Що подарувати чоловікові до Дня Козацтва

Щороку – одне і те ж. Що подарувати чоловікові? Особливо тому, якому «нічого не треба»? Велика частина напруги зазвичай пов’язана з бажанням здивувати чимось надзвичайним. На організацію «надзвичайного» не завжди є час і фантазія, а часом – і бюджет не гумовий. Наш експерт – блогер Анастасія Арьє пропонує ставитися до будь-якого свята – будь то Новий рік, день народження або день захисника як до можливості порадувати чимось, що чоловік любить або чим цікавиться. Вау-ефект не обов’язковий! Якщо ви поділяєте її бачення, пропонуємо список з 10 ідей подарунків до Дня Козацтва – раптом щось з цього ви ще не дарували?

1. Квитки

На концерт улюбленої групи, на матч улюбленої команди, в квест-кімнату, на літак – і в романтичний уїк-енд…

2. Скретч-карта

Карта світу для відміток, де він був або куди збирається, карта Карпатських вершин – для підкорювачів гір, тематичні карти на зразок «100 справ» (завдання для справжнього чоловіка, заняття для пари, коктейлі та алкогольні напої, книги, фільми і навіть Камасутра).

Скретч-карту #100дел можна придбати на Rozetka

3. Термос или термочашка

Зручно, функціонально, зігріваюче – особливо якщо вранці перед роботою ви будете заварювати для нього чай або робити каву.

4. Стильний блокнот або скетчбук

Мені особливо подобається лінійка Limited Edition блокнотів Moleskine – на їх обкладинках живуть і супергерої, і LEGO, і Маленький принц, і персонажі «Гри престолів»…

Блокнот Moleskine Batman Limited Edition можна придбати на Amazon чи в офіційних представників бренду

5. Майстер-клас

Можна вибирати те, що чоловік вже любить і чим займається, а можна порадувати чимось абсолютно новим і незвичним. Гра на барабанах? Екстремальне водіння? Кулінарний майстер-клас? Йога в гамаках? А, може, живопис маслом? Пошукайте, які майстер-класи доступні в вашому місті, і сміливо даруйте сертифікат.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

6. Книга

Даруйте автобіографії успішних і знаменитих, історії корпорацій або будь-яку з книг Далай Лами (моя улюблена – «Буддійська практика. Шлях до життя, повного сенсу»). Ще один гарний варіант – купити подарункове видання, пов’язане з захопленням чоловіка (архітектура, фотографія, дизайн, мистецтво і т.д.) або улюбленої книги.

7. Ігри

Настільні та карткові. Напередодні осіннього і зимових сезонів стануть відмінним доповненням дружніх посиденьок! Крім класичних «Монополії» і «Ерудита», придивіться до ігор «Манчкін», «Колонізатори», «Дженга», «Аліас» і «Коли в останній раз …». Набір для покеру – теж варіант. Як класно буде зібратися у когось вдома або на дачі холодним дощовим вечором, приготувати глінтвейн і зануритися в гру!

8. Торт

Великий і спеціально для нього. В ідеалі – спечений самостійно, але, якщо знаєте перевірені кондитерські, де можна замовити смачний торт – замовляйте! Подумайте про смакові переваги того, кому призначається солодкий подарунок і, звичайно, якщо раптом у чоловіка є алергія на горіхи / цитрус або ще якийсь продукт, обов’язково скажіть про це кондитерові.

9. Пуровер, кемекс, аеропресс або..

..сифон для альтернативного приготування кави. Приємно мати можливість спостерігати тренди не тільки в кафе, але і на власній кухні!

10. Ортопедична подушка

Не смійтесь! Речі з прикметником «ортопедичний» призначені не тільки для пенсіонерів. Якість сну помітно поліпшується, якщо змінити звичайну подушку на ортопедичну, а разом з цим – і настрій, і рівень енергії з ранку. В інтернеті повно рекомендацій по правильному підбору подушки, і консультанти в магазинах з радістю допоможуть вам визначитися.

Сподіваюся, цей список подарував вам свіжу ідею для подарунка або наштовхнув на власну! І що ваш чоловік буде вдячний вам – незалежно від того, подаруєте ви йому до свята щось дороге, або спечете торт, або просто підготуєте листівку зі смішним або зворушливим написом.

12 Жовтня / 2018 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Благодійність