ТОП-10 весняних ароматів: вибір редакції EVA Blog

Весна на порозі, а ти ще не знаєш, на що зміниш свій шалено стійкий зимовий Dior? Переполох скасовується — маємо для тебе рішення. Вибери щось із цієї ароматної добірки, де ми зібрали все найвесняніше та найцікавіше.

Час читання: 3 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Запах жінки

Відкривають наш топ весняні аромати для жінок 2023. Причому вони дуже різні. Сміливі та по-дівочому ніжні, як «Енн з двома н», і сексуальні, як героїня Шерон Стоун в «Основному інстинкті». Читай, звіряй зі своїм внутрішнім настроєм та обирай, що відгукується.

Lanvin Marry Me — світ у рожевому кольорі

Якщо тебе періодично тягне на рожеве, а потім ти не знаєш, куди це носити, купи собі будиночок Барбі. Але краще — ніжно-рожевий Marry Me. Немов подружка нареченої, цей аромат супроводжує весь день і підбадьорює дзвінким сміхом. Так, і не бійся, що він втомить тебе своїм тривалим шлейфом: запах у Marry Me абсолютно делікатний і довго не набридає. Персик, троянда, жасмин, амбра, кедр — усі ноти чудово підібрані й звучать напрочуд гармонійно. Словом, ми в редакції Єва Блог сказали йому «так»!

Armand Basi In Red — так починається весна

Про цей аромат говорять, що його краса укладена в обійми яскравих та ніжних нот, мелодія яких викликає поліфонію почуттів. Але ми скажемо інакше: туалетна вода In Red — це весна в чистому вигляді! Ти її впізнаєш за флаконом з гілочками, що розпускаються, дзвінкою прохолодою імбиру, злегка солодкими квітами та дерев’яним шлейфом. Загалом ці весняні парфуми помірковані та стримані, і повз них ніяк не можна пройти жодній любительці інтелігентних запахів.

Dolce & Gabbana Anthology L’Imperatrice 3 — фруктовий вальс

Свіжість ківі та кавуна з акварельними нотами сандалу та лимонного дерева — що може бути краще? Особливо навесні, коли всі втомилися від сірості. Не чекай натхнення, а надихай сама з Anthology L’Imperatrice 3. У композиції аромату не заявлені бризки шампанського, але ми помітили десь неподалік блискучі бульбашки рожевого ігристого. Пробувати обов’язково.

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret — янгол чи демон?

Нехай це залишиться твоїм маленьким секретом. Адже коли янголи довго живуть із демонами, хтось із них стає схожим на іншого. Ange Ou Demon Le Secret виразно пахне лимонами, трояндами та зігріває бурштином. Як бачиш, нічого демонічного. Любити, насолоджуватися життям і прагнути успіху — це про нього. А якщо й асоціювати ці весняні парфуми з кимось, то з героїнею Меріл Стріп із «Диявол носить «Прада». Адже, якщо придивитися, не такий уже вона й диявол.

До речі, ти вже читала нашу статтю про аромати, які люблять зірки?

Kilian Good Girl Gone Bad — історія однієї дівчинки

Ще одна парфумерна історія про наші темні та світлі сторони, цього разу про боротьбу «хорошої» та «поганої» дівчинки. Good Girl Gone Bad — аромат обволікаючий і жіночний. Сексуальний, але без вульгарності та цілеспрямованої спокуси. Він уособлює жінку, яка вирішила бути… ні, не поганою, а просто собою, зі своїми гострими кутами та демонами в шафі. Жасмин і троянда, османтус і тубероза, нарцис, амбра та кедр — усі ці контрасти звучать у GGGB як єдине ціле. Чудовий весняний аромат для жінок у 2022 році.

Чоловіча лінія

Нижче приводимо найкращі весняні парфуми для чоловіків за версією EVA Blog. Чому саме вони? Тому що кожен із них потрапляє точно в ціль, а далі все залежить від того, наскільки далеко ти вирішиш зайти.

Versace Versace Pour Homme — ранковий туман

Троянда? У чоловічому ароматі? Так! Але почекай, це не те, що ти подумав. Аромат Versace Pour Homme бадьорий і легкий, як твій ранок після 8-годинного сну. У ньому немає яскравих акцентів, і троянда разом із лимоном, кедром та дрібкою деревини звучать настільки цілісно, що не хочеться руйнувати їхню ідилію, розбираючи на ноти. Універсальний. Політкоректний. Чистий. Компліментарний. Ось, мабуть, і все, що потрібно знати про цей весняний парфум.

Paco Rabanne 1 Million Lucky — щасливчик на мільйон

1 Million Lucky — це «Вовк з Уолл-Стріт» серед парфумів. Азартний, драйвовий і, як диявол, витончений. Привертає увагу сливою з бергамотом, а потім повністю захоплює гірко-солодким жасминовим медом з горіхами. А ще ми там відчуваємо мужній кедр і терпкуватий дубовий мох — найкращі весняні аромати для чоловіків. Будь уважний, адже цей парфум підкорює жіночі серця з такою самою легкістю, як герой Ді Капріо заробляє свій перший мільйон.

Trussardi My Land — аромат спокою

Це історія про чоловіка, який вже знайшов себе та випромінює абсолютну впевненість. My Land — аромат свіжий і гармонійний. А ще серйозний, але не те щоб занадто. Він поєднує соковитість цитрусових, і квіткову насолоду, і димні деревні ноти. Вийшло дуже цікаво та вкрай енергійно. Ми можемо лише здогадуватися, який парфум носив Джейсон Стейтем у «Форсажі», але My Land йому однозначно личить.

Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme — вільний як вітер

Ми б хотіли розповісти тобі про легендарний кам бек Acqua di Gio Pour Homme родом із 90-х, але насправді він нікуди і не йшов. Цей свіжий акватичний аромат перевірений часом і звучить дуже привабливо. Вривається вітряною свободою і кружить голову сексуальністю. У ньому є цитрусові сади та деревний мох, і квіти, і спеції. Одним словом, не парфум, а нахабний красунчик!

Hermes Terre D’Hermes Eau Tres Fraiche — на грані з морем

Terre D’Hermes Eau Tres Fraiche збиває з ніг свіжістю, як гірський водоспад, і сповнює силою водної стихії. У перші секунди ти відчуєш кришталевий дзвін цитрусових, а потім свіжість моря, коли хвилі розбиваються об берег і дрібні солоні краплини потрапляють на обличчя. А ще тут є обволікаюча амбра й герань. Якби про цей парфум знімали фільм, на головну роль покликали б Джонні Деппа.

Який саме шлейф ти залишатимеш за собою цієї весни — вирішувати лише тобі. А ми вже визначилися зі своїм фаворитом. І, здається, навіть не з одним.

Читайте також:

 

Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme Туалетна вода чоловіча

1454.00
Купити

Armand Basi In Red Туалетна вода жіноча

425.00
Купити

Hermes Terre D’Hermes Eau Tres Fraiche Туалетна вода чоловіча

1766.00
Купити

Dolce & Gabbana Anthology L’Imperatrice 3 Туалетна вода жіноча

1499.00
Купити

Paco Rabanne 1 Million Lucky Туалетна вода чоловіча

892.00
Купити

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret 2014 Парфумована вода жіноча

1371.00
Купити
23 Лютого / 2022 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *