Астропрогноз на листопад 2022: що готує нам найскладніший місяць року

Ми знаємо, як ви з нетерпінням чекаєте на черговий астрологічний прогноз. Тому EVABlog поспішає до вас із новинами. Астрологи кажуть, що листопад принесе нам багато важливих подій, до яких важливо підготуватися. У когось з’явиться шанс налагодити свої справи у фінансовому плані та інших найважливіших сферах життя, а у скорпіонів взагалі з’явиться унікальний шанс схопити вдачу за хвіст. То які ж дні в листопаді будуть сприятливими, а які вимагатимуть максимальної обережності та виважених рішень? Нумо дізнаватися.

Час читання: 3 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Астрологічний прогноз на листопад

Астрологічний прогноз від Василиси Яновскі

Саме час познайомитись ближче з нашим експертом.

Василиса Яновскі (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) — астролог і психолог, працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей реалізації фінансового сценарію.

Яновски_1024х500 (1)

Наступна зупинка — Листопад

Друзі! Пристебніть паски та надягніть броню — ми вже в найскладнішому і найсильнішому періоді 2022 року, де кожен з нас зіткнеться з обставинами, які не відповідають нічиїм очікуванням! У параді планет та напрузі астрологічних аспектів варто виділити планету глобальних трансформацій Плутон, який закликає до відповідальності Сатурна і генія-шизофреніка Урана — вони не дають нам найменшої можливості здаватися і сидіти склавши руки. Світ буде трясти, але не поспішайте зневірятися, адже зверху приготували вигідніший і вдалий сценарій, ніж той, який бачили ви.

EVA у Telegram

Протягом листопада відбудеться, як мінімум, одне повалення у верхах, банкрутство та вигнання у бізнес-колах, політичний та духовно-економічний скандал, одна гучна смерть помітної персони та велике знищення на воді.

Період з 1 по 15 листопада — час фінансових, кар’єрних, професійних трансформацій, час, коли можна і потрібно взяти новий крен у цих сферах, світ переходить на нові частоти. Що робити? Змінювати роботу, вчитися фінансовій грамотності.

Зміна роботи

2-4 листопада — час масштабних перестановок у сфері великих ресурсів: інвестиції в нерухомість, створення активів майбутнього, відкриття рахунків, старт накопичень та практики на фінансовий успіх.

 

8 листопада — складний, напружений, вивертаючий все навиворіт день найпотужнішого затемнення: зміна структур життя, містицизм, що вийшов назовні, передбачення, інформація про таємні суспільства, окультизм і ритуали. День, коли більшість систем зламається, вийде з ладу. Найбільше доленосних подій відбудеться на території Європи, Сибіру та Близького Сходу. Найтрендовіший день і місяць для ранніх Скорпіонів, народжених 18-24 листопада — успіх у всіх сферах, навіть у гострих конфліктах удача буде на вашому боці! Що робити у цей день? Ризикувати та приймати хоробрі, вольові рішення! Слабких і боязких світ просто з’їсть.

Скорпіони

15 листопада — ідеальний за продуктивністю день, закладка на майбутнє — тригон Надії та Любові: можливість отримати те, що хочеться, то чого прагне наше серце, те, що бажає душа. Як мінімум — консультація фахівця у важливій для вас сфері: від астролога до пластичного хірурга, адвоката і рієлтора. Розв’язуємо юридичні питання, актуалізуємо теми освіти, знаходимо духовного наставника, вчителя.

Цікаво по темі: 7 лайфхаків, як швидко вивчити англійську мову

8-16 листопада — економічна криза, палацові перевороти, знищення зла, яке підніметься назовні до цих днів, кульмінація на фронті, розлом влади. У звичайному житті — прикордонні стани у фінансах та особистому житті, боротьба за владу: навіть якщо ви не захочете, вам доведеться трансформуватися та ухвалити важливе рішення.

Ухвалення важливих рішень

Період з 1 по 24 листопада — гігантська хвиля міграції по всьому світу, смута, народні повстання, революції, проголошення нових лідерів, вбивства та повалення старих керівників, знищення «сильних» світу цього, розжалування та гучні скандали у політиці та духовенстві. Найпрекраснішим рішенням буде переїзд в іншу країну, перехід в іншу кампанію та зміна роботи з підвищенням, а також новий виток в освіті.

Цікаво по темі: Як створити імідж успішної жінки: 8 порад

24 листопада — Юпітер розгорнеться в директрисі руху і пробуде там до 24 травня, а це означає, що світ наповнюється можливостями та буде щедрим до тих, хто методично закриватиме і коригуватиме старі завдання, завершуватиме проєкти, до тих, хто активно діє і головне від щирого серця допомагає іншим, вкладаючи в загальне благо.

Допомога від щирого серця

Період з 26 по 30 листопада — важливі рішення світових лідерів та глав урядів, у яких ми всі волею чи неволею беремо участь. Злам світопорядку сам визначить за кожного жителя землі, на якому боці йому залишитися. Усі рішення вже ухвалено зверху!

Сподіваємося, цей астрологічний прогноз допоможе вам правильно побудувати плани та реалізувати їх, а також ухвалити важливі рішення, на які ви раніше не могли наважитися.

 

Читайте також:

31 Жовтня / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA