Головні тренди макіяжу 2023

Готова поринути у новий б’юті рік?✨Тоді стартуємо! EVA Blog разом з візажистом Ладою Холі зібрали для тебе ідеї, як зміняться модні тенденції у макіяжі 2023 та якими декоративними засобами вже зараз варто поповнити свою базову косметичку.

Час читання: 3 хвилини та смузі

статья доступна на русском языке

Новий рік – це нові знайомства, новий досвід, а також нові тренди. Я проаналізувала тенденції на подіумі, в TikTok та Instagram і вирішила, що можу спробувати передбачити, що буде популярним у макіяжі у 2023 році. Читай повний список! Перевіримо, наскільки я мала рацію вже зовсім скоро! ⠀ 

 

💚Макіяж без макіяжу 

Б'юті тренд - макіяж без макіяжу

Так, знаю, що він і зараз популярний, але кожного року цей макіяж набуває змін: у 2022, наприклад, у макіяжі clean girl використовували хайлайтери, які імітують природне сяйво шкіри, та олійки для губ. Я думаю, що цього року макіяж без макіяжу стане ще більш мінімалістичним та непомітним, з напівпрозорими текстурами.

Рекомендована EVA Blog декоративна косметика:

  • бальзам Mermade Champagne дарує приємне сяйво, не липне та живить шкіру завдяки маслу ши, персоковій олії та вітамінам A, E; 
  • три відтінки хайлайтерів з палетки GlamBee Galaxy можна використовувати не лише для обличчя, а й для тіла;
  • пудра Patricia Ledo надасть шкірі легкого, невагомого сяйва та мерехтіння.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

🧡Яскраві губи

Ви помітили, що вже парочку років ми бачимо на дівчатах виключно нюдові губи? Звісно, нюд у моді завжди, але навіть найулюбленіша страва набридає, якщо їсти її кожен день. Є передчуття, що скоро ми всі захочемо більше барв у своєму житті, а зокрема, й на губах. Можеш почати придивлятися для себе яскраву помаду вже зараз.

Рекомендована EVA Blog декоративна косметика:

  • помада від Pupa Volume у соковитому відтінку 401 Red Passion;
  • помада-бальзам для губ 2в1 Eveline Cosmetics у відтінку 02 Sheer Berry;
  • смілива матова помада-олівець від Topface у відтінку 08.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от aoife (@aoifeartist)

Цікаво по темі: Мистецтво збільшення очей за допомогою макіяжу

💚Висвітлені брови

Нові тренди - висвітлені брови

Чому б ні? У нас вже були в тренді неймовірно графічні брови з яскраво вираженою дугою, пухнасті брови, які зачісували догори гелем, теж мали свій момент популярності. Навіть тоненькі брови отримали хвилинку слави у двохтисячних. Мені здається, висвітлені брови також заслуговують бути трендом. Хоча б швидкоплинним.

Рекомендована EVA Blog декоративна косметика:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Рьоша, mua (@ryosha.smirnova)

Цікаво по темі: Макіяж для навислих повік: як зробити?

🧡М’який контур губ

Б'юті тренди - м'який контур губ

Останні декілька років візажисти та блогери невпинно робили губи з різким та рівним контуром. Мені здається, що багато хто від цього втомився. Прогнозую відмову від рівнесеньких ліній і більшу цікавість до неідеальних та “зацілованих” губ. Для створення такого ефекту ідеально підходять корейські тінти для губ або навіть кремові рум’яна, якщо наносити їх пальцем.

Рекомендована EVA Blog декоративна косметика:

  • рідкі рум`яна від Makeup Revolution мають насичені відтінки та вдало адаптуються під тон шкіри;
  • тінт для щік XX Revolution Blush Tint не лише допомагає отримати необхідний колір, а й має доглядальні властивості;  
  • рідкі рум’яна від Stagenius Liquid Blush представлені у декількох відтінках, щоб підібрати саме під твій типаж, і стануть чудовим помічником у створенні мономакіяжу

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ❤ Dм Sƒѕ Lƒℓ / (@nkorea.ulzzang.g)

Цікаво по темі: Макіяж без макіяжу: підкресли свою індивідуальну красу

💚Асиметрія

 Цей рік тішив нас неймовірно гострими стрілками cat eye, потім fox eye, а потім siren eye. Такі стрілки витягують око, роблять його більш сексуальним та виразним. Але, звісно, для належного ефекту вони потребують ідеальної симетрії. Нещодавно мій погляд зачепився за асиметричні макіяжі: яскраві, детальні та дуже різні. Можливо, саме вони вийдуть на заміну гострим та ідеальним cat eye.

Рекомендована EVA Blog декоративна косметика:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Roni (@roni4444ka)

Цікаво по темі: Намалюйте їх: як правильно робити макіяж брів

🧡Гранж

Модні тенденції - гранж макіяж

Смокі айз буває різним – буває коричневим, з ідеальною тушовкою та з блискітками. Наступного року смокі айз буде неохайним. Кажуть, що популярності такої імітації “брудного” макіяжу ми завдячуємо Джулії Фокс – американській зірці. Звісно, вона не перша почала робити такий мейкап, але її часта поява на червоній доріжці саме в такому образі наробила багато галасу в ЗМІ.

Рекомендована EVA Blog декоративна косметика:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от (@juliafox)

Як весна, літо, осінь та зима змінюють одне одного, так і модні тенденції чергуються на п’єдесталі б’юті трендів. Акцент з губ переміщується на очі, і знову повертається до усмішки. А здорова, сяюча шкіра обличчя залишається стабільним, довготривалим трендом. Тож, щоб створювати модний макіяж, варто ретельно вибирати не лише декоративну косметику, а й доглядові засоби. Але про це  вже у наступних статтях EVA Blog! 

А поки не забудь поставити лайк статті та поділитися у коментарях, які з б’юті трендів сподобались, а яким краще так і залишитися показовими варіантами для соцмереж та червоних доріжок?

 

Читайте також:

3 Січня / 2023 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *