Що мейк розповість про ваш вік: помилки та лайфхаки

Зразковий макіяж з темними тінями або бордовою помадою може додати зайвих 5–10 років. Ви, можливо, помічали, що без мейку вам не продають пляшку вина без паспорту, а коли ви нафарбовані, то виглядаєте помітно старше. Причина може бути в невдало підібраному макіяжі. Як уникнути поширених помилок та зробити ніжний і юний мейкап, розбираємося разом з експертом EVA Blog.

Очі

Матові тіні, трохи туші й правильно окреслені брови допоможуть вам створити легкий макіяж, який надасть свіжості та приховає вікові зміни.

Форма брів

Найважливішу роль у побудові форми очей відіграють брови. Якщо вони будуть надмірно довгими, то опустять лінію повіки. Також помилкою є як дуже рідкі, надмірно вищипані брови, так і яскраво промальовані.

Не використовуйте для корекції брів олівці для очей: вони надто м’які й залишають помітні сліди. Є спеціальні олівці для брів, які відрізняються більшою твердістю. Спробуйте такий — і ваші брови виглядатимуть природно. Найкраще віддати перевагу відтінку на тон світліше вашого натурального кольору брів.

Відтінок і текстура тіней

Це улюблена тема для обговорення серед візажистів. Але якщо ви не професіонал, тоді вам достатньо знати кілька основних правил. Нанесені на всю повіку темні тіні можуть візуально зробити вас старше. А якщо за допомогою макіяжу ви хочете виглядати молодше, спробуйте покласти трохи темного відтінку тільки на зовнішній куточок очей. Зрілим жінкам краще уникати пігментних і мерехтливих тіней, оскільки будь-які, навіть найдрібніші блискітки можуть осідати в складках і підкреслювати зморшки навколо очей. Тому з віком переходимо на матові й пастельні відтінки.

Підводка на нижній повіці

Безумовно, цей прийом надає макіяжу особливої привабливості. Але в основному завдяки тому, що підведена нижня повіка візуально звужує очі. А приміта юності — широко розкриті. Підводку можна використовувати тільки якщо у вас дійсно дуже великі очі й відкритий «дитячий» погляд. Та в більшості випадків на нижніх повіках краще не акцентувати. Особливо якщо у вас вже є або тільки намітилися мімічні зморшки: підводка приверне увагу до них.

Надлишок туші для вій

Густий шар туші на верхній і особливо на нижній повіці здатен надати недбалості вашому образу. Слідкуйте за тим, щоб вії були акуратно розділені, а не зліплені як «лапки павучка».

Губи

З віком їхня форма міняється, й на це слід зважати, обираючи засоби та прийоми для виконання макіяжу.

Олівець для губ

Губи — однозначно, найефектніша частина обличчя. А гарант якісного макіяжу — контурний олівець. З ним легко зробити форму губ чіткішою та привабливішою. Не варто розширювати природний контур губ за допомогою олівця, не розтушовуючи при цьому лінію всередину. В іншому випадку ви ризикуєте залишитися з промальованими олівцем «вусиками». Моя порада — заповнюйте олівцем всю форму губ.

Колір помади

Темний тон — винний, коричневий або бордовий — додає губам контрастності й строгості, візуально зменшує їх в об’ємі. А це однозначно прочитується оточуючими як ознака віку, адже з роками губи дійсно зменшуються. Якщо з якоїсь особливої ​​причини темна помада вам вкрай потрібна, скористайтеся двома хитрощами. Перша: профарбовуйте трохи далі природного контуру губ, щоб вони здавалися об’ємнішими. Друга: зробіть центральну частину губ трохи світлішою — це додасть ще трохи об’єму.

Жіноча краса — особлива, бездоганна і продумана до дрібниць. Немов дорогоцінний камінь, вона потребує такої ж коштовної оправи. Тож нехай наші поради допоможуть вам стати ще красивішими. А все, що треба для догляду й макіяжу, знайдете в EVA та на eva.ua.

Помада для губ Catrice Power Plumping Gel 030 Speak Up!

142.00
Купити

Помада-карандаш для губ GlamBee Auto Crayon Lipstick тон 05

60.00
Купити

Олівець для брів Max Factor Brow Shaper тон 10 Blonde

206.00
Купити

Олівець для губ GlamBee SOFT TOUCH тон 03

9.99
Купити

Тіні для повік Patricia Ledo Eye Shadows, тон 02

109.00
Купити

Олівець для брів Catrice Eye Brow Stylist 030 Brow-n-eyed Peas

91.00
Купити

Туш для вій LCF Shoking Lashes об’єм і подовження

69.00
Купити

Карандаш для губ LCF Nude тон 1

19.00
Купити

Туш для вій Catrice Glamour Doll Volume Mascara Waterproof 010 Black

142.00
Купити

Помада для губ Maxi Color Color Show тон 02 Нежный коралловый

48.00
Купити

Палітра тіней д/повік Eveline ALL IN ONE NUDE тон 01

203.00
Купити

Набір для брів GlamBee Eyebrow Kit Set-For Everyone 7в1

128.00
Купити

Тіні для повік Catrice Art Couleurs Eyeshadow 020 Matttastic Beige

65.00
Купити
27 Лютого / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті