Така різна жіночність

Колись жіночність вимірювали довжиною спідниці, умінням робити реверанси та вчасно непритомніти. Зараз набув популярності образ стильної, доглянутої, амбіційної жінки, що з успіхом поєднує кар’єру, домашні клопоти, виховання дітей та складні асани з йоги. Але навіть з такою супергероїнею часом заводять розмови про підбори, довге волосся та вміння готувати, бо “ти ж дівчина”! То що ж таке жіночність насправді? Поговоримо про це у колі справжніх подруг EVA Blog!

Особисто мені близька думка, що жіночність – це, перш за все, прийняття себе. Прийняття такою, як є: недосконалою, зі слабкостями та сумнівами, з досягненнями та планами. Стиль одягу, довжина стрижки, звички та уміння – це всього лише спосіб сказати світу: “Я  – ось така”. Ані хороша, ані погана. Жива.

 

Прийняття себе починається з розуміння власних бажань.  Які з них щирі, а які підхоплені від оточуючих? Пропоную просту вправу. У березні ми поділимося з вами ідеями з різних сфер: догляду за собою, стилю, облаштуванню домівки, харчуванню та саморозвитку. Покажемо різні варіанти прояву жіночності.  А ви спробуйте їх “приміряти” на себе, відкинувши стандартні оцінки добре-погано. На найближчий місяць головний критерій – моє/не моє.

 

У результаті вас можуть чекати досить несподівані відкриття. Або навпаки, зрозумієте, що вже досягли гармонії між внутрішнім та зовнішнім. У будь-якому випадку, діліться враженнями та відчуттями у коментарях. Адже EVA Blog – це простір для щирих розмов справжніх подруг!

6 Березня / 2019 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *