5 ідей подарунків для чоловіків до Дня захисників

До Дня захисників і захисниць України, а разом з тим і Дня українського козацтва, залишається зовсім небагато часу, адже з 2023 року ми відзначаємо це свято 1 жовтня. А це означає, що вже час замислюватися над тим, чим вітати наших улюблених чоловіків (ми впевнені, що з подарунками для дівчини-захисниці в тебе значно менше питань 😉).

Час читання: 4 хвилини і яблуко 🍎

статья доступна на русском языке

Обрати ідеальний подарунок для хлопця

Обрати ідеальний подарунок для хлопця, чоловіка, тата, брата чи друга може бути тим ще викликом. При чому він чекає на нас не тільки 1 жовтня, а й на Новий рік, дні народження, день закоханих та інші свята. Хочеться, щоб презент був і корисним, і для душі, і викликав позитивні емоції, і при цьому не коштував як крило від боїнга. Якщо ти ще не маєш ідей, як вітати своїх чоловіків, EVA Blog підготував топ подарунків, які порадують кожного представника сильної половини.

Цікаво на тему: День захисників і захисниць України: листівки та привітання

Приємні патріотичні подарунки

Кожен українець сьогодні відчуває особливу гордість за свою країну, культуру, мову та історію. З лютого 2022 року ми остаточно переконалися в тому, що ми — сильна і незламна нація, якій є що захищати. Тому патріотичні презенти до Дня  захисників і захисниць України стали особливо популярними.

Приємні патріотичні подарунки

Яким подарунком порадувати чоловіка в цей день? Одним із must-have атрибутів сучасного українця (і, звісно ж, українки) є вишиванка. Буде особливо круто, якщо вишити її власноруч, адже це не просто національний одяг, який викликає гордість, а й потужний оберіг. Однак на це знадобиться чимало часу та навички володіння голкою, тож, як варіант, можна замовити модель ручної роботи. Благо, сьогодні є безліч майстерень, де пропонують різні стильні вишиванки з позначкою «Hand made».

Цікаво на тему: Що подарувати чоловікові до Дня Козацтва

Альтернативою можуть послужити футболка або худі з патріотичним принтом — гербом чи прапором, цитатою Тараса Шевченка та інших письменників, або з ситуативом, який сьогодні розуміє кожен українець. Доповнити її можна кухлем у такому ж стилі, блокнотом, обкладинкою для паспорта, дармовисом або тематичними розмальованими пряниками. А якщо обдаровуваний цікавиться історією, презентуй йому класну книжку про козацтво або славні часи гетьманства (в ідеалі — з колекційного видання в стильній обкладинці) — такий подарунок підкорить серце будь-якого патріота!

Для догляду та краси

Для догляду та краси

Минули ті часи, коли на чоловічій поличці у ванній самотньо стояла баночка «Для всього 10 в 1», піна для гоління і бальзам після. Сьогодні сильна половина людства приділяє зовнішності не менше уваги, ніж ми з вами. Беремо на замітку і шукаємо те, що може сподобатися обдаровуваному.

Цікаво на тему: EVA-man: чудова четвірка брендів чоловічої косметики в огляді EVA Blog

Набори для гоління — приємний подарунок для будь-якого чоловіка. Тільки чур не дарувати банки, які продаються в найближчому супермаркеті — ми ж хочемо вибрати не тільки щось практичне, а й те, що подарує яскраві емоції. Краще замовити класний професійний набір в інтернет-магазині — для гоління або для догляду за бородою. Багато з них мають класний дизайн і красиве оформлення (у стильних бляшаних коробках або чоловічих дорожніх косметичках) — такий подарунок точно запам’ятається! До речі, в чоловічому wish-list часто трапляються електробритви та тримери з безліччю насадок. Це теж прекрасний варіант.

Цікаво на тему: Гайд із чоловічого гоління: коли, як і чим правильно голитися чоловікові

Для догляду та краси - 1

Що подарувати хлопцеві, який ретельно доглядає за шкірою обличчя? Звичайно, косметичні засоби, підібрані за типом шкіри. Якщо ти знаєш його потреби, можеш зібрати комплект самостійно. А можна вибрати готовий набір з універсальними продуктами, які потрібні всім — із засобами для очищення шкіри, тонізації та зволоження.

Цікаво на тему: З любов’ю до нього: обираємо парфуми для наших чоловіків

Ще один класний варіант — парфум. Якщо ти обрала саме такий презент, то ти, напевно, знаєш, який аромат йому більше сподобається: свіжий, солодкувато-пряний або ж глибший і багатогранніший. Це — головний ключ до того, щоб подарунок дійсно сподобався, а не припадав пилом у кутку шафки.

Рекомендовані товари:

  • Набір Proraso Classic Full Shaving Metal Box для гоління в красивій металевій коробці.
  • Косметичний набір від Biotherm для нього з трьох продуктів — засобу для очищення обличчя, зволожувального гелю та емульсії після гоління.
  • Fabien Marche Precious Brun – пряно-фужерна композиція з нотами бергамота, тютюну і кориці на холодну пору року.

Гаджети на всі випадки життя

Буквально всі хлопчики від 5 до 80 років приходять у захват від усякого роду гаджетів і цікавих пристроїв. Особливо від тих, якими можна керувати з телефону. Як говорилося в «Теорії великого вибуху» — «Все стає краще, якщо є Bluetooth». Такі штучки можуть стати гарним подарунком і до Дня козацтва, і до інших свят.

Гаджети на всі випадки життя

Цікаво на тему: Що подарувати, якщо він любить грати на приставці, а ти — на його нервах

Найпопулярніші варіанти — фітнес-трекери, колонки та бездротові навушники (вони бувають різних форматів і під різний бюджет). За ними — всілякі «розумні» штучки та побутова техніка для дому. Зручно ж, коли увімкнув світло, закип’ятив чайник або відправив робот-пилосос на прибирання, навіть не встаючи з дивана. Фаната комп’ютерних ігор можна порадувати новим геймпадом, любителя кіно — саундбаром для телевізора, а майстра на всі руки — електровикруткою з підсвічуванням або іншим корисним інструментом. Ну, а про гелікоптер на радіокеруванні або квадрокоптер узагалі можна не говорити — для хлопчиків це те ж саме, як для дівчаток фен від Dyson.

Шукай EVA Blog в Instagram

На стилі: аксесуари для нього

Якісні трендові аксесуари, які доповнять його образ — гарна ідея подарунка до будь-якого випадку. Але тут важливо враховувати стиль одягу, статус і смак обдаровуваного, щоб презент влучив у саме сердечко.

На стилі: аксесуари для нього

Вдалим подарунком чоловікові старшого віку може стати гаманець, невелика плечова сумка, візитниця, красивий пояс або рукавички. Щоб презент дійсно сподобався, краще вибирати шкіряні вироби. І особливий шик буде, якщо ти зробиш ставку на ручну роботу. До речі, ти можеш замовити ексклюзивний виріб за власним дизайном, який буде в єдиному екземплярі. Такі оригінальні речі високо оцінить навіть той, у кого, здавалося б, усе є. А якщо його робота передбачає суворий дрес-код або вимагає респектабельного зовнішнього вигляду, тоді можна задуматися про те, щоб подарувати стильну краватку.

Цікаво на тему: Як відсвяткувати Міжнародний чоловічий день

Подарунок для хлопця можна обрати більш молодіжний. Наприклад, затискач для купюр, рюкзак або поясну сумку, класний чохол для смартфона або планшета з цікавим принтом, а можливо, навіть пару брендових кросівок, про які він давно мріяв.

Подарунки, які зігріють восени

Подарунки, які зігріють восени

Коли за вікном похолодало, нам так не вистачає тепла і затишку. Тому в осінньо-зимовий період стають актуальними подарунки в стилі хюґе, які зігрівають нас як зовні, так і всередині. Подивімося, що цікавеньке з цього можна підібрати як презент для чоловіків.

Стильний картатий плед — 100% must-have для вогких осінніх вечорів. У нього можна закутатися вдома, заварити що-небудь смачне і засісти за улюблену книжку, а можна покласти в салон машини та зігріватися ним де-небудь на пікніку за містом. Для фрилансера, у якого робоче місце — це диван і ноутбук, можна знайти такий самий плед, але з рукавами. Цей подарунок напевно викличе на його обличчі посмішку, але він однозначно оцінить твою турботу.

Не забуваємо, що в холодну пору чудово виручають термоси та термочашки. З ними й дорога на роботу комфортніша, і для прогулянок осіннім парком вони стануть у пригоді. А доповнити термос можна гарною кавою чи яким-небудь елітним чаєм. Ну, або чимось міцнішим 😉.

Цікаво на тему: ТОП зігрівальних напоїв для затишної зими

Чудовим осіннім презентом також можуть стати теплі капці та халат (звісно, якщо той, кому подарунок призначається, їх носить), електрична грілка для ніг або накидка на водійське сидіння з підігрівом. Загалом, усе, що дарує тепло або його зберігає — зараз для цього саме час.

Подарунки, які зігріють восени - 1

Крім оригінальності презенту можна задуматися ще й про те, як цікаво його піднести. Наприклад, вдома можна влаштувати квест із записками, кожна з яких натякає на те, де розташована наступна підказка, а остання — приведе до подарунка. А ще можна запакувати презент у кілька коробок різних розмірів, що підійде для невеликих речей, або надіслати його кур’єром, скажімо, на роботу.

Достатньо проявити трохи фантазії, і ти зможеш подарувати улюбленому чоловікові море яскравих і радісних емоцій. До чого, власне, і зводиться вся епопея з пошуками найкращого подарунка для представників сильної половини. Сподіваємося, що наша добірка надихне тебе і допоможе в цій приємній, але не найпростішій справі. Не забудь натиснути на «сердечко», якщо було корисно, і відправити статтю подрузі, яка теж спантеличена з подарунками для нього.

Читай також:

13 Вересня / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті