Образи на Хелловін: жахлива краса

Наближається найзагадковіша і наймістичніша ніч року! Це Хелловін – час привидів та нечисті. А ще це час чудернацьких перевтілень і божевільних вечірок! Якщо ви ще не вигадали для себе жахливо красивий хелловінський образ, то ми залюбки поділимося з вами кількома ідеями. Отже, до вашої уваги 6 небанальних образів на Хелловін, які дуже просто створити.

Цікаво по темі: Страшно смачно: традиційні рецепти страв на Хелловін

Снігова Королева

Холодна, горда і байдужа до усього людського. В її крижаному серці немає місця для співчуття і любові. І це робить образ Снігової Королеви одночасно привабливим і одіозним.

Вбрання

Основні кольори образу: білий і сріблястий. Вбрання може бути оздоблене білим або напівпрозорим камінням, кристалами, великим бісером та срібними блискітками. Головний аксесуар – корона Снігової Королеви.

Макіяж

В мейкапі також головними є білий і срібний кольори. За допомогою білих тіней Seventeen Extra Sparkle Shadow  та перлинних розсипчастих тіней COLOR ME №24  робимо білими брови та окремі ділянки обличчя (акцентуємо скули, чоло та підборіддя). На губи наносимо блиск Maxi Color Glam Cream Color №01 Перлина та вкриваємо їх глітером LCF №1. Також додаємо трохи глітеру на ключиці і декольте.

Господиня Мідної гори

Ще один казковий жіночий образ з королівським шармом. Господиня Мідної гори підкорює чоловіків власній волі, закохує їх в себе буквально без пам’ятаті, змушуючи забути, хто вони і де їхній дім.

Вбрання

Основними кольорами образу є насичений темно-зелений у поєднанні з графітовим або синяво-чорним, а найбільш вдалими тканинами будуть шляхетний оксамит або атлас. Вбрання може бути оздоблене темно-зеленим камінням або кристалами, а також вишивкою або мереживом. Головний аксесуар – корона або кокошник прикрашені камінням.

Макіяж

Робимо акцент на очі. Для макіяжу очей використовуємо парні тіні CHEREL тон 09 та темно-зелені блискучі тіні Victoria Shu The Best One №538 .

Додатково виділити очі допоможе зелена підводка для очей Maybelline New York EyeStudio Master Precise.

Ви також можете зробити макіяж очей в олівцевій техніці за допомогою блискучих тіней та олівців двох відтінків зеленого: механічного олівця TF Liner&Shadow «Зелений смарагд» та олівця Jovial Luxe ML-120 26 Emerald Green.

Шаманка

Цей образ стане оригінальною альтернативою класичній хелловінській відьмі. Шаманка загадкова і таємнича. Її магія у внутрішній силі, яка дана їй самою природою. Вона здатна керувати стихіями, а все живе їй вкоряється.

Вбрання

Для створення образу обираємо лаконічне вбрання (балахонисту сукню або накидку) і використовуємо приглушені димні відтінки. Доповнюємо образ металевими прикрасами геометричних форм.

Макіяж

Основними кольорами нашого макіяжу будуть синій та білий. Синій колір ми використаємо для макіяжу очей та губ, а білий – для створення орнаментів на обличчі.

Для макіяжу очей підійде палетка тіней з чотирьох кольорів COLOR ME №75 , що складається з синього, білого та двох відтінків сірого кольору. Якщо ж ви бажаєте створити більш насичений макіяж, радимо звернути увагу на рідкі тіні L’Oreal Paris Eye Paint синього кольору . Губи фарбуємо синьою матовою помадою NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick №23 . І завершуємо наш макіяж нанесенням на обличчя графічних орнаментів за допомогою білого олівця Max Factor KOHL PENCIL №10 .

Фавн

Саме це стародавнє божество з бешкетною і пустотливою вдачею стало прообразом чорта. Фавн може бути другом і помічником, але той, хто порушить його спокій, дізнається й про зворотний, запальний бік темпераменту цього створіння.

Вбрання

Для образу Фавна підійде коротка сукня або туніка в коричневій або зеленуватій гамі та сандалі-гладіатори або чоботи з м’якої замші. Головний аксесуар – обруч з ріжками. Якщо вам не вдасться знайти такий аксесуар, то можна зробити пучки «ріжки».

Макіяж

Спочатку необхідно надати обличчю бронзовий тон. Зробити це можна за допомогою контурінгу Bielenda Highlight & Contour bronze . Далі робимо макіяж очей в коричневій гамі та повністю обводимо контур ока підводкою. У внутрішньому кутику малюємо невеличку риску, щоб зробити око схожим на оленяче. Для макіяжу очей використовуємо тіні коричневої гами Seventeen Perfect Harmony Eyes  та підводку-фломастер Patricia Ledo Fine liner. Цією ж підводкою зафарбовуємо кінчик носа та проводимо вертикальну лінію від носа до середини верхньої губи. Для макіяжу губ використовуємо дві помади: темно-фіолетову помаду Park Avenue 06 aubergine silk  для верхньої губи та коричневу помаду-олівець LCF Color Touch №11  для нижньої.

Фея

Вважаєте, що феї – це милі безвинні створіння з дитячих казок? Жителі середньовічної Ірландії мали іншу думку. Їхні феї були підступними та мстивими демонічними створіннями, крали дітей, лишали людей пам`яті, завдавали шкоди майну та спричиняли хвороби. Хіба не чудовий образ для Хелловіну?

Вбрання

Для цього образу підійде легка струмлива сукня з напівпрозорої тканини світлого пастельного відтінку: рожева, лавандова, м’ятна або ванільна. Вона може бути оздоблена мереживом, вишивкою, блискітками або квітами.

Головні аксесуари образу – крильця феї та силіконові накладки на вуха. Доповнити образ можна квітами та стрічками у волоссі або вінком.

Макіяж

Макіяж ми робитимемо у рожевій гамі. Для цього підійдуть тіні японського бренду SHISEIDO Luminizing Satin Eye Color Trio або набір тіней для очей і брів LCF Тон 8  та олівець для очей Jovial Luxe ML-120 23 Pink . Губи вкриваємо блиском Maxi Color Glam Cream Color №08 «Романтична лілея» .

Жар-птиця

Жар-птиця – невловима виконувачка бажань і втілення мрії. Сміливці ризикують життям, щоб хоча б раз поглянути на неї. Але вдається це далеко не кожному.

Вбрання

Образ Жар-птиці необов’язково має бути конкретним. Головне у ньому – це блиск і наявність пір’я. Для вечірки можна навіть створити рок-версію цього образу з блискучою сукнею і шкіряною курткою з бахромою на рукавах.

Пір’ям можна прикрасити зачіску, укладену на кшталт ірокезу, або самостійно декорувати ним сукню. Не зайвими також будуть прикраси з пір’ям – сережки або колье.

Макіяж

Основними кольорами нашого образу будуть чорний, червоний і золотий. Для макіяжу очей можна використати рідкі золоті тіні Lamel Professional LIQUID EYESHADOW 01 Gold і зробити подвійні стрілки чорною підводкою і золотим олівцем Karaja Eye Genius. Для макіяжу губ використаємо червону блискучу помаду. Радимо звернути увагу на помаду з шимером GlamBee Selfie Lipstick або NYX Professional Makeup glitter goals Liquid Lipstick №02 . Фінальним штрихом нашого макіяжу будуть червоний  і золотий

глітери від LCF. Їх ми наносимо на скули, ключиці і декольте.

Сподіваємося, що наші образи припали вам до вподоби і ви знайшли цікаву ідею для себе. Бажаємо вам жахливого Хелловіну і нелюдських веселощів!

26 Жовтня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Елена

    Интересная информация, может, в следующем году опробую на себе

  2. Олена

    Образ Жар-птиці неперевершений. Дуже подобається.