15 найкращих пудр для макіяжу обличчя

Ідеально рівна шкіра – основа основ будь-якого макіяжу. А без пудри домогтися цього не вийде. Це той засіб, який здатен майстерно приховати недоліки на шкірі, прибрати блиск, зробити макіяж стійкішим і надати обличчю здорового сяючого вигляду. Тому зібрали для тебе ТОП 15 найкращих пудр, серед яких ти точно зможеш знайти свою ідеальну.

Час читання: 4 хвилини та чашка лате☕

статья доступна на русском языке

Завжди з собою: компактні пудри

Компактна пудра

Навряд чи можна уявити сумочку сучасної дівчини без компактної пудри. Акуратний футляр з дзеркалом і спонжем просто призначений для того, щоб ти могла з легкістю підправити будь-які нюанси протягом дня – перевірити, який вигляд має укладка, підфарбувати губи і, звичайно ж, прибрати блиск на шкірі. Загалом, ідеальний компаньйон, який має бути завжди з тобою.

НазваОб'ємКраїнаДодатково
La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral SPF 259,5 гФранція- SPF 25
- Підходить для чутливої та проблемної шкіри
Enough Collagen Hydro Moisture Two Way Cake SPF 25 PA++26 гПівденна Корея- UVB та UVA фільтри
- Колаген в складі
- Змінний блок в комплекті
Ga-De Rich & Moist Pressed Powder SPF 1510 гІзраїль- SPF 15
- Екстракт центелли в складі
Alcina Matt Sensation Powder9 гНімеччина- Освітлюючий ефект
- Прискорює оновлення клітин
Pupa Luminys Silky Baked Face Powder9 гІталія- Запечена формула
- Олія жожоба в складі
- Атласний фініш

La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral SPF 25

Якщо у тебе проблемна або чутлива шкіра, зверни увагу на мінеральний засіб Toleriane Teint Mineral SPF 25 від La Roche-Posay. Пудра на 100% складається з мінеральних пігментів і не закупорює пори, а також має у складі захисний УФ-комплекс та перліт – інгредієнт, що регулює вироблення себуму та контролює утворення блиску. Ідеальне рішення для маскування та боротьби з недосконалостями.

La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral SPF 25

Цікаво по темі: Як вдало обрати пудру

Enough Collagen Hydro Moisture Two Way Cake SPF 25 PA++

Корейська компактна пудра Enough Collagen Hydro Moisture Hydro Moisture Two Way Cake має чудові декоративні та доглядові властивості. У складі міститься колаген, який зволожує і захищає від втрати вологи, а також УФ-фільтри, завдяки чому засіб підходить для вікової шкіри. Пудра має легку текстуру, добре перекриває недоліки та матує. Крім дзеркала і пуховки, в комплекті передбачений змінний блок – користуватися нею ти будеш довго.

Enough Collagen Hydro Moisture Two Way Cake SPF 25 PA++

Ga-De Rich & Moist Pressed Powder SPF 15

Шукаєш зволожувальну пудру, яка доглядатиме за твоєю шкірою? Обирай Rich & Moist Pressed Powder SPF 15 від ізраїльського бренду Ga-De. Формула містить екстракт центелли азіатської, яка ефективно зволожує та відновлює шкіру, а ультрафіолетові фільтри SPF 15 захистять її від негативного впливу сонячних променів. Завдяки дрібному помелу, пудра наноситься тонким шаром, добре розподіляється і забезпечує тривалий матовий ефект.

Ga-De Rich & Moist Pressed Powder SPF 15

Alcina Matt Sensation Powder

Alcina Matt Sensation Powder – освітлювальна антивікова пудра в стильному футлярі, який тішитиме тебе за кожного використання. У її складі присутні амінокислоти та сечовина, що дає змогу делікатно зменшити пігментацію та запобігти її появі, а також стимулювати процес оновлення клітин.

Alcina Matt Sensation Powder

Цікаво по темі: Як доглядати за косметичними пензлями та спонжами правильно

Pupa Luminys Silky Baked Face Powder

Шовковиста текстура та найдрібніші перламутрові пігменти у складі Pupa Luminys Silky Baked Face Powder дадуть змогу створити природний макіяж з ефектом натурального сяйва. Запечена пудра лягає на шкіру тонким шаром, добре перекриває недосконалості та забезпечує стійкість макіяжу. Олія жожоба в складі додатково зволожує шкіру і робить покриття більш еластичним.

Pupa Luminys Silky Baked Face Powder

Тональні пудри: для стійкого макіяжу

Тональна пудра

Пудра з тональним ефектом є найбільш пігментованим і щільним засобом серед усіх сухих продуктів для обличчя. Продукт 2-в-1 дає змогу не тільки зафіксувати макіяж і позбутися зрадницького блиску в Т-зоні, а й вирівняти тон шкіри та створити стійку основу для макіяжу. Для жирної та комбінованої шкіри це просто знахідка, особливо на літо. Щоб визначити, що перед вами саме тональна пудра, шукай на упаковці напис «Powder Foundation».EVA у Telegram

Щільність покриття можна регулювати способом нанесення. Якщо потрібно створити легку вуаль за допомогою пудри, використовуй великий пухнастий пензлик, а якщо хочеш домогтися щільного покриття, зроби вибір на користь вологого спонжа. Тільки не забудь перед нанесенням добре зволожити шкіру і за необхідності точково скористайся консилером або коректором. Результат – ідеальний тон обличчя на весь день.

НазваОб'ємКраїнаДодатково
Make Up For Ever Matte Velvet Skin Compact Powder11 гФранція- Стійкість до 12 годин
- Еластичне покриття
Guerlain Parure Gold Radiance Powder Foundation SPF 15 PA++10 гФранція- Пептиди в складі
- SPF 15
Vichy Dermablend Covermatte Compact Powder Foundation SPF 259,5 гФранція- SPF 25
- Підходить для жирної, проблемної та чутливої шкіри
Clinique Superpowder Double Face Matte10 гСША- Не містить парабенів та ароматизаторів
Malu Wilz Just Minerals Powder Foundation15 гНімеччина- Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу

Make Up For Ever Matte Velvet Skin Compact Powder

Пудра Matte Velvet Skin Compact Powder від бренду професійної декоративної косметики Make Up For Ever допоможе створити ідеальний стійкий (до 12 годин) макіяж на жирній та комбінованій шкірі. Формула складається з дрібних пудрових частинок, які створюють еластичне покриття без ефекту маски. Маючи оксамитовий фініш, пудра забезпечує м’яке розсіювання світла і надає вигляд здорової сяючої шкіри.

Pupa Luminys Silky Baked Face Powder

Guerlain Parure Gold Radiance Powder Foundation SPF 15 PA++

Стильний золотистий футляр Guerlain Parure Gold Radiance закохає в себе з першого погляду. Але це далеко не всі її переваги. Крім того, що пудра відмінно перекриває недосконалості та створює ідеально рівний тон, у складі є пептидний комплекс, який заповнює дрібні зморшки та забезпечує ліфтинг-ефект, а олія мірри сприяє регенерації шкіри. Формула передбачає ступінь захисту від ультрафіолетових променів SPF 15, а також містить світловідбивні частинки, які подарують обличчю свіжий відпочилий вигляд.

Guerlain Parure Gold Radiance Powder Foundation SPF 15 PA++

Vichy Dermablend Covermatte Compact Powder Foundation SPF 25

Vichy Dermablend Covermatte Compact Powder Foundation відмінно підходить для жирної, чутливої та проблемної шкіри. Пудра чудово перекриває почервоніння, чорні цятки та дрібні заломи на шкірі, а також забезпечує захист від УФ-випромінювання SPF 25. Стеаринова і саліцилова кислота в складі допоможуть зменшити запалення, а матовий ефект залишиться з тобою на весь день.

Vichy Dermablend Covermatte Compact Powder Foundation SPF 25

Clinique Superpowder Double Face Matte

Superpowder Double Face Matte від Clinique – це матуюча компактна пудра, у складі якої немає парабенів і ароматизаторів. Особлива формула Extra-cling здатна забезпечити дійсно стійкий макіяж, який протримається на шкірі весь день. І, на відміну від багатьох пудр, Superpowder Double Face Matte чудово підходить власницям комбінованої та сухої шкіри.

Clinique Superpowder Double Face Matte

Malu Wilz Just Minerals Powder Foundation

Тонувальні сухі засоби бувають не тільки компактними, а й розсипчастими. Malu Wilz Just Minerals Powder Foundation – це мінеральна пудра дрібного помелу, яка лягає на шкіру найлегшим невагомим шаром. Мінерали в складі забезпечують заспокійливий ефект, завдяки чому засіб підходить і для чутливої шкіри. Якщо нанести її соло, вона допоможе вирівняти тон обличчя, приховати розширені пори та зморшки, але також пудра може бути застосована для фіксації рідких тональних засобів, роблячи це максимально непомітно.

Malu Wilz Just Minerals Powder Foundation

Цікаво по темі: Ефект фотошопу: особливості макіяжу обличчя в техніці бейкінг

Розсипчасті пудри: ідеальна фіксація

Розсипчаста пудра

Використання фінішної пудри – один з найважливіших етапів твого ранкового макіяжу, і, як наслідок, абсолютний must have твого туалетного столика. Вона допомагає зафіксувати рідкі текстури на шкірі, захищаючи макіяж від змазування і позбавляючи тебе необхідності постійно його поправляти.

Універсальним варіантом вважається прозора фіксувальна пудра – вона підлаштовується під колір тональних засобів. Але якщо потрібно створити більш щільне покриття і приховати помітні недоліки шкіри, обирай продукт з пігментом. Розсипчаста пудра може давати оксамитово-матовий фініш або ж бути з ефектом блюра – дрібні світловідбивні частинки в її складі надають обличчю природного сяйва і майстерно ретушують будь-які недосконалості.

НазваОб'ємКраїнаДодатково
Paese Hi Rice! Coloured Rice Powder10 гПольща- Містить 86 % натуральних компонентів
- Підходить для всіх типів шкіри
Inglot Perfect Finish Loose Powder23 гПольща- Вітамін Е та олія люфи в складі
- Веганський склад
Patricia Ledo Loose Powder11 гКитай- Прозора пудра підходить для будь-якого відтінку шкіри
Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder6 гЯпонія- Екстракт дикого чебрецю та захисні полімери в складі
Sisley Phyto-Poudre Libre12 гІталія- Футляр доповнений оксамитовим спонжем та дзеркалом

Paese Hi Rice! Coloured Rice Powder

Шукаєш натуральну фіксувальну пудру з веганським складом? Тоді зверни увагу на Paese Hi Rice! Coloured Rice Powder. У її складі ти не знайдеш силіконів, мінеральних олій, спирту чи тальку – її створено на основі мінеральних пігментів, слюди та рисової пудри, що чудово вбирає в себе надлишок себуму. Засіб має легкий відтінок у баночці, але під час нанесення стає прозорим, ідеально адаптуючись під колір обличчя.

Paese Hi Rice! Coloured Rice Powder

Inglot Perfect Finish Loose Powder

Тривалий матовий ефект забезпечить Perfect Finish Loose Powder від польського бренду професійної косметики Inglot. Легка текстура дає змогу створити природний макіяж, згладити текстуру та надовго позбавити блиску. У складі пудри міститься олія люффи та вітамін Е, які пом’якшують шкіру і захищають її від сухості та лущення. Засіб представлений у великому об’ємі (цілих 23 г!), тож однієї баночки вистачить надовго.

Inglot Perfect Finish Loose Powder

Цікаво по темі: Краса за 15 хвилин: лайфхаки для швидкого щоденного мейку

Patricia Ledo Loose Powder

Patricia Ledo Loose Powder – бюджетна розсипчаста пудра для твого ідеального макіяжу. Засіб лягає на шкіру рівномірним легким шаром, підходить для всіх типів шкіри, надійно фіксує макіяж, не перевантажуючи його, приховує пори та захищає від появи блиску. Прозора пудра універсальна і підійде як «білосніжкам», так і смаглявим красуням.

Patricia Ledo Loose Powder

Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder

Прозора розсипчаста пудра Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder, завдяки екстракту дикого чебрецю і захисним полімерам у складі, має антиоксидантну дію і підтримує чистоту твоєї шкіри. Засіб лягає невагомою вуаллю, а світлорозсіювальні частинки забезпечують натуральний сатиновий фініш з ефектом фотошопу. З цією пудрою твій макіяж буде більш стійким, але при цьому матиме природний вигляд.

Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder

Sisley Phyto-Poudre Libre

Преміальна пудра Sisley Phyto-Poudre Libre дарує бездоганний рівний тон і надовго захистить твою шкіру від небажаного блиску. Завдяки натуральним компонентам у складі, засіб має не тільки декоративні, а й доглядові властивості. Екстракт липового цвіту і вітамін Е захищають від утворення вільних радикалів, витяжка з мальви підтримує водний баланс, а екстракт квітів гібіскуса забезпечує легке сяйво шкіри.

Sisley Phyto-Poudre Libre

А якою пудрою користуєшся ти? Поділися з нами в коментарях своїми враженнями про неї.

Читай також:

11 Травня / 2023 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *