ТОП продажів: що обирали красуні у квітні?

Вибір косметичних засобів — те ще завдання. У цьому пазлі мають одразу зійтися всі деталі: вартість, якість, відтінок, аромат. Знаючи про те, як просто буває заплутатися серед величезного асортименту косметики в магазині, ми вирішили поділитися з вами ТОП продажів із різних товарних категорій. Не знаєте, якому бренду надати перевагу? Можна підглянути, що купували подруги!

 

Популярна декоративна косметика

Певно, жодна жінка не уявляє свого життя без декоративної косметики: з макіяжем ми почуваємося більш впевненими та привабливими. А щоб спростити вибір, скористайтеся нашим ТОП продажів.

 

  • Туші для вій

Volume Glamour від Bourjois з класичною овальною щіточкою для неперевершеного об’єму.

Volume Express від Maybelline New York завдяки своїй вигнутій щіточці моментально підкручує вії, роблячи погляд виразним і глибоким.

2000 CALORIE від Max Factor подарує максимальний об’єм за будь-яких обставин. Завдяки водостійким властивостям з нею ваш макіяж витримає і надмірну вологість, і спеку.

 

  • Тональні креми

Time Plus від Seventeen призначений для молодої шкіри. Ідеально приховує жирний блиск, розширені пори, акне. Має доглядові властивості та рівень сонцезахисту SPF15.

Lasting Performance від Max Factor комфортно наноситься та відрізняється відмінною стійкістю. Не створює ефекту маски.

Alliance Perfect від L’Orе́al Paris має високу пігментацію, завдяки чому добре приховує недоліки шкіри. Матова текстура запобігає появі жирного блиску та не відчувається на обличчі.

ЦІКАВО ПО ТЕМІ: СВІЖИЙ МАКІЯЖ ДЛЯ ВЕСНЯНИХ ДНІВ

  • Губні помади

Special тон 303 від Seventeen — помада з доглядовими властивостями бальзаму. Зволожує, живить, регенерує шкіру. А універсальний тон 303 ідеально пасує як до легкого денного, так і чуттєвого вечірнього мейкапу.

Color Riche від L’Orе́al Paris дарує губам розкішний відтінок та лагідний догляд. Щільна шовковиста текстура забезпечує ідеальне покриття та стійкість до 6 годин.

Hydra Extreme тон 411/173 від Maybelline New York має чудову стійкість, доглядає за шкірою губ та захищає від фотостаріння. Багата палітра насичених та шляхетних кольорів.

 

  • Пудри

Компактна матова пудра Color Me не підкреслює сухі ділянки та лущення, ідеально матує та вирівнює тон обличчя. Її зручно носити з собою.

Розсипчаста пудра Seventeen — легка, невагома та зовсім не помітна на обличчі. Чудово підходить для легкого денного макіяжу, коли важлива природність.

Creme Puff від Max Factor — компактна крем-пудра, що бездоганно приховує недоліки та вирівнює тон, водночас живлячи та зволожуючи шкіру. Добре матує та підходить для власниць будь-якого типу шкіри, в тому числі жирної та проблемної.

  • Блиски для губ

Holografic Brilliant від Eveline огортає губи приголомшливим діамантовим блиском та приємним фруктовим ароматом. Лагідно доглядає шкіру, не скочується в зморшках. І все це за демократичну ціну!

Блиск для губ з ефектом бальзаму від Bourjois створює чарівний 3D-ефект, що візуально робить губи пухкими та спокусливими. Тримається протягом 8 годин, не стирається під час поцілунків та прийомів їжі.

Lovers Ultra Shine — ще один бюджетний варіант блиску для губ від польського бренду Eveline Cosmetics. Фруктовий аромат, насиченість відтінку, звабливий об’єм — ось головні причини прихильності жінок до цього продукту.

 

  • Тіні для повік

Color Tattoo від Maybelline New York добре розтушовуються та не забиваються у складках повік. №60 «Чорний на всі часи» — чудовий вибір для спокусливих smoky eyes.

Ombre A Paupieres від Bourjois мають багату палітру від ніжних нюдових до насичених темних і яскравих. Кремова текстура тримається протягом 8 годин та підходить для вологого чи сухого нанесення.

Тіні Chocolate від Lamel Professional — це 6 матових та сяйливих тонів, що бездоганно поєднуються між собою для створення макіяжів у різних стилях.

 

  • Рум’яна

Blush & Contour від Lamel Professional — набір для контурингу, що містить рум’яна, бронзер, хайлайтер. З ним ви легко зможете відкоригувати овал та рельєф обличчя.

Contour Sensation від Eveline Cosmetics — стік для контурування з ніжною кремовою текстурою, за допомогою якого можна розставити акценти в макіяжі: приховати недоліки та підкреслити достоїнства.

Хайлайтер та контуринг для обличчя LCF — ще один ТОП продажів, універсальна палетка, з якою ваша шкіра набуде природного сяйва, а риси обличчя — виразності.

 

Догляд за волоссям: ТОП-3 засоби

Красиві та доглянуті локони — ключ до успіху будь-якого образу. Щоб завжди виглядати на всі сто, найчастіше жінки обирають такі косметичні продукти з ТОП продажів.

  • Фарба для волосся Brillance, відтінок 888 «Темна вишня»

Фарба від бренду Schwarzkopf Professional, що поєднує відразу все: стійкість, лагідність до волосся та насиченість відтінку. Добре зафарбовує сивину та створює рівний колір з діамантовим сяйвом, який зберігається протягом двох тижнів.

ЦІКАВО ПО ТЕМІ: ОСОБЛИВОСТІ ДОМАШНЬОГО ФАРБУВАННЯ ВОЛОССЯ

Дбайлива до волосся піна не пересушує його та надійно фіксує зачіску на 24 години. Зволожувальні компоненти та блискучий результат — ось головні переваги цього засобу, який вже оцінили тисячі покупців.

Надає волоссю пружності, сяяння та об’єму, захищаючи його від вітру, шкідливого ультрафіолету, вологи. Містить доглядовий комплекс, що зволожує та зміцнює локони від коренів до самих кінчиків.

 

Парфумерія: лідери продажу

Серед парфумерної продукції найбільшою популярністю користуються аромати всесвітньо відомих брендів. Стильні та модні парфуми здатні стати фінальним штрихом у будь-якому образі, а завдяки можливості придбати тестер можна ще й заощадити свій бюджет.

 

Елегантний жіночий аромат розкривається нетривіальними квітково-фруктовими нотами, що супроводжуються стійким та витонченим деревним шлейфом. Однаково добре пасує до робочих буднів та особливих вечірніх подій.

ЦІКАВО ПО ТЕМІ: 5 КВІТКОВИХ АРОМАТІВ ДЛЯ СЕЗОНУ ВЕСНА-ЛІТО

Аромат, створений чоловіками для чоловіків. У ньому відчувається тонке відчуття чоловічого характеру та потреб. Він водночас стриманий і пристрасний, лаконічний та розкішний. Справжній скарб для істинних цінителів.

  • Чоловіча туалетна вода Blue Seduction від Antonio Banderas

Енергійний та свіжий аромат для тих, хто веде активний спосіб життя та постійно знаходиться в русі. Такий же динамічний і непередбачуваний, як і його власник, цей аромат звучить тонкими фруктовими та вишуканими деревними акордами.

 

  • Жіноча туалетна вода від Moschino I Love Love

Свіжий цитрусовий аромат вже оцінили ніжні та романтичні натури, котрі вірять у велике кохання й обожнюють пригоди та веселощі в колі друзів. Ідеально пасує для спекотних літніх днів та прохолодних весняних вечорів.

 

Французькі парфуми, що якнайкраще підкреслюють красу та жіночність своєї власниці. Легкий аромат розкривається квітковими та зеленими нотами, лишаючи по собі розкішний шлейф із п’янкої амбри.

  • Жіноча парфумована вода Green Tea від Elizabeth Arden

ТОП продажів, легендарні парфуми, створені для надзвичайних жінок. Їхня освіжаюча прохолода заряджає та тонізує, щоб протягом усього дня ви почувались сповненими сил та енергії. Чудово підходять для теплої пори року.

З якими з цих засобів ви вже знайомі? Що хотіли би спробувати? Порівняйте, чи співпадає наш перелік з вашим досвідом, та діліться своїми думками в коментарях.

 

11 Травня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *