Макіяж без макіяжу: підкресли свою індивідуальну красу з GlamBee​

Пам’ятаєш цей момент у фільмах, коли головна героїня прокидається і вже виглядає ніби з салону: ідеально рівний тон, ніжний рум’янець, легкий блиск губ. І хочеться сказати “Ну як? Як??? Відьма, однозначно”  Та насправді ця магія доступна і поза Гоґвортсом. Додаємо до трендових продуктів від GlamBee посилення доглядових властивостей, приправляємо регулярним використанням і вуаля – чарівна добірка засобів для макіяжу без макіяжу готова! Залишилось розібратися з головним – лайфхаками, як навчитися підкреслювати свою індивідуальну красу. Про них і поговоримо зараз! 

Час читання: 8 хвилин та чашка еспресо ☕

статья доступна на русском языке

Чим менше – тим краще

Шаблонні, ідеалізовані образи з фільтрами Instagram поступово набридають. Хочеться щирого, справжнього. Бачити не чиюсь копію, а унікальну особистість.

Так, візажист Флорі Уайт, яка працює з відомими брендами та готує зірок до червоних доріжок, зазначає, що все частіше клієнти хочуть природній, натуральний макіяж.  Не маскувати колір обличчя, а підкреслювати його індивідуальні риси. 

Звичайно, це не відміняє того, що час від часу хочеться безтурботно сяяти глітерами та кольоровими підводками або ж спокусливо пускати бісики своїми smoky eyes. Та кожного дня прокидатися на півтори години раніше, щоб зробити бойовий макіяж – ні, дякую. “Охрана, отмєна”, як то кажуть. 

@eva.ua А які твої улюбленці для мейків у GlamBee?🌈 #eva #glambee #glambee_eva #українськакосметика ♬ оригінальний звук – eva.ua

 Головний секрет натурального “макіяжу без макіяжу” – потурбуватися про стан шкіри, мінімізувати проблеми, а косметикою лише підкреслити свою красу. Звичайно, без уваги до самооцінки та вміння любити себе, не обійдеться. Але це тема іншої статті. Сьогодні ж поговоримо про практичну сторону тренду “макіяж без макіяжу”, який підштовхнув виробників розширювати лінійки декоративної косметики засобами з доглядовими властивостями. 

Трендова комбінація декоративної косметики та догляду

Бренд GlamBee завжди уважно слідкує за трендами у beauty-індустрії, щоб радувати геройок EVA (всі-всі українки справжні геройки💙💛) інноваційним засобами за приємними цінами. Тож звичайно, саме в асортименті цього бренду підгледіла цікаві товари для “макіяжу без макіяжу”. Лінійка LESS is MORE об’єднує декоративну косметику та skin care. Особливість цих засобів – вони не маскують проблеми, а допомагають потурбуватися про стан шкіри губ, про брови та вії, й можуть виступати як сольними б’юті помічниками, так і доповнюватись іншими хітами декоративної косметики.

EVA в инстаграм

Підкресли свою індивідуальність “макіяжем без макіяжу” з  GlamBee

Хитрість “макіяжу без макіяжу” складається з кількох важливих моментів:

  • доглянуті губи;
  • акуратно укладені брови;
  • підкреслені вії;
  • обличчя без блиску. 

Це база, яку можна як завгодно ускладнювати, в залежності від кількості часу у твоєму розпорядженні. Я ж пропоную поговорити про основні кроки.

1. Стимулюй ріст вій та брів.

Допоможе у цьому сироватка-активатор росту GlamBee Less Is More, активні компоненти якої стимулюють волосяні цибулини. Користуватися нею варто щовечора після того, як видалила макіяж та зробила вечірні процедури по догляду за шкірою. Про брівки та війки також не забувай! Особливо, якщо зробила ламінування чи довготривалу укладку. Як вказує виробник, екстракт морських водоростей у сироватці GlamBee допоможе бровам та віям виглядати густішими, особливо якщо нанесення засобу поєднати з легким масажем. 

2. Вирівняй текстуру губ. 

Якщо шкіра губ лущиться та тріскається, то навіть найдорожча помада навряд чи гарно ляже. Вирішити проблему допоможуть скраби для губ. Наприклад, бульбашковий Less Is More Bubble Scrub Lip (його ти сто відсотків вже бачила у TikTok) – це м’який ексфоліант, що дуже ефектно виглядає у процесі. Наносиш його на губи, через кілька хвилин він починає пінитись та трохи лоскотати. У результаті, завдяки дії олії ши та оливи, екстрактів портулаку та сквалану, губи м’якенькі та готові до наступного кроку.

3. Закріпи результат крем-блиском для губ.

Результат дії скрабу закріпи доглядом. Для цього зверни увагу на крем для губ Fruity Smoothie  або крем-блиск Lip Nutrition. Вони містять компоненти, що захистять від ультрафіолетового випромінювання і зроблять губи м’якенькими, хоч зараз цілуйся.  Перший має фруктовий аромат та дуже по-літньому вигладає. А другий заспокоює подразнену шкіру та має регенеруючі властивості. 

4. Зафіксуй форму брів.

Акуратна, чітко окреслена форма брів – важлива складова натурального макіяжу, тож фіксуй їх за допомогою гелю GlamBee Less is More. І ні вітер, ні випадкові дотики не зіпсують чіткість ліній. Гель швидко висохне й не склеїть волоски. А ще він захищає від ультрафіолету та доглядає завдяки екстрактам та маслам. Можно використовувати як соло (особливо круто, якщо попередньо зробити фарбування та довготривалу укладку), так і поверх тіней чи олівця. 

5. Позбався зайвого блиску обличчя. 

Пудра-гель для обличчя GlamBee Less Is More – досить незвичний продукт, який тобі у цьому допоможе. Вона прозора, на силіконовій основі, гарно матує та прибирає зайвий блиск. На дотик здається твердою, а при нанесенні відчувається приємна шовковистість, може замінити праймер. Зручний варіант, якщо влітку полюбляєш відпочити від тональних засобів. 

Важливо пам’ятати: Щоб продукти на силіконовій основі не забивали пори, важливо ретельно вмиватись. Спочатку зніми мейк гідрофільною олією, а потім використай звичну пінку чи гель.

Мені дуже подобається, що все більше дівчат надають перевагу натуральному макіяжу. Адже індивідуальність та любов до себе – це набагато цікавіше, ніж наслідування чужим образам. І “макіяж без макіяжу”, що в першу чергу фокусується на догляді та легких акцентах, дуже класний тренд. А як ти до нього ставишся? Поділись думкою у коментарях!

 

Читайте також:

10 Червня / 2022 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті