ТОП-дайджест новинок червня: спекотні тренди для поповнення твоєї косметички

Якщо у травні ми розглядали новинки для нього та для неї, то у червні пропонуємо звернути увагу на косметичні тренди та beauty-тенденції, які втілились у продуктах, що поповнили асортимент EVA. Підготували ТОП-підбірку, що стане чудовим поповненням твоєї косметички. До речі, якщо полюбляєш пробувати нове та ще й отримувати персональні знижки, радимо підписатися на наш telegram-канал EVA. Там ми не лише робимо анонси новинок, а й ділимось спеціальними промо-кодами на покупки.

Та це ми відволіклись, тож повертаємося до нашого ТОП-дайджесту.

Лінійка ANTI-POLLUTION від ABOUT face

Бренд ABOUT face завжди уважно слідкує за світовими косметичними трендами та активно приносить їх в Україну. Цікаві формати засобів, наприклад, косметика у стіках, та інновації у формулах постійно поповнюють асортимент. Нова лінійка ANTI-POLLUTION призначена для ретельного догляду за шкірою обличчя та захисту її від шкідливого впливу зовнішнього середовища, що особливо актуально для жителів великих міст.

Познайомитися зі всією лінійкою ти можеш в своєму улюбленому магазині EVA.  ТОП-3 позиції, на які потрібно звернути увагу:

  1. Маска-стік для обличчя ABOUT face Antipollution. Трендовий формат продукту, який дозволяє нанести маску без зайвого контакту з руками. Призначення маски – очищення. Пил та бруд, що забили пори, розчиняються під дією цього засобу. Як результат – твоє обличчя виглядає більш свіжим.
  2. Себорегулируючі диски для пілінгу обличчя. Зручний спосіб позбавитися ороговілих клітин та скорегувати вироблення себуму. У складі є саліцилова кислота, гліцерин та екстракт алое.
  3. Трифазна есенція для зволоження обличчя. Підійде для сухої та нормальної шкіри. Має три напрямки дії: зволоження, живлення та захист від зовнішніх чинників. Перед використанням потрібно струснути, щоб перемішати три фази засобу.

Сонцезахисна лінійка ABOUT sun

З продуктами цієї лінійки ми вже знайомили у детальному огляді, переглянути який ти можеш за цим посиланням. Нагадаємо, що ця сонцезахисна лінійка, як і всі продукти ABOUT, багата на трендові формати. Нашій команді найбільше сподобались продукти, дозволяють нанести засіб без контакту з руками. Охолоджуючий спрей-вуаль або сонцезахисний стік з SPF 50 вбережуть не лише від сонячного випримінення, але й від неприємного “липкого” відчуття на долонях.

Тверді засоби для очищення шкіри з лінійки WonderBar від Nivea

Серія засобів від Nivea, що турбується не лише про шкіру, а й про планету. У пакуванні не використовується пластик, лише картон. Склад продукту базується на веганських формулах та 99% натуральних компонентів. Продукти не пересушують шкіру, видаляють забруднення ніжно та делікатно. До речі, ти помітила, що тверді засоби для очищення обличчя поступово завойовують все більше прихильниць?

Тож пропонуємо перевірити тренд на собі:

  • для скрабування та більш глибокого очищення – скраб WonderBar з активованим вугіллям;
  • для чутливої шкіри – WonderBar Sensitive  з олією виноградної кісточки;
  • для сяйва після очищення – WonderBar Radiance з вітаміном Е та екстрактом троянди.

Блиск, що змінює колір, від Belor Design

Продукти, що змінюють властивості – ще одна тенденція, яка знаходить все більше нових прихильниць. Цікава новинка з’явилась у магазинах EVA: блиск-тінт від Belor Design. Одразу після нанесення він майже прозорий, але поступово активізуються частники-хамелеони, що роблять пігмент більш насиченим. Магічна родзинка для твоєї косметички.

Кльово-кольорова колекція Hipnotyc від GlamBee

У новій літній колекції втілився тренд на яскраві кольори та блиск у макіяжі очей. Є чим поповнити свою літню косметичку для створення яскравих образів для фото та вечірок. Повний огляд колекції з детальними фотографіями текстур шукай ось за цим посиланням. Особливо відмітимо підводки для очей, що радують дуже стійким та насиченим пігментом. Глітери – ще одна велика любов у цій колекції. В одній баночці на тебе чекає три відтінки різного розміру, завдяки чому можна створювати як легче мерехтіння, так і акцентні елементи. До речі, досить цікаво виглядає глітер, нанесений на ключиці або руки. Це може бути як довільна лінія, так і малюнок, створений за допомогою трафарету.

Ще більше червневих б’юті-новинок — в наступному відео:

А які новинки та тренди початку літа найбільше привернули твою увагу? Ділись враженнями у коментарях!

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті