ПерезEVAнтаження: ніжний макіяж з акцентом на очі

Нам, жінкам, так хочеться іноді забути про щоденні справи та хоча б ненадовго відчути себе справжньою принцесою. Тому саме для вас EVA — ваша найкраща подруга — створила проект «ПерезEVAнтаження». Це чудова можливість зупинити мить, розкрити свою чарівність та стати справжньою суперзіркою. Взяти участь у «ПерезEVAнтаженні» легко: достатньо зареєструватися на сторінці проекту та дочекатися результатів розіграшу.

Весняне ПерезEVAнтаження: секрети ідеального макіяжу

Отримати свою порцію натхнення вам допоможе відео про те, як відбувалося минуле перевтілення. Знайомтеся: переможниця третього випуску «ПерезEVAнтаження»  Яна. Ця тендітна дівчина з першого погляду зачарувала своєю ніжністю та сором’язливістю. Саме таку природну красу вирішили підкреслити стилісти, створюючи новий образ для Яни.

  • Першим кроком вдалого мейкапу є підготовка шкіри: зволоження, нанесення бази та вирівнювання тону. Легкий контуринг та ледь помітний природний рум’янець додали нашій героїні незрівнянного шарму.
  • Основний акцент у макіяжі поставлено на очі. Класичні стрілки, що ніколи не виходять із моди, теплі тіні та трішки ніжного мерехтіння зробили погляд Яни глибоким та чуттєвим. Фінальний штрих — туш для вій, яка надала очам виразності.
  • Не оминули увагою б’юті-феї і брови. Натуральна форма та плавність ліній підкреслили основний акцент цього макіяжу: глибину погляду.
  • Остання деталь — спокусливі губи. Оскільки основна увага відведена макіяжу очей, то тут стилісти зупинилися на максимально природному відтінку, що ідеально гармоніює з цілісним образом.

Перевтілення продовжилося: тепер на Яну чекала вишукана зачіска, але про це — у наступних статтях EVA Blog.

Бажаєте поринути в чарівну казку та по-новому поглянути на свою красу? Усе, що для цього потрібно, — просто заповнити анкету на сторінці проекту. Слідкуйте за нашими новинами — зовсім скоро стартуватиме нове, четверте перевтілення. Хто знає, можливо, наступною нашою героїнею станете саме ви!

13 Червня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *