Що подарувати, якщо він любить грати на приставці, а ти – на його нервах

Красуні, зізнавайтеся: вже переслідує реклама чоловічих парфумів і приставок після того, як погугли “Що подарувати хлопцеві, чоловікові, коханому“. Здавалося б, тільки після вибору подарунків на Новий рік та Різдво перевели подих, як у потилицю млосно дихає нове свято – День святого Валентина. Він же 14 лютого, він же День усіх Закоханих, він же приємний клопіт для тих, хто в парі, і мимовільний сум для тих, хто самотній. Хоча, кажуть, деякі особливо творчі персони спеціально роблять паузу у стосунках перед святами, щоб не морочитися з презентами.

Якщо ж твердо настроєна знайти класний подарунок коханому, давай спробуємо придивитися до його інтересів. Ну і трішки ці самі інтереси підкоригувати. Адже навіть якщо він любить грати на приставці, а ти – на його нервах, стріла Амурчика недаремно звела вас разом.

Романтичні подарунки: як зробити свого геймера пухнастим тигром?

Ігри – те, що чіпляє серця багатьох чоловіків. Але своїми руками пускати в дім суперницю за увагу коханого – по-перше, ризикова, по-друге, досить дорога ідея. Придивися до варіантів, які не будуть вести в онлайн світ, а допоможуть привнести у стосунки грайливо-романтичний настрій. І я зараз не про інтимні товари. Все набагато простіше.

Згадай, який кайф прийти на стрижку, і поринути в релакс, поки руки майстра впевнено масажують голову, очищуючи волосся. Або відключитися від усіх подразників, поки косметолог робить маску для обличчя. Подаруй це задоволення коханому! Стань першою, хто відкриє йому світ повного розслаблення та beauty-задоволення. Тим більше, що вже давно не проблема підібрати якісну чоловічу косметику.

Читайте також: 5 романтичних сніданків до Дня всіх Закоханих

Подарунок-враження: що подарувати йому, якщо вже купила білизну собі?

Якщо в період зимового сейлу вже встигла більшу частину грошей витратити та бюджет подарунку обмежений, рекомендую закликати на допомогу креатив та фантазію. Саме час перевірити, чи пам’ятає він, що ти – його найкращий подарунок. А для цього запроси його на романтичне побачення вдома! Почни з сольного виступу, як у Рене з “Красуні на всю голову”, а потім можна перейти до парних “брудних танців” як у Френсіс та Джонні з однойменного фільму.

Але емоції емоціями, а про подарунок для хлопця на 14 лютого не забувай. Попереду ще березень, як то кажуть. Завдання спрощується, якщо він у тебе милий бородань. Вибираєш класний подарунковий барбер-набір, і проблему презенту вирішено. А далі можеш використати сценарій із попереднього пункту статті.

Читайте також: Чотири бренди чоловічої косметики в огляді EVA Blog

Практичні подарунки: як переконати його, що гель для душу кращий за PlayStation 5?

Взагалі, добре дарувати практичні подарунки. Ось тільки синхронізація поняття “практичність” у парі іноді може збоїти. Йому здається, що практичний подарунок – це PlayStation 5, але ти знаєш, що це не так. Адже спочатку він чекає на приставку, потім ігри до неї, а потім моргнув – і вже треба оформляти попереднє замовлення на нову версію, до якої навіть ігор немає. Інша справа гель для душу. По-перше, зможе виливати на себе хоч всю банку (свій гель ти так витрачати не даси). А по-друге, суцільна багатофункціональність, адже чоловічий гель для душу – це і шампунь, і мило, і парфумерний засіб. Одна моя подружка по секрету розповіла, що як засіб для вмивання у разі сильної потреби його можна використовувати. Всяке буває, наскільки раптово ти затрималася у хлопця в гостях.)

Якщо серйозно, то парфум для чоловіків все ж хороший варіант практичного подарунка на День всіх Закоханих. Головне, попередньо довідатися, які аромати йому подобаються.

Цікаво по темі: Яка ви парочка на День святого Валентина? 

Підіб’ємо невеликий підсумок. Щоб зробити оригінальний подарунок коханому на День святого Валентина, використовуй комбо з новизни, практичності та ефектної подачі. Не важливо, зустрічаєтеся ви місяць або глибоко одружені десяток років, додай елемент гри і підкинь дрів у багаття почуттів. І тоді як би ти не грала на його нервах, йому не cхочеться проміняти час із тобою на приставку.

 

9 Лютого / 2022 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті