Модний look: як зробити ефект вологих повік

Макіяж з ефектом вологих повік можна сміло назвати fashion-трендом. Спочатку його використовували на подіумі та для фотосесій у глянцевих журналах, потім він перекочував до Instagram, мотивуючи створювати класні look`и для селфі, а згодом став однією з технік, якою хочеться доповнити свій модний образ і підкреслити індивідуальність. Сьогодні поговоримо про те, як повторити цей макіяж крок за кроком і які засоби для цього знадобляться.

Час читання: 3 хвилини та холодний лате 🧋

статья доступна на русском языке

Макіяж з ефектом вологих повік

Цікаво на тему: Яскравий макіяж очей для новачків на літо (з фото і відео)

Чим зробити ефект вологих повік?

Почнемо з головного — яка декоративна косметика знадобиться, щоб створити макіяж з ефектом вологих повік. Сьогодні є кілька варіантів — від спеціальних продуктів, створених для такого мейку, до тих засобів, які напевно є у тебе в косметичці.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Samantha Coles (@samanthacolesart)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Mojo D. (@missmojonyc)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Samantha Coles (@samanthacolesart)

Спеціальні лаки та блиски для повік

Так, популярність «вологих повік» змусила багатьох виробників розробити спеціальні продукти, за допомогою яких зробити такий макіяж буде простіше і зручніше. До них належать блиски та лаки для повік. Їхньою фішкою є щільніша (порівняно із засобами для губ) текстура, вони не розтікаються за межі нанесення і не «провалюються» в складку.

Рекомендовані продукти:

  • Блиск для повік Lamel Professional The Myth Of Utopia Eyegloss зі зручним пензликом дають змогу створити «вологий» ефект на повіках за лічені секунди.
  • Catkin Glitter Liquid Eyeshadow з дрібним шимером подарують глянцевий блиск і делікатне сяйво твоїм очам.

Чудова альтернатива — блиск для губ або помада-лак

Чудова альтернатива — блиск для губ або помада-лак

Необов’язково купувати нові засоби для такого макіяжу, можна подивитися, що у тебе є в запасах. Для ефекту вологих повік можна взяти прозорий блиск для губ або засіб зі світловідбивними частинками. Головне — вибрати густий і щільний продукт, який не буде розтікатися.

Шукай EVA Blog в Instagram

А можна взяти кольоровий блиск. Завдяки тому, що пігмент на шкірі виглядатиме значно світлішим, ніж в пакуванні, цим продуктом можна надати макіяжу легкого відтінку і без підкладки. Якщо ти хочеш домогтися максимально яскравого кольору на повіках, використовуй лак для губ. Він дасть щільне фарбування і при цьому забезпечить глянсове сяйво. Цікаве рішення для креативних макіяжів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Samantha Coles (@samanthacolesart)

Важливо: Не використовуй на повіках блиски-плампери. У їхньому складі часто містяться екстракти червоного перцю, імбиру або м’яти, які забезпечують приплив крові та дарують ефект пухких губ. Але використання на очах подібних засобів може бути не тільки некомфортним, а й небезпечним.

Рекомендовані продукти:

  • Прозорий блиск-лак для губ Shiseido Crystal Gel Gloss з найдрібнішими блискітками та зручним кульковим аплікатором.
  • Безбарвний NYX Professional Makeup Lip Lingerie Gloss має рідку текстуру, прекрасно наноситься і не розтікається.
  • Блиск для губ Patricia Ledo Gloss Design з голографічними блискітками — для твоїх яскравих образів.
  • Стійка вінілова помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick в натуральному персиковому відтінку — ідеальний варіант, щоб яскравість трималася з ранку до вечора.

Щільний бальзам або олія для губ

Щільний бальзам або олія для губ

Доглядові засоби для губ часто мають густу текстуру, забезпечуючи насичений блиск, і серед них є продукти, не схильні до розтікання. Це те, що потрібно для макіяжу повік з «вологим» ефектом. А, завдяки оліям (аргани, жожоба, оливи та інші) у складі, при цьому ще й живлять шкіру.

Рекомендовані продукти:

Step by step: повторюємо макіяж повік із «вологим» ефектом.

Готова до експериментів з образом? Якщо відповідь ствердна, то нижче ти знайдеш покрокову інструкцію, як повторити ефект вологих повік для денного, вечірнього або креативного образу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Tanja Cassandra Balsgaard (@tanjacassandra)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Samantha Coles (@samanthacolesart)

Описані ідеї макіяжу передбачають, що шкіра повік вже підготовлена до нанесення наступних декоративних засобів. Вона затонована, припудрена або ти вже нанесла на них праймер чи консилер.

Цікаво на тему: Чим зробити трендовий мейк із кольоровими стрілками

Денні «вологі» смокі

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Karolina Parzych (@karolina.parzych_makeup)

  1. Нанеси на всю верхню повіку будь-який світлий відтінок тіней. Сухі, кремові, рідкі — вибирай ті, які тобі подобаються найбільше. За допомогою тіней створи форму майбутнього макіяжу, розтушуй колір у складці повіки і злегка відведи його в бік скронь. Не забудь опрацювати нижню повіку, щоб очі здавалися більшими.
  2. Заповни чорним або коричневим олівцем міжвійковий простір і нафарбуй вії.
  3. Плоским невеликим пензлем зі штучного ворсу акуратно, не натискаючи на шкіру і не розтягуючи колір, нанеси поверх тіней блиск для повік або губ, повторюючи форму макіяжу. І вуаля — твій ефектний макіяж готовий! Експериментуючи з кольором основи, за таким же принципом можна робити і більш яскраві смокі.

Вечірній макіяж із вологим ефектом

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Carolina Gonzalez (@cgonzalezbeauty)

  1. Вибери колір тіней, які стануть основою твого образу на вихід. За аналогією з першим макіяжем, нанеси його на верхню і нижню повіку, надаючи потрібної форми.
  2. Темною підводкою наміть лінію росту вій і виведи м’яку стрілку — вона зробить погляд більш виразним.
  3. Шимерними тінями або пігментом зроби акцент посередині повіки. Що дрібнішими будуть блиски, то розкішнішим вийде макіяж.
  4. Тепер зверху можна наносити прозорий блиск для губ або повік. Для вау-ефекту останні два пункти можна повторити і на губах, попередньо наносячи на них помаду нюдового відтінку — це дасть змогу домогтися більш гармонійного образу. Важливо, щоб у макіяжі не було перебору, тому в такому яскравому мейку очей губи краще робити ніжнішими.

Креативний образ із яскравою стрілкою

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от India Poulton (@indiarose_makeup)

  1. Яскравою гелевою підводкою і тонким пензлем (або маркером) створи форму стрілки. Вона може бути подвійною або навіть потрійною — вибирай, який образ ти хочеш створити сьогодні.
  2. Якщо використовуєш синю, зелену або фіолетову підводку, буде чудово, якщо ти профарбуєш тушшю аналогічного кольору нижні вії.
  3. Профарбуй верхні вії чорною тушшю або використовуй накладні вії.
  4. Заповни «порожнечі» в стрілці за допомогою глянцевого блиску.

Ну що, спокусилася спробувати ефект вологих повік на собі? Куди «вигуляєш» такий макіяж — на роботу, побачення або в кав’ярню на зустріч із подружками?

Читай також:

25 Липня / 2023 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA