Пензлі для макіяжу: збираємо найнеобхідніші

Якість і акуратність мейкапу напряму залежать від інструментів, якими його зроблено. Ви, ймовірно, помічали, що професіонали завжди використовують багато різних пензлів для макіяжу: для тональної основи, пудри, рум’ян, помади, тіней і т.д. Насправді їх існує велика кількість, і всі вони відрізняються за матеріалом виготовлення, формою, розміром. Щоб вам було легше зібрати свій базовий набір, пропонуємо такі варіанти.

Пензель для тональної основи

За допомогою цього аксесуару можна нанести тонкий і непомітний шар тонального засобу або ж створити більш щільний тон. Щільність покриття легко регулювати кількістю засобу, який наноситься. М’який синтетичний ворс оптимальної довжини не «з’їдає» і водночас рівномірно розподіляє рідкі та кремоподібні продукти.

За формою такий пензель для макіяжу може бути овальним, закругленим або скошеним. Ним також можна користуватися для інших кремових продуктів: рум’ян, хайлайтера.

Дерев’яний скошений пензлик K.O.S для тональної основи на eva.ua

Плоский пензель TITANIA PROFESSIONAL на eva.ua

Універсальний скошений пензель для макіяжу

Цей інструмент ідеальний для нанесення сухих продуктів: рум’ян, бронзера, хайлайтера, пудри. М’які волокна набирають рівно стільки засобу, скільки потрібно. А зручна скошена форма дозволяє легко підкреслити вилиці, зони над ними, створити гарний рум’янець, надати сяяння обличчю.

У залежності від того, якою кількістю засобів ви користуєтеся, ідеально мати кілька різних пензлів для кожного з них. Одним і тим самим інструментом можна наносити рум’яна та бронзер, та для хайлайтера краще все ж мати окремий. Так ви точно будете впевнені у чистоті кольору.

Дерев’яний пензлик для рум’ян K.O.S на eva.ua

Пензлик Camill Lady для рум’ян і пудри на eva.ua

Пензель для пудри

Без цього інструменту не обходиться жодна косметичка. Спонжі у комплекті до пресованої пудри призначені для коригування макіяжу протягом дня, а для покриття всього обличчя слід використовувати якісний пензлик.

Для цього підійде і м’який скошений пензель. Головне — щоб він використовувався лише для пудри, адже залишки інших мейкап-продуктів можуть створювати на обличчі розводи. Ідеальним варіантом для пудри є великий, пухнастий, щільно набитий пензлик з натуральним ворсом.

Пензлик TITANIA для пудри з фуляром на eva.ua

Компактний пензель для макіяжу TITANIA на eva.ua

Порада від EVA Blog. Щоб не «здвинути» шар тонального засобу, наносьте пудру поплескуючими, а не розтягуючими рухами.

Пензлі для тіней

Щоб створювати бездоганний макіяж очей, такий як у професійних мейкап-артистів, слід мати два різновиди пензлів для тіней: для нанесення та розтушовування. Пензлик з коротким синтетичним ворсом допоможе нанести тіні в необхідній кількості та рівномірно розподілити їх там, де потрібно. Пензель для тіней з подовженим ворсом має закруглену форму, завдяки якій ви легко розтушуєте тіні, згладите переходи між відтінками та отримаєте професійний ефект.

Для нанесення:

Короткий пензлик для тіней Camill Lady на eva.ua

Дерев’яний пензлик для тіней K.O.S на eva.ua

Для розтушовування:

Дерев’яний пензлик K.O.S для розтушування на eva.ua

Пензлик для тіней TITANIA PROFESSIONAL на eva.ua

Пензель для макіяжу брів

За допомогою скошеного пензля ви легко зможете окреслити лінію брів будь-яким продуктом: помадою, пудрою, кольоровим гелем або тінями. Його загострений кінчик дозволяє точно наносити засіб та виконувати штрихування у волосковій техніці, щоб отримати трендовий натуральний мейкап брів. А ще цим інструментом можна професійно підкреслити лінію очей.

Скошений пензлик Camill Lady для брів і лінії очей на eva.ua

Дерев’яний пензлик K.O.S для брів на eva.ua

З чого розпочати?

Якщо до цього дня ви користувалися лише стандартними спонжами та аплікаторами, які йдуть в упаковці з засобами, тоді придбайте собі 4 перші пензлі для макіяжу:

  • для пудри;
  • рум’ян;
  • нанесення та розтушовування тіней.

А далі все залежить від вас. Використовуєте для брів не олівець, а пудру чи помаду? Тоді додайте ще скошений пензель для макіяжу брів. Любите підводити очі? Спробуйте спеціальний інструмент для підводки. Бажаєте створити бездоганний тон обличчя? Скористайтеся пензлем для тональної основи.

А ви вже вирішили, що додасте до свого набору пензлів для макіяжу? Розкажіть нам у коментарях.

Пензлик TITANIA PROFESSIONAL для макіяжу 15.6см

343.00
Купити

Пензлик K.O.S деревяний скошений для тональної основи

153.00
Купити

Пензлик K.O.S деревяний для тіней форма овал

89.90
Купити

Пензлик TITANIA для макіяжу

320.00
Купити

Пензлик K.O.S деревянний для брів

88.00
Купити
17 Грудня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *