Косметичка швидкої допомоги: ТОП продуктів, з якими ви легко підготуєтеся до незапланованого побачення

Відчувати себе впевненою завжди простіше, коли знаєш, що виглядаєш на мільйон. Тим паче що на перше враження відведено всього кілька секунд. Але ось перепона — побачення не заплановано … Ділимося корисними підказками, за допомогою яких косметичних продуктів можна швидко зробити свіжий макіяж і поправити зачіску. Ну що, на старт?

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Базовий набір косметики

Базовий набір косметики

У макіяжі для побачення важливі 3 моменти:

  • рівний тон обличчя;
  • доглянуті губи;
  • підкреслений погляд.

Макіяж для побачення

Звідси запит на формування базової косметички. У ній обов’язково мають бути засоби, які згладять «гострі кути» і переведуть фокус уваги на виграшні сторони.

1. Природну красу шкіри пробуджує здоровий вигляд. Саме тому компактний BB крем ще нікому не зашкодив, коли шкірі треба дати «ковток свіжого повітря». Легко наноситься, комфортно лежить, дає м’яке світіння. Хороший тим, що зволожує і здебільшого має SPF-захист. Підійде для міських рандеву: можна покласти засіб у косметичку, і ви завжди будете готові до спонтанної прогулянки.Шукай EVA Blog в Instagram

2. Приглушити почервоніння висипань і нівелювати темні кола допоможе консилер або коректор. Пара рухів пальчиком — і приховано тільки те, що хочеться. Якщо наносите пензлем, враховуйте: пухнастий ворс розподіляє продукт тонко, а плоскі пензлі — товще.Консилер

3. Пудра здатна розв’язати багато проблем: прибрати зайвий блиск, вирівняти тон, освіжити. Коригує колір, а заодно і текстуру шкіри. Все як люблять жінки: розкіш і користь.

4. Бальзам для губ настільки улітарний засіб, що часом віднести його до розряду декоративної косметики складно. Зволожує, пом’якшує й усуває лущення. Властивості, скоріше, доглядальні. Однак варто виробникам додати шимера, легкого відтінку і соковитого запаху, як тут же цей продукт надовго заселяється в косметичці. І дружно живе разом з улюбленими помадами. Ці союзниці мають бути під рукою в будь-якій ситуації!Бальзам для губ

5. Для підкреслення погляду найбільш безпрограшний трюк — нанести туш на вії. З нею можна зробити й непомітний мейк для денної зустрічі, і нашарувати до драматичного об’єму.

6. Величезний потенціал і тіней базових відтінків. Вони допоможуть виразити будь-який настрій: від задумливого до кокетливого. Вирішальну роль гратимуть ступінь нашарування і комбінації кольорів.

Цікаво на тему: 9 найкращих палеток тіней для повік

Тіні

7. Хоча тренди на брови змінюються частіше, ніж тенденції у макіяжі, у базовій косметичці завжди має бути класичний засіб для брів. Укладання зробить їх більш чіткими, позначивши природну форму.

Цікаво на тему. «Базова косметичка: складаємо разом із професійним візажистом»

Продукти першої допомоги

Косметичка з експрес-засобів — на випадок, коли потрібно за лічені хвилини оживити свій образ: заматувати шкіру, поправити макіяж і укладку. Перетворитися тут і зараз допоможуть:

Серветки для зняття макіяжу

Серветки для зняття макіяжу

В екстрених випадках без серветок для зняття макіяжу нікуди:

  • усунуть недоліки макіяжу (наприклад, тіні, що обсипалися, або відбитки туші);
  • освіжать шкіру;
  • підготують губи до нанесення помади.

Сухий шампунь

Сухий шампунь

Знайдіть місце у своєму б’юті-боксі для сухого шампуню — він виручить у ситуаціях «караул!». Абсорбуючі компоненти (тальк, рисова пудра тощо) буквально за хвилину нейтралізують сальність волосся, а вашій зачісці повернуть свіжість.

Цікаво на тему: Сухий шампунь: швидкий спосіб освіжити зачіску

Вологі та матуючі серветки

Вологі та матуючі серветки

Виручать, як тільки шкіра почне зрадницьки блищати. Жодна японка не обходиться без матуючих серветок. А азійськы дівчата розуміються на красі та догляді! Миттєво очищають, видаляючи забруднення і надаючи шкірі бархатистість. Важливий момент по використанню: необхідно акуратно без тертя промокнути ті ділянки обличчя, де з’явився блиск.

Компактне дзеркальце

Компактне дзеркальце

Якщо у вашій сумочці немає пудрениці, то на її місці бути кишеньковому дзеркальцю. Йому заміни ще ніхто не придумав! Справжня леді зможе розглянути себе з голови до ніг навіть у такому невеликому форматі, щоб вирушити на побачення як із голочки.

ТОП засобів для твоєї «SOS косметички» від EVA Blog

Косметика

Підказуємо перевірені продукти для вашої SOS-косметички:

  • Стійка тональна основа Max Factor Lasting Performance вирівняє відтінок, залишивши матовий фініш. Наче злегка припудрений.
  • Туш Volume Glamour Patricia Ledo Мagnеtique Collection має насичений колір та надає об’єму. Готуйтеся приймати компліменти!
  • Матова помада Maybelline New York Superstay Matte Ink додасть чіткості контуру губ. Пігмент насичений, а значить — підправляти протягом зустрічі не доведеться.
  • Помаду краще наносити після щедрої порції зволоження. Тут помічник — бальзам Carmex Moisturising.
  • Хайлайтер Patricia Ledo Bamboo Collection виручить із порцією сяйва не тільки вилиці. Нанесіть на спинку носа й область під бровами.
  • Надати бровам колір, закріпити їх форму — доля туші L’Oreal Paris Brow Artist Plumper.
  • Матуючі серветки очистять обличчя і збережуть бездоганний макіяж. Обов’язково візьміть із собою.

Засобів, як бачите, мінімум, зате результат запаморочливий.

Мастхев косметика

І наостанок невеличка порада: покладіть до косметички стильні сережки. Об’ємні прикраси привертають увагу до ключиць і шиї. Сміливо використовуйте цей прийом спокуси разом із захопленим поглядом!

 

Читайте також:

5 Квітня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *