ТОП-7 популярних тушей з TikTok

Туш —  база як в мінімалістичному денному, так і в яскравому макіяжі з блискітками та іншими акцентами на очі. Тож у цій статті EVA Blog тебе чекають скарби, про які мають знати всі. Я спеціально не нумеруватиму рейтинг, адже це було б складніше, ніж дитині відповісти на питання “Кого ти більше любиш: маму чи тата?”. В цій ТОП-добірці зібрала модні у TikTok туші для різних потреб. Класичні, щоб підкреслити колір та природність. З щіточками, що просто чудово збільшують об’єм. Та звісно ж, не забула про засоби для тих, кому в макіяжі подобається робити ставку на довжину. Тож пробуй різні та знаходь ту, що стане саме твоїм вірним помічником!

1-ТОП-7-популярних-тушей-з-TikTok

LAMEL Make Up Volume OverSize

Ти одразу впізнаєш туш для вій LAMEL Make Up Volume OverSize по яскраво-малиновому кольору упаковки. Продукт має насичену чорну пігментацію, тож вже сам по собі гарно працює на підкреслення погляду. Силіконова щіточка у формі вісімки досить гнучка та м’якенька. Точно не зробить тебе однооким піратом.  Може гарно розділяти та подовжувати вії, завдяки чому око аж витягується. Нею легко профарбувати й внутрішній, і зовнішній кутик.

01 LAMEL Make Up Volume OverSize (601)

При нашаруванні ця туш гарно тягнеться, робить вії візуально довшими. Але під час нанесення важливо не чекати, доки перший шар висохне. Одразу роби другий. До речі, якщо спочатку рухами вправо-вліво підфарбувати кінчики вій, а вже потім пропрацьовувати довжину, ефект ще посилиться.

Шукай EVA Blog в Instagram

До речі, можеш використовувати цю туш для вій від LAMEL навіть у вологу погоду.

Цікаво на тему: 8 бюджетних тональних засобів, які тебе здивують

Maybelline New York Sky High

Цей бренд взагалі досить часто потрапляє у TikTok в огляди візажистів та просто поціновувачок макіяжу. Тож туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High не стала виключенням. Окрім кількох варіантів чорного, вона є в модному коричневому, а також в кольорі бургунді, який привернув не менше уваги користувачів ТікТок, ніж класичний варіант.

02 Maybelline New York Sky High (1060)

Модна туш Sky High має конусоподібну силіконову щіточку, що нагадує ялинку. Досить гнучка, легко дістане навіть куточки й короткі вії. Пружинить при нанесенні, нею комфортно фарбувати та злегка підкручувати. Класно тримається впродовж дня, достатньо стійка, не треба постійно шукати дзеркальце та хвилюватися про те, що відбиватиметься чи осипатиметься. Не подразнює очі та легко змивається. Профарбовує рівномірно, додає об’єм.

Цікаво на тему: ТОП-12 нюдових помад і олівців на всі випадки

Eveline Cosmetics Variete

Цей засіб часто потрапляє в рейтинги бюджетних тушей для вій, які зроблять погляд гарним не за всі гроші світу. Eveline Cosmetics Variete не втрачає популярності вже не один рік.

Овальна силіконова щіточка з маленькими гілочками, трохи округліша в центральній частині, дуже зручна у використанні. Рівномірно розділяє вії, злегка підкручує, завдяки м’якій консистенції продукту ретельно профарбовує та класно подовжує. Коли наносиш на око, то одразу видно різницю. Починай робити це від коренів, щоб гарно пропрацювати зону міжвійної стрілки.

03 Eveline Cosmetics Variete (1078)

Якщо хочеш посилити ефект та збільшити об’єм — нашаровуй. Трохи прокручуй щіточку при нанесенні туші для вій. Це можна робити по анатомічній формі, або трохи виводити рух аплікатора в діагональ.

Туш Eveline Cosmetics Variete буває також в коричневому кольорі. На неї варто звернути увагу тим, в кого не темна райдужна оболонка. Але класична чорна туш — це модний бюджетний топчик для будь-якого макіяжу!

Цікаво на тему: Латте-макіяж: у чому його фішки і як його повторити

L’Oreal Paris Million Lashes Panorama

З модною тушшю для вій L’Oreal Paris Million Lashes Panorama навіть дівчата з маленькими та короткими віями зможуть додати погляду драматичності, чи, як говорить бренд, зробити його панорамним.

Як не називай, а конусоподібна силіконова мультирівнева щіточка над своїми задачами працює старанно. Нею комфортно рухатись від самого кореня, ретельно прочісувати вії, щоб не склеювались. Завдяки різній довжині щетинок навіть маленькі вії зручно профарбовувати від кутика до кутика для панорамного об’єму.

04 L'Oreal Paris Million Lashes Panorama (821)

Туш Panorama від L’Oreal є в чорному та темно-коричневому кольорах. Відкриває погляд, робить вії візуально об’ємнішими. Не відбивається й не осипається. Класно нашаровується, завдяки чому отримуєш і подовження, і об’єм.

Цікаво на тему: Як вибрати та користуватися коректором для обличчя

Patricia Ledo Мagnеtique Collection

Ще один засіб для макіяжу очей з впізнаваним дизайном — туш Patricia Ledo Мagnеtique Collection Volume Glamour. Має насичений чорний колір. Ця туш для тих, кому подобається не мінімалістична натуральність, а виразно підкреслений погляд. Щіточка вісімкою допомагає підкрутити війки та створити елегантний вигин. Завдяки тому, що ворсинки рівномірно розподіляють продукт, цією тушшю досить зручно профарбувати вії густо та яскраво.

05 Patricia Ledo Мagnеtique Collection (352)

Цікаво на тему: Секрети селебріті: як отримати ідеальну шкіру за допомогою макіяжу

GlamBee Cat’s Dream Long Eyelashes

Туш для вій GlamBee Cat’s Dream Long Eyelashes орієнтована на подовження, тож перед нанесенням ідеально скористатися керлером. Має цікаву силіконову щіточку, з одного боку рівну, з іншого — з вигином, щоб і профарбувати гарненько, і трохи підкрутити. Легко набирає та віддає продукт, можна наносити в декілька шарів. Старанно розділяє вії та не склеює.

06 GlamBee Cat's Dream Long Eyelashes (245)

В коментарях до відео TikTok дівчата часто рекомендують саме рожеву туш для вій, але у бренда GlamBee  в цілому багато цікавих варіантів. Наприклад, термотуш My Wings, яка легко знімається звичайною водичкою. Або праймер для вій, який можна використовувати як білу туш.

Цікаво на тему: Романтичний макіяж із новинками косметики GlamBee

Essence I love Extreme Volume

Туші для вій з лінійки I love Extreme Volume від Essence у TikTok популярні у двох варіантах: в чорному та яскраво-рожевому пакуванні. Тож до свого рейтингу я взяла обидві.

Чорна Essence I love Extreme Volumeе має класичну овальну щіточку з ворсинками. Вона досить великого розміру у порівнянні з іншими тушами для вій. Гарно розділяє волосинки, дає середній об’єм. Краще використовувати для більш натурального макіяжу. А от нашаровуванням не варто захоплюватись, щоб не підвищити шанси на осипання.

07 Essence I love Extreme Volume (159)

Яскраво-рожева Essence I love Extreme Volumeе має досить велику циліндричну силіконову щіточку. На її кінці є гілочки, якими зручно промальовувати у кутиках. Засіб має насичений чорний пігмент, залишає на віях багато туші. Тому важливо призвичаїтись у нанесенні, щоб уникнути надмірності, через яку вії перетворюються на павучі лапки та можуть осипатися. При правильному використанні ця туш гарно подовжує та додає відчутний об’єм.

Цікаво на тему: 12 найкращих хайлайтерів для обличчя

2-ТОП-7-популярних-тушей-з-TikTok

Хоч туш — один з базових продуктів у жіночій косметичці, але якою саме вона буде дуже залежить від стану вій та особистих вподобань. Тож напиши у коментарях, які подобаються саме тобі та які ще добірки хотіла б побачити на EVA Blog! Можливо, полюбляєш засоби з блискітками чи кольорові туші? Чи полюєш за певним типом щіточок? Найпопулярнішу тему обов’язково розгляну у нових статтях!

Читайте також:

3 Квітня / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Валерія

    Цікаво як правильно користуватися щіточками з вигином, бо не купляю такі туші тільки через те, що не знаю як правильно користуватися😔

    • Валеріє, вітаю! Дякую за цікаве питання, поділюсь своїм досвідом.🤩 Задача щіточки з вигином — трохи підкрутити вії. Звісно, керлер вона не замінить, але легкий завиток сформувати допоможе. Тоненькі силіконові щіточки з вигином орієнтовані на те, щоб краще профарбувати довжину, а більші та пухнастіші сприяють об’єму.
      Частиною, що виступає, спочатку припідніміть корені (короткі щетинки біля коренів, довжина вій — на вигнутій частині). Профарбовуйте вії зигзагоподібними рухами. На кінчиках затримайте щіточку, профарбовуйте повільно, щоб зафіксувати війки підкрученими.✨
      Враховуйте, в яку сторону спрямовані щетинки/гілочки. Рухати щіточку при нанесенні туші треба в тому ж напрямку. Короткі щетинки вигнутої щіточки націлені на профарбовування коренів, бо не зменшують шанси забруднити повіку.😉

  2. Олена

    Маю усі ці туші.
    Ламель дуже осипається,а якщо попаде краплина,то в моменті розмазується.
    Найкращі це Евеліна і Мкйбелін.
    Мої ❤️❤️❤️

  3. Юлія Новак

    Чудові варіанти представлені тушей🖤Кожна з тушей по своєму на віях виглядає бомбезно.Маю декілька фаворитів з представлених варіантів,які вже спробувала на собі,і вони дійсно неймовірні.❤️‍🔥Спасибі за чудову статтю 🥰💋

Рекомендовані статті