Помада-олівець: які бренди пропонують цікаві варіанти?

Помада-олівець вже завоювала прихильність багатьох жінок і цілком заслужено отримала статус бьюті-тренду. Якщо ж ви поки що не відкрили для себе цей продукт, то радимо вам не втрачати можливості і якнайшвидше з ним познайомитися. Ми впевнені, що після цього знайомства помада-олівець стане вашою незмінною супутницею й обов’язковим предметом у вашій базовій косметичці. А до того ми розповімо, чим цікава помада-олівець, як використовувати  цей косметичний засіб і який бренд обрати.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Чому помада-олівець – це must have?

Помада-олівець – це must have

Помада-олівець – це дуже практична річ, з якою макіяж губ стає легким і зручним. А ще вона дозволить зекономити та звільнить місце у вашій косметичці, тому що поєднує у собі олівець і помаду. Крім того, ви можете з легкістю підкорегувати макіяж будь-де і за будь-яких обставин. Тож якщо ви любите багатофункціональні засоби, якими зручно користуватися, тоді вам однозначно сподобається помада-олівець.

Шукай EVA Blog в Instagram

Як використовувати цей продукт?

Як використовувати

Як ми вже зазначили, зручність використання – це головна фішка помади-олівця. Весь макіяж губ виконується у два етапи. Спочатку ми окреслюємо контур губ, а потім заповнюємо їх кольором – швидко і без зусиль! Помада-олівець має м’яку кремову текстуру, що дозволяє наносити її рівномірно, отримуючи насичений колір, який залишиться з вами надовго. Насиченість кольору можна регулювати натиском, а також наносячи помаду у кілька шарів.

Цікаво на тему: Від бюджету до люкса: 20 кращих помад для губ

Помада-олівець сама по собі вже достатньо стійка. Якщо ж обставини вимагають ще більшої стійкості, тоді радимо попередньо нанести на губи трішки тональної основи. А якщо ви бажаєте досягти більшої матовості, можна злегка припудрити нафарбовані губи.

Матові губи

На відміну від багатьох матових помад, якісна помада-олівець значно менше сушить губи. Проте якщо шкіра губ помітно суха, перед використанням матової помади її бажано обробити скарбом.

Цікаво на тему: Як правильно доглядати за губами

Обираємо бренд

EVA Blog підготував невеличку добірку помад-олівців, які є дуже популярними, стійкими й точно сподобаються вам.

GlamBee Pencil Lipstick Cream

GlamBee Pencil Lipstick Cream

Помада-олівець GlamBee подарує губам насичений відтінок і сатиновий фініш. Вона має приємну текстуру, дуже стійка, зберігає губи м’якими та шовковистими. А завдяки великій палітрі відтінків помада-олівець зможе задовольнити найвибагливіші смаки.

Maybelline New York Super Stay Ink Crayon Lipstick

Maybelline New York Super Stay Ink Crayon

Яскравий колір на весь день — це те, що ви отримаєте з помадою-олівцем Super Stay Ink Crayon від Maybelline. Після нанесення помада абсолютно не відчувається на губах, а колір залишається так само насиченим впродовж тривалого часу. На вітчизняному ринку ви знайдете 15 відтінків, від нюдових до яскравих.

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Ніжна кремова текстура і наявність у складі олій авокадо, жожоба, ши та манго роблять помади Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm придатними для використання навіть за таких проблем, як чутливість, сухість і лущення шкіри губ. Помада має форму стіку, завдяки чому вона легко наноситься і витрачається економно. Колір лягає м’яко і досить добре тримається. Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm представлена у 11-ти відтінках, серед яких  ви зможете вибрати модний відтінок на свій смак.

Цікаво на тему: Як збільшити губи за допомогою макіяжу: 3 актуальні техніки

Pupa Shine Up! Lipstick

Pupa Shine Up! Lipstick

Помада-олівець Pupa Shine Up! Lipstick – це чудовий засіб на кожен день. Стійка та високопігментована помада має вишуканий мерехтливий фініш, легко наноситься і розподіляється, а після нанесення не відчувається на губах і не стягує їх.

2B Pop Up Lips

2B Pop Up

До складу помади-олівця від 2В входять бджолиний віск і ланолін, які живлять і зволожують шкіру губ. Сама помада має шовковисту текстуру, не скочується і не розтікається, легко розподіляється і добре тримається на губах.  Насиченість відтінку легко регулюється натиском і кількістю шарів.

Topface Focus Point Matte Lip Paint

Topface Focus Point Matte Lip Paint

Якщо ви шукали ідеальну матову помаду-олівець, то вважайте, що ви її знайшли! Зустрічайте – Topface Focus Point Matte Lip Paint. З цим витвором косметичного мистецтва вам гарантований інтенсивний матовий колір вже після першого нанесення. Кремова текстура забезпечує м’яке нанесення на шкіру та рівномірне покриття, а ще не сушить шкіру, що дуже важливо! Ця крихітка чудово вписується у будь-який макіяж.

Сподіваємося, що нам вдалося відкрити для вас щось нове і цікаве про такий продукт, як помада олівець. Як використовувати  її ви теж знаєте. Залишилося обрати помаду на свій смак, а тестом на стійкість нехай стане солодкий поцілунок з коханим чоловіком!

 

Читайте також:

26 Липня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *