9 найкращих палеток тіней для повік

Палетка тіней — це як палітра художника. З її допомогою можна створювати десятки макіяжів, від соковитих smokey до стриманого нюду, з легкістю змінювати свій образ і бути щодня різною. Загалом, beauty-інструмент з категорії must-have, без якої ну ніяк не обійтися. У цій добірці ми зібрали 9 палеток-бестселерів у різних колірних гамах і цінових категоріях — від бюджетних до професійних і люксових. Шукай класні палітри для своїх розкішних look`ів у нашій статті!

Час читання: 3 хвилини та ніжний пудинг 🍮

статья доступна на русском языке

Палетка тіней — це як палітра художника

Цікаво на тему: Види макіяжу очей і техніка виконання

Nars Bijoux Eyeshadow Palette

Nars Bijoux Eyeshadow Palette

Яскрава, соковита, глибока і багатогранна — так коротко можна характеризувати професійну палітру тіней Nars Bijoux Eyeshadow Palette. У ній представлено 16 матових, сатинових і шимерних відтінків у багатій колірній гамі, завдяки чому їй можна створювати як нюдові денні макіяжі, так і насичені вечірні. Висока пігментація і шовковиста текстура — справжнє задоволення для нанесення і розтушовування навіть без праймера.

Шукай EVA Blog в Instagram

GlamBee My Wings Beauteous Fligh

GlamBee My Wings Beauteous Fligh

Шукаєш бюджетну палетку для повсякденних і святкових образів? Обирай новинку від GlamBeeMy Wings Beauteous Fligh. Вона складається з 18 теплих і холодних відтінків, серед яких ти знайдеш і нейтральні на кожен день, і яскраві для соковитих акцентів. Пігмент відмінно переноситься на шкіру, нашаровується і тушується, тіні не пилять і мають високу стійкість. My Wings Beauteous Fligh стане відмінним вибором для новачків, які перебувають у пошуках універсальної палетки на всі випадки.

Lancome Hypnose Palette Rose Fusion

Lancome Hypnose Palette Rose Fusion

Lancome Hypnose Palette Rose Fusion – люксова п’ятірка тіней у компактному футлярі з аплікатором, який зручно брати з собою. Тут зібрані перламутрові та сатинові текстури, які додадуть блиску твоїм очам, а спокійна колірна гама з перехідними відтінками дозволять створювати плавні градієнти на повіках. Злегка кремова текстура тіней забезпечує м’яке розтушування і стійкість на шкірі без скочування з ранку до вечора.

Цікаво на тему: Мистецтво збільшення очей за допомогою макіяжу

Shiseido Essentialist Eye Palette Kaigan Street Water

Shiseido Essentialist Eye Palette Kaigan Street Water

Холодна сіра палетка — ідеальний інструмент для драматичного образу. Це історія не на кожен день, але палітра тіней для особливих випадків має бути в кожній косметичці. Shiseido Essentialist Eye Palette Kaigan Street Water складається з 4 відтінків, які прекрасно міксуються між собою і дозволяють створювати яскраві макіяжі. Зроби димчастий смокі та синій акцент на нижній повіці — і ти отримаєш неймовірний образ на вихід, що запам’ятається.

Paese Dreamily Eyeshadow Palette

Paese Dreamily Eyeshadow Palette

Paese Dreamily Eyeshadow Palette – ідеальна нюдова палітра на кожен день. Базові відтінки в сатиновій, матовій і металізованій текстурах незамінні для повсякденних образів і сподобаються прихильницям ніжного корейського макіяжу очей. Тіні не пилять і добре переносяться на шкіру, м’яко розтушовуються і не залишають плям. А завдяки компактному футляру з дзеркалом, вона відмінно поміститься у твоїй дорожній косметичці.

Палетка Make-Up Atelier Paris (бежева холодна)

Палетка Make-Up Atelier Paris (бежева холодна)

Французький бренд Make-Up Atelier Paris — один з улюбленців серед візажистів. П’ятірки тіней у трендових відтінках, з високою пігментацією в найніжнішій масляній текстурі — ідеальна косметика як для початківців, так і для профі. Продукт вирізняється неймовірною стійкістю, не боїться вологи, не скочується і не втрачає колір протягом дня, прекрасно тушується «в шкіру» і до того ж має веганську формулу. А холодна бежева палітра — це універсальний варіант для блакитних і карих очей.

Цікаво на тему: Яскравий макіяж очей для новачків (з фото і відео)

Pupa Make Up Stories Palette Hot Flame

Pupa Make Up Stories Palette Hot Flame

У палітру Pupa Make Up Stories Palette Hot Flame складно не закохатися з першого погляду. У ній зібрано десять теплих осінніх відтінків з матовим, шимерним і сатиновим фінішем, які просто створені для ефектних повсякденних і яскравих макіяжів на вихід. Завдяки вітаміну Е та вазеліновій олії у складі, тіні мають оксамитову текстуру, добре переносять пігмент і змішуються між собою, живлять і захищають шкіру від зовнішніх факторів.

Estee Lauder Pure Color Eyeshadow Quad Desert Dunes

Estee Lauder Pure Color Eyeshadow Quad Desert Dunes

Estee Lauder Pure Color Eyeshadow Quad Desert Dunes – чудова четвірка для твоїх стильних look`ів. Шикарні відтінки ідеально комбінуються між собою, дозволяючи тобі експериментувати з макіяжем і водночас завжди виглядати на всі 100%. Палетка доповнена дзеркалом і парою двосторонніх аплікаторів для того, щоб ти могла створити ефектний мейк де завгодно. А ще вона має безпечну формулу, що підтверджено офтальмологічними дослідженнями, і в ній можна змінювати рефіли.

NYX Professional Makeup Ultimate Utopia Shadow Palette

NYX Professional Makeup Ultimate Utopia Shadow Palette

Чи можна однією палеткою тіней закрити всі свої потреби для макіяжу очей? Можна, якщо йдеться про Makeup Ultimate Utopia Shadow Palette від NYX Professional. 40 неймовірних відтінків у теплій, холодній і нейтральній гамі, з яскравими шимерами, масляними сатинами та матовими для розтушовування відкривають перед тобою величезне поле для beauty-експериментів. Створюй креативні образи, святкові та повсякденні макіяжі і при цьому будь завжди різною і неповторною.

Сподіваємося, що в нашій добірці ти знайшла палітру, якою захочеш поповнити свою колекцію декоративної косметики. Став лайк, якщо було корисно, і не забудь поділитися з нами в коментарях улюбленими палетками, без яких не уявляєш свій макіяж.

Читай також:

19 Вересня / 2023 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ганна

    Із наведених прикладів сподобались дуже палетки нюдових тонів яPeas dreamly eyeshadow , та Ланком теж дуже гарна яскраава☺️

  2. Олена

    Дуже гарний та свіжий мейк,мені сподобався
    Треба спробувати цю лінійку)

  3. Аліна

    Дякую за статтю, дуже розгорнуто та доступно

VISUAL by EVA