Повішений Таро: значення та поєднання карти

Дванадцятий Старший Аркан — Повішений. Тлумачення карти у передбаченнях часто пов’язують з ситуаціями, що зависли, жертовністю, довірою та інсайтами. Життя завмерло, але не відомо, чи це пауза перед ривком, чи довготривалий провал. Саме тому важливо по-новому поглянути на стан речей та переоцінити їх. А якщо тобі цікаво дізнатись характеристику людини з 12 арканом Повішений по даті народження, то саме час прочитати цю статтю!

Час читання: 6 хвилин та льодяник 🍭

статья доступна на русском языке

Повішений: дизайн карти Таро

1-Повішений-дизайн-карти-Таро

Ворожильна карта Повішений у розкладах часто має наступні розшифровки символіки значення:

  • ситуація очікування;
  • жертовність (в тому числі відмова від застарілих переконань);
  • необхідність відпочити та перевести подих;
  • потреба подивитись на ситуацію інакше, переоцінити її.

Ці тлумачення, відповідно, впливають на те, що ти бачиш на зображеннях 12 Старшого Аркана.

На карті з колоди Таро Райдера Уейта зображений чоловік, підвішений на дереві за ногу. Сам це зробив чи з чиєюсь допомогою — не відомо, але схоже, що ситуація не викликає у нього занепокоєння. Схрещені ноги утворюють четвірку, долоні сховані за спиною. Довкола його світловолосої голови німб зі світла, ніби у перевернутому світосприйнятті він отримав ідею.

Шукай EVA Blog в Instagram

Таро 78 дверей додає нових нот у тлумачення аркана Повішеного. На ворожильній карті зображена вистава ілюзіоніста, який підвісив себе головою вниз у кубі з водою. Глядачі уважно спостерігають, чи вдасться йому звільнитися. Розшифровка карти може звучати як “складна, небезпечна ситуація, для виходу з якої треба зібратись, зосередитись та діяти без поспіху”.

Таро Шаленого Місяця теж оперує знайомими образами. Знову блазень чи акробат підвісив себе за ногу, але загальне враження від карти більш активне. Цьому сприяє і колірна гама, і положення тіла, де поворот голови та коліна натякають на рух вперед.   Акробат одягнутий у яскраве у червоно-фіолетове вбрання. На одній нозі висить годинник. Через те, що не видно долонь, знову не відомо, персонаж сам себе підвісив, чи хтось змусив. Розшифровка значення карти у розкладах на майбутнє вказує на добровільне самообмеження, потенціал, який не використали. Схрещені ноги можна тлумачити як внутрішній конфлікт, а статичну позу – як втрату можливостей за власним рішенням.

Цікаво на тему: Справедливість Таро: значення та поєднання карти Правосуддя

Дванадцятий аркан Повішений у Таро Манара називається Покарання. На малюнку ворожильної карти глядач не бачить всієї картини, але схоже, що чоловік б’є жінку, в якої руки заведені за спину. Тлумачення карти з колоди Таро Манара, як і в класичного Повішеного Райдера Уейта, може вказувати на добровільно взяту роль жертви. А неприємний вигляд чоловіка нагадує: бути тираном – бридко. Та ролі легко змінюються. Агресор і його жертва завжди пов’язані, більше про це дізнатись можеш у статті про трикутник Карпмана.

А от в колоді Таро Світлого Провидця аркан Повішений викликає при тлумаченні більш легкі та світлі асоціації. Тут він скоріше про креативність та новий погляд на речі. Жінка нагадує акробатку, що робить трюк. Вона повисла на спеціальних стрічках тканини, і складається враження, що повністю довіряє світу, своїй удачі та майстерності. Прагне уповільнитись. Має якусь нову думку чи відкриття, на що вказує світло довкола голови. Її ідеї породжують хвилі.

2-Повішений-дизайн-карти-Таро

Як бачиш, майже у всіх варіантах ворожильної карти 12 аркана Повішений сам себе в таке положення поставив, він же може й витягнути себе. Майже ніколи не видно долонь, тож ця символіка може вказувати на маніпуляції.

Ворожильна карта Повішеного у розкладах часто підкреслює потенційні втрати (енергії, грошей, ресурсів) або натякає на період, коли неможливо діяти та краще перечекати. В поєднанні з іншими картами, зокрема з Верховною Жрицею, висвітлює, що ти застрягла у кризовій ситуації, з якої не прагнеш вибратись, натомість звинувачуєш всіх довкола у тому, що відбувається.

Цікаво на тему: Колесо Фортуни Таро: значення та поєднання карти

Загальна характеристика особистості з арканом Повішений

Характеристика людини з 12 арканом Повішений звучить зазвичай так: добра, самовіддана, завжди прийде на допомогу та підтримає. Її легко зустріти на виставках та творчих подіях. Може відмовитись від чогось заради більш цінної цілі.

3-Загальна-характеристика-особистості-з-арканом-Повішений

Але якщо у бажанні покращити чуже життя люди з цією картою дня народження починають нехтувати власними інтересами та занурюються у самопожертву, яку ніхто не просив, енергія легко може піти в мінус. І тоді починається шлях маніпуляцій, як над іншими, так і з власним положенням жертви.

Цікаво на тему: Життя в гармонії: баланс між роботою, сім’єю та піклуванням про себе

Аркан Повішений у плюсі

Співчутлива, щедра, любляча, приємна, мудра — ось така характеристика людини, коли аркан Повішений у плюсі. Вона прагне бачити в людях хороше. Може на будь-яке питання подивитися під цікавим, незвичним кутом. Завжди знаходить неочікуваний вихід із ситуації. Дає влучні поради, які самі по собі стають цінною допомогою. Приділяє достатньо уваги здоров’ю, фізичній формі та ментальному стану.

4-Аркан-Повішений-у-плюсі

Якщо твоя карта дня народження Повішений, і енергія аркана проявляється в плюсі, ти — творча людина, якій емпатичність допомагає тонко відчувати різні грані буття. Гарно ладнаєш з дітьми, тваринами, тягнешся до природи. Бачиш у звичних дрібницях красу та потенціал. Вмієш діяти так, щоб ситуація змінилась на твою користь. Для досягнення цілі докладатимеш зусилля, приділиш багато уваги підготовці та продумаєш все до деталей. Для покращення концентрації тобі корисно медитувати.

Цікаво на тему: Як створити сильне оточення

Аркан Повішений у мінусі

Коли аркан Повішений проявляється в перевернутому значенні, його представники впадають у жертовність, занадто переймаються чужими проблемами, через що самі припиняють рости. Легко прив’язуються до людей. Відчувають провину у ситуаціях, коли ставлять свої інтереси вище чужих.

5-Аркан-Повішений-у-мінусі

Спричинені цим кризи та відчуття безсилля поступово підштовхують до агресивності. Починають поводитись егоїстично, вважати себе кращими за інших. Або навпаки, опускають руки й нічого не хочуть робити.

Якщо енергія аркана Повішений у мінусі, ти так прагнеш схвалення, що ладна пожертвувати своїми цілями й інтересами, аби бути корисною іншим. Але вдячності за це не варто чекати, бо про допомогу тебе ніхто не просив. Це викликає образу, схиляє до негативного мислення, емоційного вигорання чи навіть депресії.

Цікаво на тему: Як навчитися говорити «ні» і не відчувати докорів сумління

Естетика 12 аркана Повішений у зовнішності

6-Естетика-12-аркана-Повішений-у-зовнішності

Жінки з 12 Старшим Арканом Повішений полюбляють зручність та неординарність. Їм цікаво експериментувати та пробувати нове. Приділяють увагу б’юті процедурам та догляду за собою. Естетика представниць цього аркана потребує легкості та незвичності, тож не дивно, що вони часто роблять цікаві зачіски з грайливими пучками та плетіннями.

Цікаво на тему: Психотипи зовнішності за Кіббі

Як проявляється в одязі

Розслаблені силуети та ніжні образи — ось що властиво жінкам з естетикою 12 аркана Повішений в одязі. Їм пасують стилі софт та хіпі. Легкі, повітряні тканини, що майже світяться, стануть гарним вибором. Якщо це твоя карта дня народження, надавай перевагу простому крою, натуральним матеріалам та нещільній в’язці светрів. А ще можеш цікаво експериментувати з принтами та вишивкою.

7-Як-проявляється-в-одязі

Естетика аркана Повішений в одязі не боїться яскравих кольорів. Але це мають бути природні відтінки, без штучних неонових крайнощів. Фіолетовий підкреслить уособленість та креативність, червоний приверне увагу, блакитний та жовтий нагадають про легкість та свободолюбство натури.

У гардеробі жінки з 12 Старшим Арканом знайдуть своє місце:

  • спідниці у довжині міні;
  • вільні блузи та сорочки;
  • зручне взуття, переважно на низькому ходу;
  • бандани та хустини;
  • рюкзаки;
  • ремені.

Експериментувати з образами в естетиці аркана Повішений допоможуть аксесуари. Зверни увагу на чокери, браслети, підвіски та сережки з таких матеріалів як шкіра, замша, бісер, натуральне каміння та дерево.

Цікаво на тему: 20+ найкращих пензлів для макіяжу

Як проявляється у макіяжі

Макіяж одним продуктом, експерименти з трендами, сміливе міксування кольорів — все це про естетику аркана Повішений у макіяжі. Водночас жінки з цією картою дня народження цілком можуть обходитись взагалі без декоративної косметики. Все залежить від настрою та натхнення.

8-Як-проявляється-у-макіяжі

Якщо це твоя карта дня народження, приділи достатньо уваги стану шкіри. І тоді однаково комфортно почуватимешся і коли лише трохи підфарбуєш вії тушшю (до речі, ось добірка ТОП-варіантів від EVA Blog), і з виразним вечірнім макіяжем з шимерними тінями та глітерами.

Рекомендовані продукти від EVA Blog:

  • Універсальна палетка хайлайтерів Makeup Revolution Shook! , що містить і холодні, і теплі відтінки. Продукт стійкий, з гарною пігментацією. Лягає м’яко та без плям.
  • Двокомпонентна помада Seventeen All Day Lip Color з широкою палітрою кольорів. З одного боку тюбика — рідка помада, з іншого — гель-фіксатор, щоб додати блиску та стійкості. Макіяж губ з цим продуктом можна зробити як з матовим, так і з глянцевим фінішем. Не пересушує та не потребує постійно підфарбовувати.
  • Палетка тіней Zeesea X The British Museum Enchanting Egypt  у цікавому дизайні. 16 відтінків з шимерним та матовим фінішем віддають насичений пігмент, особливо в поєднанні з праймером. Гарно тушуються, рівномірно лягають.

Кохання, сумісність

В особистих стосунках люди з 12 арканом Повішений налаштовані багато віддавати. Їм подобається робити щось для партнера, проявляти турботу про нього. Схильні експериментувати та пробувати нове в сексі, щоб краще розкрити свою чуттєвість. Можуть планувати вагітність або залишатися в шлюбі не з щирого бажання, а з відчуття, що так заведено.

9-Кохання,-сумісність

Якщо це твій аркан по даті народження, пам’ятай, що стосунки стануть тягарем, якщо забагато робити “як очікують” та не отримувати зворотної уваги.

В мінусі представники 12 Старшого Аркана можуть потрапляти під вплив аб’юзерів або навіть самі такими ставати.

У розкладах на кохання символіка ворожильної карти Таро Повішений нерідко вказує на відчуття несвободи, обмеженості в особистому житті. Якщо твої стосунки тільки починаються, варто докласти зусиль, щоб зрозуміти почуття чоловіка.

Цікаво на тему: Уникаючий тип прив’язаності: як зрозуміти, що це про тебе

Аркан Повішений: призначення

Люди з арканом Повішений — це новатори, хоч інколи нерішучість у діях і заважає їм розкритися. Креативні та творчі, вони знаходять незвичні рішення та мають оригінальний погляд на буденні речі. Нерідко у представників цього аркану приємний голос, що також може використовуватись у роботі та приносити гроші.

10-Аркан-Повішений-призначення

Успіх до них часто приходить не одразу, після ситуацій застою чи навіть провалів. Але врешті решт наполегливі зусилля день за днем дають приємний результат у фінансах.

Професії, які допоможуть розкрити потенціал:

  • художник;
  • винахідник;
  • музикант;
  • диктор чи радіоведучий.

Цікаво на тему: Що принесе 2024 рік Зеленого Дерев’яного Дракона?

Якщо маєш аркан по даті народження Повішений, то твоя задача — навчитись вчасно звертатись за допомогою, не затягувати до критичної ситуації. Дозволь собі зростати, як духовно, так і творчо. Тобі важливо зрозуміти: щоб віддавати, спершу треба самій наповнитися. Бо інакше допомога нашкодить і тобі, і отримувачу. Тож навичка любити себе — надзвичайно важлива для представників цього аркана. Налаштуйся, що твоя шия — для лише для прикрас!

Читайте також:

20 Грудня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *