NYX: які палетки та помади поповнять вашу косметичку

Якщо ви — прихильниця незвичайних текстур і яскравих акцентів у макіяжі, тоді вам неодмінно варто спробувати косметику NYX Professional Makeup. У чому відмінність професійних продуктів та які цікаві палетки та помади NYX можна знайти на eva.ua?

Відмінність професійної косметики

Ці засоби здатні створити «обличчя з обкладинки», тобто першочергово працюють на естетичний результат. Їх використовують для фотосесій, урочистостей, легкого денного макіяжу та всіх випадків, коли мейкап і образ мають бути ідеальними. Ось кілька відмінностей, за якими ви точно впізнаєте професійну косметику.

 

  • Пігменти

Іноді для розстановки акцентів у макіяжі майстру може знадобитися особливий відтінок, якого немає в палетці. Тоді він легко може змішати кілька кольорів між собою та отримати бажаний тон. Із простими палетками з мас-маркету зазвичай так не виходить.

 

  • Інтенсивність

Концентрація пігментів у звичайній косметиці складає не більш як 30–40%, у професійній — біля 80–90%. Це не означає, що ваші непрофесійні тіні гірші, — просто за рахунок меншої щільності відтінку вони легше лягають на повіку. Професійні насичені пігменти утворюють щільний колір, й тому такий мейкап потребує підготовки або, як мінімум, практики.

 

  • Вартість

Професійна декоративна косметика (так само, як і доглядова) зазвичай має вищу вартість. Це можна пояснити, по-перше, особливими технологіями її виготовлення, а по-друге, за рахунок насиченої пігментації professional-засобів зазвичай вистачає на довше, ніж звичайних.

Палетки та помади NYX Professional Makeup — хіти цієї осені

 

 

 

Його насичена пігментами формула забезпечує щільне покриття з приємним, невагомим та сяйливим фінішем. Аплікатор у формі пісочного годинника дозволяє легко нанести блиск на губи. Приємний бонус — фантастичний аромат м’яти та ванілі, перед яким ви точно не встоїте! Розкішний відтінок 15 SHADY — сміливий за зухвалий — абсолютний must-have цього сезону.

 

 

 

Додайте своєму образу спокусливості та грайливості з цукерковим рожевим відтінком від NYX на губах. Олія #ThisIsEverything ідеальна для створення природного сяйливого мейку. Вона ніжно покриває губи, надаючи їм мерехтливого напів прозорого відтінку. Делікатно доглядає за губами, робить їх гладкими завдяки унікальному комплексу олій жожоба, шипшини та мигдалю. А неповторний ванільно-вишневий аромат зробить вашу осінь ще яскравішою!

 

 

 

Має надзвичайно легку та нежирну текстуру, розгладжує шкіру губ, огортає їх м’яким сяянням і тонким ароматом вишневого цвіту й ванілі. Легкий відтінок підкреслює природну красу губ і підходить для щоденного макіяжу. Наносьте бальзам пензликом на всю поверхню губ — він може бути як основою під помаду, так і самостійним покриттям.

 

 

Шість насичених пігментованих відтінків з неймовірним бархатистим фінішем. Комбінуйте їх як завгодно та створюйте нові яскраві образи кожного дня. Для комфортного нанесення тіней рекомендуємо пензлик Titania.

  • Кремова палітра для контурування обличчя Highlight & Contour

 

 

Із цією палітрою ви легко скоригуєте пропорції обличчя та створите макіяж з обкладинки. До її складу увійшли вісім кремових тонів — найсвітлішій, кілька нейтральних і темних відтінків. Завдяки особливій формулі продукт лягає на шкіру легким і невагомим шаром, а щільність і насиченість кольору ви легко можете регулювати самі. Наносьте скошеним пензлем для контурингу зі штучним ворсом.

 

  • Палітра тіней та пігментів для макіяжу очей і обличчя Love You So Mochi

 

 

Палетка містить мерехтливі та матові відтінки з шовковистою текстурою та розкішною насиченістю. 10 спокусливих тонів ідеально комбінуються та змішуються, створюючи чуттєві вечірні або ніжні денні образи.

Використовуйте матовий натуральний відтінок як базу, розподіляючи його рівномірним шаром по всій повіці. Щоб надати очам виразності, складку повіки можна підкреслити темним відтінком, а внутрішні кутики очей — мерехтливим світлим. У центр повіки та під бровами покладіть трохи сяйливого світлого відтінку.

24 Вересня / 2019 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Іванна

    Мені дуже приємно ходити у єву і купляти там продукцію і хімію