Ідеї ​​для фотосесії вдома

У нашому житті є безліч моментів, які губляться в буденності. Улюблена картина, собака, який любить сидіти біля ваших ніг, ранкова кава в тиші, аромат ванілі, що лунає з духовки. Фотосесія вдома назавжди збереже ці миті. А ще це нескінченний простір для творчості, адже тут ви не обмежені стандартною студійною обстановкою.

Идеи для фотосессии дома| EVA Blog

Обираємо тему для домашньої фотосесії

Під час фотосесії вдома навіть сором’язливі дівчата легко зможуть проявити себе в різних образах. Ось лише кілька ідей.

1. Романтичний настрій

Романтичное настроение | EVA Blog

Сидячи на підвіконні, зігрійте диханням скло та зробіть милий напис. Лежачи на ліжку, обійміть плюшевого ведмедя. Запаліть свічки й присядьте з книгою в крісло.

2. У звичних справах

В обычных делах | EVA Blog

 

Якщо ви любите готувати й гарно подавати їжу, позуйте прямо на кухні: з фартухом, качалкою, ополоником. Потім присядьте перепочити з чашкою кави, грайливо закинувши ногу на ногу.

3. Під час тренування

Во время тренировки | EVA Blog

Похваліться своїми досягненнями в спорті: прийміть положення в планці, шпагаті, асану з йоги. Оберіть спортивний одяг, що підкреслює фігуру, додайте наявний вдома інвентар.

4. З родиною

С семьей | EVA Blog

Сімейні фотографії, зроблені вдома, зберігають безліч емоцій. Обирайте невимушені пози, наприклад, сидячи або лежачи на підлозі, беріть різні ракурси (зверху, прямо, збоку) і проявляйте свої почуття один до одного. Гарна ідея — всім одягтися в стилі family-look.

5. З подругою

С подругой | EVA Blog

Влаштуйте дівич-вечір або піжамну вечірку з боєм подушками, разом танцюйте перед камерою, обіймайтеся й веселіться так, як ви зазвичай це робите з подругами.

6. Гранж

Grunge| EVA Blog

На перший погляд, все просто, але для створення такого незвичайного образу треба мати хороший смак. Поєднуйте непоєднуване, відкинувши всі стандарти. Наприклад, рвані кеди, малинове волосся, гітара, піджак батька — і все це сидячи у ванні або на пральній машині.

7. Pin-up

Pin-up | EVA Blog

Яскраво й зухвало, в одному лише кроці від непристойності, але не більше. Робимо насичений макіяж, зачіску в американському ретро-стилі. Спокусливий одяг, високі підбори, посмішка й відповідна поза.

8. Фотосесія вагітних

Фотосессия беременных | EVA Blog

Милі фотографії з крихітними штанцями, м’яким зайцем, на ліжку, біля вікна, в майбутній дитячій кімнаті. Як тільки живіт стане помітним, можна кожен місяць робити однакові знімки. А потім зібрати з них колаж, на якому буде видно, як підростав малюк.

Читайте також: “Що вдягти на  фотосесію

Робимо ідеальний фон для фото

Крім того, щоб фотографуватися в інтер’єрі, можна трохи ускладнити підготовку та зробити цікавий фотофон. Для ідеально білого фону підійде звичайний пінопласт. Він продається в будівельному магазині, коштує недорого й добре відбиває світло. Його можна обклеїти вирізками з журналів, об’ємними паперовими квітами, повітряними кулями. Ідея з кульками особливо сподобається дітям. У процесі ігор та веселощів у вас вийдуть дуже яскраві, «живі» кадри. Тільки не забудьте разом з кулями купити насос для накачування, тому що для хороших фото їх знадобиться багато.

Фон для фотосессии | EVA Blog

Варіант для портретної фотозйомки — закріпити на стіні відріз тканини або просто закрити штори. Також можна повісити тюль і спустити по ній гірлянду. Щоб денне світло не перебивало вогники, фотосесію на цьому фоні краще робити ввечері. Тоді потрібно буде подбати про хороше штучне освітлення.

Читайте також: “Літо в кадрі: як позувати на пляжі?

Пози для фотосесії вдома

Ваше вміння красиво позувати — важливий момент для успіху всієї справи. Відчути себе фотомоделлю зовсім не складно, потрібно лише трохи підготуватися й дотримуватися кількох правил.

Позы для фото | EVA Blog

Перш за все, це рівна постава. Також не варто розташовуватися прямо від об’єктива — такі фото виходять надто плоскими. Краще стати впівоберта, руки розслаблені й підкреслюють тонку талію, тому що не прилягають до корпусу. Вага тіла перенесена назад, плечі відведені й відкривають шию. Більше про те, як правильно позувати для фото, читайте в EVA Blog.

Позы для фотосессии| EVA Blog

Образ для фотосесії — макіяж і зачіска

Для фотосесії не підійде звичайний макіяж, адже камера здатна побачити всі його недосконалості. І будь-які фото, навіть зроблені на телефон, частково «з’їдають» насиченість мейку.

Мейк и прическа | EVA Blog

Щоб ваші очі, шкіра, губи виглядали ідеально, для макіяжу можна взяти професійну косметику або ту, якою користуєтесь щодня. Головне, щоб вона була добре пігментована, не створювала відблисків і маскувала недосконалості шкіри. Наш майстер-клас «Макіяж для фотосесії з Patricia Ledo» допоможе вам розставити акценти й виглядати бездоганно на знімках.

Якщо правильно все підготувати, результат вашої домашньої фотосесії буде таким же, як у професіоналів. А може, навіть і краще 🙂 Бажаємо вдалих кадрів!

5 Травня / 2020 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті