7 простих порад, як зробити літо незабутнім

Щороку ми чекаємо на літо. Мріємо про пригоди та мандрівки, пляж і вечірки. Але для багатьох пора відпусток проходить у рутинній атмосфері.
Eva зібрала для вас кілька порад, які допоможуть вам зробити це літо незабутнім. Незалежно від того проводите ви його на пляжі екзотичної країни чи в рідному містечку.

Складіть власний плейлист з популярних новинок

Слухаючи постійно одну й ту саму музику, ви концентруєтесь на спогадах, і не пускаєте у своє життя нові події та людей. Мрієте зустріти літом другу половинку — нехай ваш плейлист складається з романтичних балад. Хочете гарненько відірватися — підберіть драйвову музику і починайте робити це прямо зараз!

Спробуйте прожити хоча б один вечір без соціальних мереж

Ви побачите, як багато часу витрачаєте даремно. Замість цього зустріньтеся з друзями на терасі літнього кафе. Ми настільки звикли до інтернету, що стали забувати про те, яке воно — справжнє живе спілкування. Домовтеся на час зустрічі вимкнути телефони і присвятити час тільки приємним та цікавим розмовам.

Проведіть час біля водоймища

Що це буде — річка або озеро, неважливо. Існує безліч способів відмінно провести час біля води. Це і традиційний пляжний відпочинок, і вінд-серфінг, що набирає популярність в останні роки, і катання на човні або катамарані. Ще один вид відпочинку біля води — рибалка. Скільки придумано анекдотів на тему чоловіків-завзятих рибалок! Чому б і нам, жінкам, не спробувати вудити рибу? Брати чоловіків з собою не обов’язково — нехай вдома покажуть нам, як поводитися з вудкою 🙂

Пробуйте нове

Коли ми були дітьми, то з настанням канікул намагалися щодня придумувати для себе якусь розвагу. На жаль, з віком ми втрачаємо цю здатність. Зате у нас з’являється можливість:

  • зайнятися екстремальними видами спорту: коли як не влітку можна зробити свій перший стрибок з парашутом!
  • записатися на танцювальні курси;
  • навчитися дихати вогнем;
  • сходити на побачення наосліп.

Ризикуйте, і заслужіть свій келих шампанського! 🙂

Сходіть на опен-ейр

Це фестиваль, який проводиться під відкритим небом. Чи доводилося вам бувати на подібному заході? Якщо ні, обов’язково відвідайте його цього літа! Відчуття драйву і свободи, яке ви отримаєте там, залишиться з вами на довгий час. Не думайте, що там всі тільки й роблять, що штовхаються біля сцени. Це не закритий концерт, а великий майданчик, де кожен знайде для себе заняття до душі. Можна підспівувати, танцювати, брати участь у майстер-класах, смачно поїсти або просто посидіти на траві за спогляданням цікавої події.

Спробуйте себе у літніх видах спорту

Вони під силу навіть людям, далеким від спорту. Наприклад, бадмінтон. У нього можна грати, просто вийшовши на подвір’я. Також можна зайнятися пляжним волейболом або міні-футболом, освоїти навички гри в теніс. Було б бажання — а відповідний вид спорту знайдеться.

Готуйте улюблені страви по-новому

Настав час освоїти нові кулінарні шедеври, приготовані з сезонних продуктів! Можна знайти тисячі рецептів в інтернеті, як приготувати незвичайне блюдо з будь-яких інгредієнтів. Щоб урізноманітнити традиційне меню, якщо ви не готові до кардинальних змін, можна внести до нього смузі і свіжовичавлені соки. Постарайтеся зробити їх багатокомпонентними, інакше не буде цікаво 🙂 Змішуйте фрукти і овочі, листя шпинату, капусту, тропічні плоди. Навіть якщо вийде не так смачно, як ви очікували, нудно не буде однозначно!

А які у вас таємні способи зробити своє літо незатбунім?

19 Липня / 2017 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність