8 бюджетних тональних засобів, які тебе здивують

Чи можна знайти гідний тональний продукт при скромному бюджеті? Звичайно, можна! Сучасний ринок beauty-засобів настільки різноманітний, що сьогодні є можливість відшукати справжній скарб і водночас не спустити на нього відчутну частину зарплати. 😁 Саме такими знахідками EVA Blog поділиться з тобою в цій добірці.

Час читання: 3 хвилини та імбирний чай 🍵

статья доступна на русском языке

1-гідний-тональний-продукт

Цікаво на тему: Час змінити тон: помилки в макіяжі, які додають вам років

Eveline Liquid Control

01 Eveline Liquid Control (1009)

Потрібна стійка і при цьому доступна тональна основа? Обирай Eveline Liquid Control. Продукт представлений у форматі флюїду і лягає найтоншою вуаллю, прекрасно тушуючись і не забиваючи пори. Він відмінно підходить жирній та комбінованій шкірі, оскільки має натуральний матовий фініш і його зовсім не обов’язково фіксувати пудрою. А пакування з піпеткою дає змогу зручно дозувати засіб.

Шукай EVA Blog в Instagram

Enough Rich Gold Double Wear Radiance Foundation SPF 50+

02 Enough Rich Gold Double Wear Radiance Foundation SPF 50+ (991)

Прекрасний варіант для сухої та зрілої шкіри — Rich Gold Double Wear Radiance Foundation від корейського бренду Enough. Маючи у своїй формулі екстракти золота і центелли, колаген і SPF-фільтри, цей тональний крем не тільки чудово вирівнює колір обличчя і створює ідеальну базу для макіяжу, а й доглядає за шкірою, омолоджує її, регенерує і захищає від впливу ультрафіолету. Продукт легко наноситься будь-яким зручним способом (спонжем, пензлем або просто пальчиками), не обтяжує і має сатиновий фініш, завдяки чому відмінно підходить для ліфтинг-макіяжу.

Patricia Ledo Bamboo Collection Hydrating Liquid Foundation

03 Patricia Ledo Bamboo Collection Hydrating Liquid Foundation (754)

Шукаєш зволожувальний тон із натуральним фінішем для невагомого макіяжу? Зверни увагу на Bamboo Collection Hydrating Liquid Foundation від Patricia Ledo. Продукт має ніжну кремову текстуру, добре приховує недосконалості шкіри й при цьому не лежить маскою. А стильне пакування зі зручним дозатором і бамбуковими елементами зробить процес нанесення макіяжу ще більш приємним і комфортним.

Цікаво на тему: Тональний крем: як підібрати під тип шкіри

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

04 Catrice HD Liquid Coverage Foundation (545)

Цей тональний продукт часто називають бюджетним аналогом легендарного Double Wear від Estee Lauder, одного з улюблених засобів професійних візажистів. І це неспроста. Попри найлегшу рідку текстуру, Catrice HD Liquid Coverage Foundation має захмарну стійкість (до цілих 24 годин!), прекрасно перекриває пігментацію і будь-які висипання, а також має матовий фініш, що сподобається власницям проблемної та жирної шкіри. Якщо тобі потрібен дійсно стійкий тон, який приховає всі-всі нюанси, то це безперечно він!

Lumene Matte Oil-Control Foundation

05 Lumene Matte Oil-Control Foundation (312)

А це — класний матуючий тон від фінського бренду Lumene. З одного боку, Matte Oil-Control Foundation чудово матує шкіру, прибираючи ненависний блиск, з іншого — має найдрібніші світловідбивні частинки, які створюють ефект здорового сяйва. Завдяки цьому засіб має на шкірі натуральний вигляд, попри щільне покриття, яке маскує будь-які недосконалості — від капілярів і синців до слідів від акне.

Lamel Oh My Clear Face Skin Clarifying Foundation

06 Lamel Oh My Clear Face Skin Clarifying Foundation (208)

Маючи ніжну текстуру і легке покриття, Lamel Oh My Clear Face Skin Clarifying Foundation стане відмінним засобом для вирівнювання тону для дівчат і підлітків. Продукт не обтяжує шкіру і не закорковує пори, добре матує і при цьому має захист від ультрафіолету SPF15. Два види кислоти (саліцилова і стеаринова), а також екстракт чайного дерева забезпечують антибактеріальну, протизапальну та антиоксидантну дію, що особливо актуально для юної шкіри.

Цікаво на тему: Найкращі тональні креми для жирної шкіри: добірка від EVA Blog

GlamBee Fluid

07 GlamBee Fluid (124)

GlamBee Fluid – універсальний тональний продукт із середнім покриттям, який чудово підійде для будь-якого типу шкіри. Маючи консистенцію флюїду, засіб прекрасно розподіляється по шкірі та має максимально природний вигляд, добре приховує недоліки, але не має вигляду маски. Для легкого нюдового макіяжу на кожен день саме воно!

L’Oreal Infaillible 24H Matte Cover Foundation

08 L'Oreal Infaillible 24H Matte Cover Foundation (82)

У тебе жирна шкіра і тобі набридло нашаровувати пудру протягом дня, щоб позбутися блиску в Т-зоні? Обирай ультраматуючий тон L’Oreal Infaillible 24H Matte Cover Foundation! Засіб перекриває будь-які нюанси, має матовий фініш, а ще нереальну стійкість (до 24 годин) і вологостійкість (до 32 годин). Крім цього, у складі є ультрафіолетові фільтри, що запобігають фотостарінню, а також 4% ніацинаміду, який підвищує імунітет шкіри, заспокоює і знижує вироблення себума. Не забудь перед нанесенням тону скористатися ексфоліантом і гарненько зволожити шкіру — так твій макіяж буде як на фото в Instagram.

Поділися з нами своїми бюджетними знахідками косметики, які стали твоїми фаворитами. Необов’язково це має бути тональний засіб — в інших сегментах теж багато класних і недорогих продуктів, які можуть конкурувати з люксом!

Читай також:

27 Грудня / 2023 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Цікава стаття та чудова підбірка тональних засобів 🤎Обов’язково спробую ваші рекомендації ❤️