Smoky eyes у коричневих тонах 

Smoky eyes користується величезною популярністю. Цей макіяж ідеально впишеться у вечірній образ. Багато хто побоюється, що зухвалий чорний смокі не підійде по типу зовнішності. Але ж це не єдиний варіант! Смокі айс можна виконати в сірих, коричневих і навіть яскравих тонах! Сьогодні, спеціально для EVA Blog, візажист і викладач з макіяжу Анастасія Шевцова розповість, як зробити smoky eyes у коричневих тонах.

Етап 1: Рівний тон

Підготуємо шкіру до макіяжу. Наносимо базу Baby Skin від Maybelline , завдяки якій тон ляже рівніше і буде триматися довше.

Щоб шкіра світилася зсередини, в тональний крем Alliance Perfect  від L’Oreal Paris додамо рідкий хайлайтер  my Highlight Radiant Skin від GlamBee

Рівномірно наносимо тон на обличчя, не забуваючи ретельно розтушовувати по лінії росту волосся і на шиї.

Наносимо рідкий консилер від Patricia Ledo на зону під очима, щоб висвітлити її. Розтушовуємо пензлем.

Проходимося по обличчю пальцями, м’яко вбиваючи покриття. Завдяки теплу рук консилер ляже природно і рівно.

Етап 2: Важливі акценти

Переходимо до макіяжу брів. З палетки GlamBee Eyebrow Kit я використовуватиму найсвітліший відтінок, що підходить для блондинок.

Щіточкою розчісуємо брови, задаючи напрямок волоскам. Легкими штрихами намічаємо форму і заповнюємо кольором.

Виконаємо корекцію обличчя. Найтемніший колір з палетки Eveline CONTOUR SENSATION нанесемо під вилицю, на периферію обличчя і рухому повіку.

Наносимо рум’яна від Patrісіa Ledo Perfect Blush  на яблучка щік і розтушовуємо їх до скроні.

Етап 3: Виразні димчасті очі

Перейдемо безпосередньо до макіяжу очей. Почнемо зі створення олівцевої основи, яка послужить підкладкою для нашого смоки айс. Я використовуватиму олівець для очей GlamBee (тон 2) 

Заповнюємо кольором повіку до складки, трохи простягаючи лінії. Виводимо хвостик стрілки. Акуратно розтушовуємо основу для смокі пласким пензлем.

У складку повіки поверх олівця наносимо найтемніший відтінок з палетки Patricia Ledo La Palette Eye Designer (тон чотири). Вводимо відтінок в стрілку.

На складку повіки наносимо тіні від GlamBee ColorEyes (тон шість).

Пласким пензлем набираємо тіні Color Tattoo  від Maybelline. Наносимо їх на центр повіки та розтушовуємо по всій ширині ока.

Зробимо яскравий акцент за допомогою блискіток. Набираємо чорний глітер з палітри Patricia Ledo Glamour glitter eyes and lips . Наносимо його на центр рухомої повіки та розтушовуємо в сторони.

Поглибимо погляд за допомогою підводки-лайнера Eye Color Pen від Lamel . Намалюємо стрілку по лінії росту вій. Хвостик виводимо уздовж лінії розтушовування тіней.

Підкреслимо слизову нижньої повіки олівцем Lasting Drama  від Maybelline, щоб зробити наші очі більш виразними.

Порада від майстра: Чорний кайал підходить не всім. Дівчатам з маленькими або вузькими очима варто відмовитися від цього етапу.

Підкреслимо нижню повіку тінями ColorEyes від GlamBee .

Найбільш темним відтінком з палетки від Patricia Ledo (тон 4)  растушовуємо кордон на нижній повіці.

У внутрішній куточок ока наносимо молочні тіні з тієї ж палетки.

Фарбуємо вії тушшю для об’єму Express Volume від Patricia Ledo. Профарбовуємо тільки верхні вії, щоб не навантажувати нижню повіку.

Виділимо місце під бровою за допомогою сухого хайлайтера Patricia Ledo Collection . Також додамо його в ямку над губою.

Закінчимо наш макіяж нанесенням губної помади. Для таких яскравих очей я рекомендую обрати нюдові відтінки: рожевий, персиковий, бежевий. У мене – матова помада від GlamBee.

Наш макіяж готовий! Пора на вечірку! З вами була Анастасія Шевцова спеціально для EVA Blog.

29 Жовтня / 2019 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Мак

    глаза – супер, но этот макияж даже близко не подходит к этой форме лица. вообще как может давать рекомендации человек, который не способен подобрать себе прическу, цвет волос. Хотя…на каждый товар есть свой покупать, но выставлять напоказ широкий лоб, большие уши и подчеркивать контрастным макияжем близко посаженные глаза…когда уже народ перестанет путать понятия “мода” и “стиль”?(((

  2. #Мирослава

    Вау! Супер. Сподобалось, що використовують різні марки косметики. І це так добре виглядає. ❤