Закохані Таро: значення та поєднання карти Коханці

Шостий Старший Аркан — Закохані (Коханці). Тлумачення карти зазвичай пов’язують з вибором, емоціями та коханням. У передбаченнях Закохані часто вказують на потребу прийняти рішення, яке з певних причин важко дається. Але саме від нього залежить, яким буде майбутнє. Цікаво дізнатись, як аркан Закохані впливає на особистість, для якої він є картою дня народження? Які риси притаманні цій людині та яких життєвих викликів чекати? Став лайк та скоріш дізнавайся!

Час читання: 5 хвилин та соковите яблуко

статья доступна на русском языке

Закохані (Коханці): дизайн карти Таро

1-Закохані-дизайн-карти-Таро

У дизайні Старшого Аркана Закохані (Коханці) в різних колодах Таро майже завжди спостерігається поєднання елементів, які підкреслюють дуальність ситуації та потребу зробити вибір.

Сюжет 6 аркана в Таро Райдера Уейта має багато релігійних відсилань: оголені чоловік та жінка, ніби Адам та Єва, яблуня, змій, дерево життя. Між закоханими — гора. А зверху на них дивиться ангел Амур, осяяний сонцем. Але це не традиційний пухкенький карапуз зі стрілами, а статний, серйозний образ. Його руки розведені в сторони, і загальна постать нагадує священника. Поєднання елементів під час розшифровки ворожильної карти викликає багато асоціацій з необхідністю приймати рішення.

Шукай EVA Blog в Instagram

А от в колоді Таро Світлого Провидця карта не про вибір, а про почуття. На ній, що цілком очікувано, зображені чоловік та жінка. Він — з темною шкірою, вона — зі світлою. А позаду них червоне тло, що символізує пристрасть. Тлумачення цієї ворожильної карти нерідко асоціюються з особистою сферою, і використовуються для розшифровки розкладів про інтимні та любовні питання.

Цікаво на тему: 5 відвертих фільмів, які кращі за кіно для дорослих

В дизайні колоди Таро 78 дверей Закохані знаходяться в яблуневому саду, позаду них гори. Між ними стоїть циганка, яка робить передбачення по руці. Коричневі тони одягу чоловіка відсилають до матеріального, земного, а повітряна, у фіолетових тонах сукня дівчини натякає на духовну частину життя. Вірити передбаченню чи ні, яке рішення правильне? У колоді Таро 78 дверей аркан Закохані (Коханці) натякає на бажання перекласти на когось відповідальність за результат вибору. Бажане зовсім поруч (зелена трава позаду проходу між деревами), але чи отримаєш ти його?

Тож у Таро Райдера Уейта ворожильна карта нагадує про баланс між різними варіантами рішень, у Світлого Провидця — про пристрасне поєднання дуальностей, а в колоді 78 Дверей  — про важливість вибору. Саме тому варто звертати увагу на сусідство аркана Закохані (Коханці) з іншими для правильного його тлумачення.

Цікаво на тему: Чого чекати у 2024 році кожному знаку Зодіаку?

Загальна характеристика особистості з арканом Закохані (Коханці)

2-Загальна-характеристика-особистості-з-арканом-Закохані

Людина з арканом Закохані (Коханці) по даті народження — це харизматична особистість, з якою легко у спілкуванні. Їй важливе партнерство, підтримання контакту та стосунків. Зазвичай представники цього аркана активно заводять знайомства. Інколи їм складно зробити вибір між почуттями та логічними аргументами.

В житті представників 6 аркана часто трапляються ситуації, коли розвиток подій залежить від того, який шлях вони виберуть. Такі моменти  — перевірка характеру.  Закоханим важливо навчитись зважувати варіанти та знаходити оптимальний. Бо сумніви змушують завмерти в нерішучості, через що втрачаються вдалі можливості, а часом і гроші.

Цікаво на тему: Ієрофант Таро: значення та тлумачення карти Верховний Жрець

Аркан Закохані у плюсі

3-Аркан-Закохані-у-плюсі

Люди з арканом Закохані по даті народження комунікабельні, чарівні, емоційні. Легко закохуються, прагнуть відкрити своє серце й дарувати любов. Впевнені у важливості вибору і готові брати відповідальність за його наслідки. Хоч часом і витрачають досить багато часу на прийняття рішення. Розуміють, що для досягнення бажаного, інколи треба докласти багато зусиль.

У питаннях фізичного здоров’я роблять вибір, який має привести їх до зцілення. Приділяють увагу ментальному здоров’ю, адже розуміють, що від нього залежатиме самостійність у прийнятті рішень, вміння захищати особисті кордони. Вчаться вибудовувати баланс різних сфер життя.

Якщо твій аркан по даті народження саме Закохані (Коханці), тобі важливо любити себе, завдяки чому позитивно впливатимеш на інших, зможеш щиро покохати партнера та бути відкритою для близьких.

Цікаво на тему: Імператор Таро: характеристика особистості з 4 Старшим Арканом

Аркан Закохані у мінусі

4-Аркан-Закохані-у-мінусі

У мінусі представники 6 аркана Закохані (Коханці) зациклюються на зовнішності та ідеальному образі. Стають схильними до конфліктних ситуацій. Людина з цим арканом в перевернутому значенні влипає в любовні трикутники, нерідко має репутацію зрадника у стосунках.

Перевернуте положення аркана Закохані, коли його енергія в мінусі, підштовхне тебе проявляти нерішучість у діях, зволікати з прийняттям рішення, через що втрачатимеш можливості та гроші. Складно довіритись комусь. Робиш вибір похапцем, не зважуєш ретельно всі фактори. Через це здається, що тобі постійно не щастить, які б дії не робила.

Коли аркан Закохані в мінусі, збивається внутрішній компас людини. Вона не знає, що правильно, а що ні. Захоплюється власними фантазіями, втрачає розуміння реального стану справ. Намагається отримати вигоду від обох варіантів, через що врешті решт ризикує втратити обидва.

Цікаво на тему: Як пережити зраду і чи варто давати йому другий шанс

Естетика 6 аркану аркан Закохані (Коханці) у зовнішності

5-Естетика-6-аркану-аркан-Закохані

Люди з арканом Закохані (Коханці) по даті народження зазвичай мають привабливу зовнішність. Приділяють увагу догляду за собою, не жалкують часу на укладку та складання ідеального луку на день. У плюсі роблять це з любові до себе. А от коли аркан проявляється в перевернутому значенні, зацикленість на зовнішності та враженні, яке справляєш на оточення, стає підміною справжній турботі про себе.

Цікаво на тему: Як одягтися на ідеальне побачення

Як проявляється в одязі

6-Як-проявляється-в-одязі

Жінки з арканом Закохані (Коханці) навіть в оверсайзі виглядають достатньо жіночно.

Вони вміло поєднують легкі тканини з більш щільними. Часто в образі багато плавних ліній, одяг струменить по фігурі. Серед кольорів переважають ніжні відтінки, зокрема рожевий, молочний, сріблястий, блакитний, бузковий.

Окреме місце у гардеробі займають блискучі речі, які допомагають жінкам з картою дня народження Закохані підкреслити бажання привертати увагу та спокушати.

Загалом зовнішності жінок з 6 Старшим Арканом пасують жіночні силуети з акцентом на талії. Тому в їх гардеробі поступово збирається непогана колекція ременів та пасків.

Гардероб жінки, яка прагне проявити естетику аркана Закохані (Коханці), має досить багато яскравих акцентів (аксесуарів, верхів незвичного крою), які допомагають швидко видозмінити образ та створити необхідне враження.

Цікаво на тему: Як збільшити губи за допомогою макіяжу: 3 актуальні техніки

Як проявляється у макіяжі

7-Як-проявляється-у-макіяжі

У макіяжі цей аркан може проявлятися як ніжно-цнотливо (Закохані), так і спокусливо-пристрасно (Коханці). Тож у техніках візажу та виборі косметики є де розгулятися! Щоб підкреслити естетику 6 Старшого Аркана макіяжем, використовуй наступні декілька прийомів:

  1. Рум’янець, ніби засоромилась чи то від почутого компліменту, чи то від палкої любовної обіцянки.
  2. Виразний погляд. Підкреслити його допоможе якісна туш, макіяж зі стильними стрілками або техніки розтушовування тіней.
  3. Акцент на губи, який наштовхуватиме на думки про поцілунки. На допомогу прийде макіяж з зацілованими губами, стійкі матові помади та якісні бальзами для живлення.

Не зайвими в косметичці будуть хайлайтер та глітер. А от з тональним важливо не перестаратися, щоб у бажанні досягти ідеального тону не перетворити обличчя на неприродну маску.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • кремові рум’яна Lamel Professional BB Blush радують стійкістю, гарно тушуються, мають легку консистенцію;
  • туш  Eveline Cosmetics Big Volume Explosion з особливою щіточкою для ретельного профарбовування кожної вії;
  • стійка помада M.A.C Matte Lipstick з широкою палітрою відтінків та матовим фінішем.

Кохання, сумісність

8-Кохання,-сумісність

У стосунках люди з цим арканом розкриваються самі та допомагають розкритися партнерові. Той випадок, коли разом можуть більше, ніж окремо. Прагнуть щирості у почуттях, будь то довготривалі стосунки чи зустріч на одну ніч.

Інколи здається, що люди з 6 Старшим Арканом Закохані занадто часто змінюють партнерів, бо не хочуть будувати серйозні стосунки. Та насправді шукають того, хто буде так само на 100 відсотків вкладатись у почуття.

У перевернутому значенні 6 аркана Закохані (Коханці) людина романтизує партнера, прагне будь-що зберегти стосунки, хоч обранець того і не вартий. Забагато жертвує заради кохання, навіть якщо воно невзаємне, ставить почуття чоловіка вище своїх власних. Може бути ревнивою, або бреше і терпить приниження.

Якщо карта дня народження у тебе Закохані, тлумачення карти акцентує на важливості навчитись цінувати щирість почуттів, у виборі партнера не боятися приймати рішення, навіть якщо ним стане відмова. Водночас уникай повного злиття з коханим.

У передбаченнях на вагітність ворожильна карта Таро Закохані вказує на те, що нове життя зародиться з сильного взаємного кохання. До речі, під цим арканом діти нерідко і народжуються.

Розшифровка карти Закоханих в передбаченнях може вказувати на сприятливий розвиток стосунків, але важливо врахувати значення арканів поруч. Дослідити стан амурних справ та дізнатись, які насправді почуття у чоловіка, можна на прикладі розкладу “Піраміда закоханих”.

Цікаво на тему: 10 ознак, що чоловік тебе хоче

Аркан Закохані (Коханці): призначення

9-призначення

Важливо, щоб робота була улюбленою. Особистості з Шостим арканом Закохані (Коханці) легко вибудовують стосунки з колегами. Нерідко зіштовхуються з вибором місця роботи між декількома рівнозначними варіантами.

Підходять професії, пов’язані з б’юті-сферою та амурними справами (наприклад, у шлюбній агенції). Спільний бізнес також може стати джерелом грошей, дуже ймовірно з важливим внеском партнера. Поєднання здібностей та досвіду іншими людьми йде на користь людям з арканом Закохані (Коханці).

Якщо у тебе 6 Старший аркан по даті народження Закохані (Коханці), важливо позбавлятись ілюзій, прислухатись до почуттів, але не забувати й доводи розуму. Свідомо підходь до вибору, не бійся його робити. Не чекай, доки хтось вирішить за тебе, бо результат може не сподобатись. Вміння відмовитись від того, що не дасть бажаного результату – також важливе, це також вибір.

Читайте також:

27 Листопада / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *