Знайомство з брендом Aden: професійний макіяж вдома

Мрієте про професійний макіяж у домашніх умовах? Це можливо з продуктами від Aden. У лінійці бренду — тонери, рум’яна, тіні, помади та інша декоративна косметика прямо з Великобританії. Повірте, ці засоби точно заслуговують вашої уваги.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Три причини вибрати косметику бренду Aden

  1. Свою діяльність бренд починав з випуску декоративної косметики для професійних візажистів. Зараз асортимент Aden складається із засобів для широкого споживача, хоча якість залишилася на рівні PRO, що підтверджують численні відгуки. Особливо хвалять тональні засоби, коректори, тонери, бази під макіяж.
  2. У порівнянні з іншими професійними брендами у косметики Aden бюджетна вартість, отже, спробувати її може кожна дівчина. У лінійці все ще залишилися «візитні картки» бренду — великий вибір стійких рідких помад для губ.
  3. У продуктів Aden гіпоалергенний склад, вони не містять парабенів і не тестуються на тваринах, що дуже важливо для сучасного споживача.

Хочете познайомитися з брендом ближче? Тоді представляємо підбірку топових продуктів для повноцінного макіяжу від Aden.

Макіяж очей з косметикою Aden

Перший крок — підготовка бази для нанесення тіней. З нею продукт тримається краще і на 100% проявляє пігментацію і блиск.

Основа від Aden — праймер у нейтральному тоні, який вирівнює текстуру повіки та приховує дрібні недоліки. Після висихання бази можна працювати як з сухими, так і з рідкими тінями, а ще з глітерами, шимерами, рідкими підводками, олівцями… Праймер універсальний, а тому заслуговує на місце у вашій косметичці.

Любите монохромний макіяж? Високопігментовані тіні Aden Loose Powder Eyeshadow Pigment Powder створюють ідеальне покриття. Світлі відтінки можна також використовувати як хайлайтер.

Цікаво по темі: Як правильно наносити тіні

Для цікавішого ефекту додайте на рухому повіку шимерні тіні Aden Terracotta Melange Eyeshadow у темно-сірому відтінку. До речі, цей продукт ідеальний для класичної техніки smoky eyes.

Серед палеток виділимо два варіанти:

  • нюдова матова для повсякденного використання і макіяжу з натуральним ефектом;
  • синьо-чорна для сміливих образів та експериментів.

Тіні від Aden насичені та стійкі, не скочуються і зберігаються на повіках впродовж усього дня. Додатково зміцнити текстуру можна за допомогою бази цього ж бренду.

EVA в инстаграм

Останній етап — фарбуємо нижню повіку двостороннім олівцем Aden Jumbo Twin Pearl Eyeshadow або робимо кольорову стрілку. Також можна використовувати олівець замість тіней, але його твердувата текстура не підійде для дуже чутливої шкіри.

Що пропонує Aden для обличчя

У лінійці бренду знайдеться безліч варіантів покриття — від легкого до щільного, причому кожен продукт представлений декількома відтінками.

Варіант 1 — тональний крем Aden Cream Foundation у класичному кремовому тоні. Добре перекриває недоліки й одночасно доглядає за шкірою.

Варіант 2 — тонер-флюїд Aden Full HD Fluid Foundation. Флюїди більш рідкі та забезпечують легке покриття без ефекту маски. Продукт ідеально підійде тим, кому не потрібно перекривати недоліки.

Замаскувати невеликі нерівності тону допоможе коректор-стік від Aden. Завдяки кремовій формулі продукт чудово розподіляється на будь-якій ділянці обличчя. Стік створює щільне, але натуральне покриття.

Цікаво по темі: Як підібрати відтінок тонального крему онлайн

Усі продукти Aden випускаються в компактному пакуванні. Якщо сумніваєтесь, який тон вам підійде, можна придбати кілька відтінків. А ще їх можна змішувати, створюючи ідеальний тон для своєї шкіри!

Косметика Aden для губ

Вибрати одну помаду в лінійці бренду просто неможливо! Aden радує різноманіттям відтінків і текстур на будь-який смак:

  1. Лаковий тінт Aden Metal Lipstick Long-Lasting Lip: помірний блиск, рівномірне покриття, доглядові компоненти й на додаток до цього — неймовірна стійкість! Тінт можна наносити, злегка розтушовуючи продукт від центру губ до країв.
  2. Зволожувальна помада Aden Hydrating lipstick з кремовою текстурою в роковому червоному відтінку. Ідеальний варіант, якщо вам подобається оксамитове покриття на губах. Рекомендуємо зволожити губи перед нанесенням.
  3. Сатинова рідка помада Aden Satin Effect Lipstick створює щільне покриття і перлове сяйво на губах. Хоч помада і суперстійка, вона не сушить губи й не підкреслює складочки.

Останній крок у макіяжі губ — створення контуру. У цьому вам допоможе Aden Lipliner Pencil. Олівець має тверду текстуру, але прекрасно тушується в техніці омбре. А завдяки високій стійкості продукту до температури й вологи ви можете бути впевнені у своєму макіяжі в будь-яку погоду!

Цікаво по темі: Як рівно і ефектно нафарбувати губи

Звичайно, ми не можемо розповісти про всі продукти бренду Aden, тому запрошуємо вас до каталогу інтернет-магазину EVA. Вибирайте хайлайтери, косметику для брів, туш, рум’яна, продукти для контурингу та багато іншого на eva.ua!

 

Читайте також:

Олівець для губ Aden Lipliner Pencil

52.00
Купити

Палітра тіней для повік Aden Eyeshadow Palette

429.00
Купити

Тональна основа-флюїд Aden Full HD Fluid Foundation

429.00
Купити

Тональний крем Aden Cream Foundation

219.00
Купити

Зволожуюча помада Aden Hydrating lipstick

144.00
Купити

Тіні для повік Aden Terracotta Melange Eyeshadow

137.00
Купити

Сатинова рідка помада для губ Aden Satin Effect Lipstick

258.00
Купити

Двоколірний олівець-тіні для повік Aden Jumbo Twin Pearl Eyeshadow

142.00
Купити

Тіні для повік Aden Loose Powder Eyeshadow Pigment Powder

80.00
Купити

Коректор-стик Aden Natural Coverstick

129.00
Купити

Лаковий тінт для губ Aden Metal Lipstick Long-Lasting Lip

195.00
Купити
21 Травня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *