Рейтинг найкращих тушей для вій за версією EVA Blog

Незалежно від макіяжу, який ви обрали на сьогодні, без туші образ не буде виглядати довершеним. Це той самий б’юті-інгредієнт, що присутній у косметичці і любительок яскравого мейку, і шанувальниць н’юдових образів у стилі no makeup. Утім, ви й самі знаєте, що на пошуки ідеального продукту можуть піти роки. EVA Blog і наш рейтинг найкращих тушей не дадуть вам промахнутися наступного разу.

Час читання: 2 хвилини та пончик з шоколадом 🍩

статья доступна на русском языке

Як вибрати хорошу туш?

Як вибрати хорошу туш

Давайте разом розберемося, яку туш у яких ситуаціях краще застосовувати:

  1. Універсальна туш для подовження підходить коротким, довгим та тонким віям і працює переважно за рахунок густого аплікатора з короткими щетинками (звичайного або з силікону). Вона добре їх профарбовує та розділяє, незалежно від того, бюджетна вона чи преміум сегмента. До формули подовжувальних тушей часто додають особливі волокна: вони прикріплюються до кінчиків вій і додають їм довжини.
  2. Об’ємна туш, на думку візажистів, хороша для м’яких і рідких вій. Її пухнаста й густа щіточка добре набирає продукт у потрібній кількості та рівномірно розподіляє його по волосках. Щодо формули, то вона часто містить воски, силікони й різні мікрогранули, щоб обволікати кожен волосок і збільшувати його в об’ємі. Під час нанесення об’ємна туш частіше за інші віддруковується на верхній повіці через свій великий аплікатор, який набирає багато продукту, якщо вона не водостійка. Відбитки легко видаляються ватною паличкою з міцелярною водою — ефект розкритого погляду того вартий!
  3. Туш для підкручування — хороший варіант для власниць жорстких і прямих вій, особливо в дуеті з керлером — щипчиками для завивки. Її можна впізнати за вигнутим або заокругленим пензлем та особливою формулою, яка пом’якшує волоски й моментально сохне, щоб зафіксувати результат. Посилити wow-ефект можна, профарбовуючи вії від самих коренів підкручувальними рухами.

Як вибрати хорошу туш-1

Цікаво по темі: ТОП-5 тушей для створення об’єму

Тип щіточки

Зараз виробники пропонують дуже багато різних щіточок найрізноманітніших форм. Обирати можна будь-яку, яка вам зручніша.

Тип щіточки

Варто звернути увагу хіба що на такі нюанси:

  • Гумові або силіконові щіточки — саме те для створення природного ефекту пухнастих і довгих вій без зайвого драматизму. Та вони не призначені для прямих жорстких волосків, тому що можуть їх склеювати.
  • Для густих вій найкращі — аплікатори з довгим ворсом. Їм під силу добре розділити й профарбувати кожен волосок без склеювання.

Є такий тип вій, який перетворюється на «лапки павучка» від будь-якого аплікатора й туші, незалежно від якості продукту. У такому випадку перед фарбуванням їх варто розчесати, наприклад, таким пензлем.

EVA в инстаграм

Топ найкращих тушей для вій від EVA Blog

Об’ємна туш — справжня фаворитка всіх топів. Напевно, тому, що як жодна інша вона може додати погляду глибини та загадковості. З неї й розпочнемо:

Запаморочливий об’єм

Запаморочливий об’єм — Patricia Ledo Inimitable Volume. Туш добре розділяє вії, робить їх пухнастими і надає погляду виразності. Завдяки комфортній щіточці вона рівномірно наноситься і розподіляється, не утворюючи грудочків. З нею ваш мейк буде стійким, а ефект триматиматься протягом усього дня.

Емоційна виразність — Patricia Ledo Expressive Volume. Ви закохаєтеся в цю туш, адже вона створює неймовірно об’ємні вії. Зручна щіточка легко підкручує і робить бездоганний вигин. До того ж вона стійка, навіть без попереднього нанесення праймера. Ідеально!

Об’єм мільйона вій від кутюр

Об’єм мільйона вій від кутюр — L’Orе́al Paris Volume Million Lashes So Couture — мініреволюція у світі тушей з ефектом накладних вій. Її силіконова щіточка з 408 екстратонкими щетинками в сукупності з формулою на основі протеїнів шовку ідеально розділяють і надають об’єм. Окреме задоволення — тонкий квітковий запах, відчутний при нанесенні.

Сценічний об’єм — Lamel Professional 5XL Volume Mascara. Її аплікатор покриває кожен волосок, навіть у «незручних» місцях у кутиках очей. Розділення, стійкість і об’єм створюються за рахунок рисових висівок і воску.

Колосальний об’єм

Колосальний об’єм — Maybelline New York The Colossal Smoky Black. Легендарна жовта туш від бренду Мейбеллін і бездоганне доповнення мейку в стилі смокі. Створює матове вугільно-чорне покриття та збільшує вії в об’ємі до 9 разів!

Ультраоб’єм — Bourjois Paris Volume Glamour Mascara Ultra-Volumateur 6 Noir. Її м’яка консистенція та натуральні воски в складі роблять вії приголомшливо об’ємними до самого вечора. Зручна щіточка з довгими ворсинками не дає їм склеюватися, а дбайливий догляд забезпечують натуральні кислоти, вітамін Е та пантенол.

Ляльковий об’єм

Ляльковий об’єм — Pupa Ultraflex Mascara. До складу цієї туші додано цераміди нового покоління. Завдяки їм і аплікатору з негнучкими щетинками вії отримують максимальний об’єм і бездоганне профарбовування. Не викликає алергії у тих, хто носить лінзи, та власниць чутливих очей.

Об’єм і підкручування — Maybelline New York Volumе Express Curved Brush. Її фішка — спеціальна вигнута щіточка, яка одним рухом надає віям вигин і потрійний об’єм. Містить рослинні смоли для стійкості та натуральні олії для делікатного догляду.

Ультраколір і ультраоб’єм

Ультраколір і ультраоб’єм — LCF Ultra Black. Її особливість у вугільно-чорному кольорі, що додає глибини і драматичності погляду. До того ж вона насичена вітаміном Е, В5 і протеїнами шовку, які ефективно доглядають за віями, живлять і зміцнюють їх. Отже турботливий догляд і стійкий колір вам гарантовані. ❤️

Об’єм від коренів до кінчиків — GlamBee Pop-Cool. Бажаєте вії як на фото з глянцевого журналу? Ця унікальна туш створює саме такий об’єм! Вона ідеально профарбовує кожну волосинку від коренів до кінчиків і робить погляд максимально відкритим. Лайфхак: розкішний макіяж з GlamBee Pop-Cool доповнить ультратонка підводка і тіні з різними ефектами.

Цікаво по темі: Пензлі для макіяжу: збираємо найнеобхідніші

Сенсаційне подовження та об’єм

Сенсаційне подовження та об’єм — Maybelline New York Lash Sensational з пігментом глибоко інтенсивного чорного кольору. Її незвичайна щіточка у формі віяла має два види ворсинок. Короткі створюють об’ємний ефект, довгі — розділяють і роблять погляд відкритим.

Ефект накладних вій — Max Factor False Lash Effect з конусоподібним аплікатором. Щетинки різної висоти захоплюють навіть найкоротші війки. У результаті вони виглядають дуже густими, а погляд — виразним.

Екстремальне подовження

Екстремальне подовження — L’Orе́al Paris Telescopic Carbon Extra Black Extreme Lengthening Mascara. Секрет виразного розкритого погляду — в особливих пігментах, насиченість яких удвічі інтенсивніша, ніж у звичайних тушей. Мініатюрна гнучка щіточка зафарбовує навіть найменші волоски, ущільнюючи їх і подовжуючи на 60%.

Вії у форматі XXXL — Lumene Essential Volume. Створює запаморочливий об’єм і розділяє. Її особливість — у пухнастій щіточці та приємній кремовій текстурі.

Нехай ця добірка допоможе вам створити неймовірний мейкап, про який ви мріяли. Розкажіть у коментарях, яким тушам і щіточкам надаєте перевагу й чому?

Читайте також:

1 Листопада / 2022 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталія

    Ніколи не користувалась цією косметикою, цікаво спробувати. Скажіть вона гіпоалергенна?

  2. Надія

    Ніколи не звертала увагу на дану марку, цікаво спробувати.

  3. Вика

    Очень яркая коллекция! Мне вообще нравится продукция GlamBee

Рекомендовані статті