26 найкращих декоративних засобів для брів

Чим створити макіяж брів, щоб вони виглядали просто wow? Якому б образу ти не віддавала перевагу, натуральному і непомітному або а-ля drama queen, у нас є відповідь на будь-який запит. Зібрали для тебе 26 найкращих косметичних продуктів для брів, від олівців і тіней до помадок і мила, для твого ідеального макіяжу. Тут ти знайдеш як «важкий люкс», так і засоби з професійного та бюджетного сегмента.

Час читання: 5 хвилин і тропічний коктейль 🍹

статья доступна на русском языке

Олівці та лайнери для брів

Навіть якщо у твоїй косметичці ціла купа всіляких засобів для брів, олівець серед них є обов’язково, адже це один із найпопулярніших продуктів. Сьогодні їх існує безліч видів — механічні та класичні, воскові та пудрові, для блондинок і брюнеток… Серед них можна без проблем вибрати оптимальний, який стане твоїм фаворитом у макіяжі брів.

НазваТекстураОсобливостіКраїна
Dior Diorshow Crayon Sourcils PoudreТверда- водостійкий;
- точилка і щіточка в комплекті.
Франція
Shiseido Brow Ink Trio PencilТверда- у комплекті щіточка, олівець і пудра;
- матовий фініш.
Японія
Guerlain The Eyebrow PencilГелеподібна- щіточка в комплекті.Франція
Chanel Stylo Sourcils WaterproofТверда- водостійкий.Франція
Benefit Brow StylerТверда- засіб 3 в 1 (олівець + пудра для брів);
- водостійкий.
США
Patricia Ledo Perfect Shape Eyebrow PenТверда- плоска щіточка.Китай
GOSH Brow Hair Stroke 24H Semi Tattoo Brow LinerРідка- аплікатор із 4 зубчиками.Данія
M.A.C Shape & Shade Brow TintТверда- засіб 2 в 1 (пудра + олівець-лайнер).США
ABH Pro Pencil Eye Shadow Primer & Color CorrectorТверда- засіб 2 в 1 (олівець-коректор + база для макіяжу очей).США

Dior Diorshow Crayon Sourcils Poudre

Dior Diorshow Crayon Sourcils Poudre

Водостійкий Dior Diorshow Crayon має матовий фініш, зручну щіточку на іншому кінці олівця і точилку, щоб ти завжди була у всеозброєнні. На шкірі засіб тримається до 24 годин, чудово «сидить» на жирній шкірі та з легкістю переживе бризки дощу. Засіб представлений у 5 натуральних відтінках для власниць різної зовнішності та кольору волосся — серед них точно є той, який підійде тобі.

Цікаво на тему: Модні брови 2023: які форми та кольори будуть у тренді

Shiseido Brow Ink Trio Pencil

Shiseido Brow Ink Trio Pencil

Shiseido Brow Ink Trio Pencil – це засіб 3 в 1. Він об’єднує механічний олівець для промальовування волосків, аплікатор із пудрою, за допомогою якої зручно «заповнити» брови, та зручну щіточку для укладання і розтушовування пігменту. У складі продукту міститься вітамін Е для живлення і догляду за бровами, а також стеаринова кислота для зволоження шкіри.

Guerlain The Eyebrow Pencil

Guerlain The Eyebrow Pencil

Олівець Guerlain The Eyebrow Pencil має гелеву текстуру, що забезпечує легке нанесення і тушування, і високу стійкість, завдяки чому твій макіяж буде з тобою з ранку до самого вечора. Формула олівця збагачена керамідами — вони зміцнюють волоски та стимулюють ріст нових.

Chanel Stylo Sourcils Waterproof

Chanel Stylo Sourcils Waterproof

Якщо потрібен водостійкий продукт для брів, зверни увагу на Chanel Stylo Sourcils Waterproof. Завдяки витягнутому грифелю, олівцем зручно як промальовувати волоски, так і заповнювати простір між ними. Спіралеподібна щіточка на іншому кінці дасть змогу швидко укласти брови та створити плавний перехід кольору.

Benefit Brow Styler

Benefit Brow Styler

Benefit Brow Styler – це механічний олівець і пудра в одному флаконі. Хочеш сьогодні м’які розтушовані або чіткі графічні брови? З цим засобом ти вільна обирати будь-який варіант. А ще він має стійкість до 18 годин.

Patricia Ledo Perfect Shape Eyebrow Pen

Patricia Ledo Perfect Shape Eyebrow Pen

Щіточка Patricia Ledo Perfect Shape Eyebrow Pen відрізняється від інших у нашій добірці — вона не спіралевидна, а з плоским зрізом, що дає змогу зручно розчісувати й укладати волоски. У складі олівця є бджолиний віск, він захищає брови та забезпечує легке ковзання, а також кокосова олія і вітаміни А та Е, які доглядають і перешкоджають випаданню.

GOSH Brow Hair Stroke 24H Semi Tattoo Brow Liner

GOSH Brow Hair Stroke 24H Semi Tattoo Brow Liner

Фішкою лайнера GOSH Brow Hair Stroke 24H Semi Tattoo Brow Liner стала форма його аплікатора. Вона має 4 зубчики, за допомогою яких комфортно промальовувати тонкі природні штрихи, а основний грифель чудово впорається з окресленням форми брів і точковим заповненням. Засіб забезпечує стійкий макіяж, який здатен протриматися на шкірі до 24 годин.

M.A.C Shape & Shade Brow Tint

M.A.C Shape & Shade Brow Tint

Ще один засіб 2 в 1 у нашій добірці — – Shape & Shade Brow Tint від M.A.C. З одного боку — олівець-лайнер з ультратонким грифелем, з іншого — пудра для брів для розтушовування і фіксації. Завдяки водостійкій формулі, засіб не розтікається і може похвалитися стійкістю, якій можна позаздрити.

ABH Pro Pencil Eye Shadow Primer & Color Corrector

ABH Pro Pencil Eye Shadow Primer & Color Corrector

Anastasia Beverly Hills Pro Pencil Eye Shadow Primer & Color Corrector – це багатофункціональний інструмент для макіяжу брів і не тільки. Він може відігравати роль коректора, приховуючи небажані волоски, якщо ти пропустила сеанс депіляції, або надати бровам бажаної форми. Також олівець можна використовувати і як праймер для тіней — цьому сприяє м’яка текстура з матовим фінішем і щільна пігментація.

Шукай EVA Blog в Instagram

Туші та гелі для брів

Коли не вистачає часу вранці на ретельний макіяж, на допомогу приходять вони — туші для брів. Усього одна хвилина і кілька рухів щіточкою, і вони здаються густішими, щільнішими та прекрасно тримають форму. Для експрес-макіяжу продукт просто must-have. З п’ятіркою найкращих із них пропонуємо ознайомитися нижче.

НазваТип продуктаТекстураКраїна
Lumene Brow Care Shaping WaxВіск для брівГелеподібнаФінляндія
Collistar Perfect Eyebrow KitНабір (олівець-коректор + гель для брів)Кремоподібна, твердаІталія
Lamel Professional The Myth Of Utopia Tinted BrowГель-тінтГелеподібнаКитай
Max Factor Browfinity Longwear Brow TintТінт для брівГелеподібнаІрландія
NYX Professional Makeup Tinted Brow MascaraТуш-тинтГелеподібнаТайвань

Lumene Brow Care Shaping Wax

Lumene Brow Care Shaping Wax

Стійку фіксацію та фарбування подарує віск Lumene Brow Care Shaping Wax. Завдяки зручному пензлю, засіб легко наноситься і розподіляється по волосках, забезпечуючи тривале укладання. Крім воску, формула містить вітамін В5 і олію насіння чорниці, які живлять і захищають брови від випадіння.

Цікаво на тему: Намалюйте їх: як правильно робити макіяж брів

Collistar Perfect Eyebrow Kit

Collistar Perfect Eyebrow Kit

Collistar Perfect Eyebrow Kit – набір для створення ідеальних брів. За допомогою олівця-коректора зручно надати форму і приховати непотрібне, а гелем — пофарбувати та укласти волоски. Прекрасний варіант для швидкого і природного макіяжу брів.

Lamel Professional The Myth Of Utopia Tinted Brow

Lamel Professional The Myth Of Utopia Tinted Brow

Гель-тінт Lamel Professional The Myth Of Utopia Tinted Brow – чудовий продукт для святкових і креативних образів. Засіб містить дрібнодисперсний шимер, який надає волоскам делікатного сяйва та «вологого» ефекту, а його легка текстура надійно зафіксує форму без обтяження. Експериментуй зі своїм образом!

Max Factor Browfinity Longwear Brow Tint

Max Factor Browfinity Longwear Brow Tint

Max Factor Browfinity Longwear Brow Tint – тінт для брів у форматі туші з м’якою щіточкою. Усього кілька помахів аплікатором — і твої брови ідеально профарбовані та укладені. Тінт може триматися на шкірі до кількох днів, водостійкий, швидко сохне і прекрасно фіксується навіть на жирній шкірі.

NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara

NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara

Тінтуюча туш Professional Makeup Tinted Brow Mascara від NYX має натуральну палітру відтінків, серед яких є варіант для будь-якого кольоротипу. Легка текстура дозволяє розподіляти засіб тонким шаром, а водостійка формула забезпечить тривалу стійкість.

Помадки, мило і воски для брів

Тут ми зібрали «важку артилерію» для брів — воски та помадки з високою пігментацією і фіксуюче мило для стильно зачесаних брів. Мабуть, ці засоби підходять більше для beauty-гурманок, які хочуть експериментувати з образами та домагатися більш ефектних макіяжів.

НазваТип продуктаОсобливостіКраїна
Careful Cosmetics Brow SoapМило для брів- фіксація з ефектом ламінування.Україна
Maybelline Tatto BrowПомада для брів- стійка формула.Італія
L’Oreal Paris Paradise Pomade ExtaticПомада для брів- пакування з пензликом.Південна Корея
GlamBee Brow PomadeПомада для брів- пакування з пензликом.Китай
Inglot AMC Brow Liner GelГелева підводка- кераміди в складі.Польща
Benefit Powmade Brow PomadeПомада для брів- стійкість 36 годин.США
Кodi Professional Make-up Eyebrow PomadeПомада для брів- водостійка.США

Careful Cosmetics Brow Soap

Careful Cosmetics Brow Soap

Мило — це новий тренд у продуктах для брів. Воно забезпечує просто бронебійну фіксацію з модним ефектом ламінування. Засіб можна використовувати як самостійно, так і після нанесення олівця для надання форми та промальовування волосків. Careful Cosmetics Brow Soap — мило від українського бренду з матовим фінішем і щіточкою в комплекті. Продукт не склеює волоски, завдяки соку алое та оліям, не пересушує їх і підходить як для тонких, так і густих щільних брів.

Цікаво на тему: Секрети ламінування брів і вій у домашніх умовах

Maybelline Tatto Brow

Maybelline Tatto Brow

24 години стійкості забезпечить помадка Tatto Brow від Maybelline. У комплекті передбачений двосторонній пензлик: скошений з одного боку для промальовування форми та щіточка для укладання і тушування — з іншого. Прекрасний варіант для яскравого і стійкого макіяжу брів.

L’Oreal Paris Paradise Pomade Extatic

L’Oreal Paris Paradise Pomade Extatic

L’Oreal Paris Paradise Pomade Extatic – пігментована помадка для брів зі зручним аплікатором у комплекті. Завдяки скошеному краю, пензлем зручно промальовувати волоски, окреслювати форму або заповнювати прогалини.

GlamBee Brow Pomade

GlamBee Brow Pomade

GlamBee Brow Pomade – бюджетна помада для брів з легкою текстурою для комфортного нанесення. Продукт добре нашаровується і дозволяє досягати різних ефектів у макіяжі. Для природного образу нанеси помадку в один шар, для більш драматичного — у два. У складі засобу є вітамін Е та олія каріте, які живлять волоски та мають антиоксидантну дію.

Inglot AMC Brow Liner Gel

Inglot AMC Brow Liner Gel

Inglot AMC Brow Liner Gel – гелева помадка з керамідами від бренду професійної косметики. Багата палітра в нейтрально-холодній гамі дає змогу обрати ідеальний відтінок для кожної. Засіб має високу пігментацію та допоможе створити макіяж, який протримається цілий день.

Benefit Powmade Brow Pomade

Benefit Powmade Brow Pomade

Benefit Powmade Brow Pomade – це водостійкий продукт, який тримається на шкірі до 36 годин без жодних проблем. Кремова текстура забезпечує комфортне нанесення різними способами — від промальовування окремих волосків до заповнення і надання форми. Представлено засіб у великому пакуванні (5 г), тому вистачить його надовго.

Кodi Professional Make-up Eyebrow Pomade

Кodi Professional Make-up Eyebrow Pomade

Ще одна помадка від професійного бренду в нашій добірці – Кodi Professional Make-up Eyebrow Pomade. Природна палітра відтінків, водостійка формула і легка текстура — те, що потрібно в ідеальному засобі для брів. Продукт забезпечує комфортне нанесення, надійну фіксацію без склеювання і тривалу стійкість на шкірі.

Тіні та пудри для брів

Пудри та тіні для брів чудово підходять для новачків, які тільки починають освоювати тонкощі макіяжу. Цими засобами практично нереально переборщити, а ще вони дуже легко коригуються, не вимагаючи повного демакіяжу. А ще подібні засоби можна використовувати і для макіяжу очей. Наприклад, для затемнення зовнішнього куточка або створення м’якої стрілки.

НазваТип продуктаОсобливостіКраїна
Anastasia Beverly Hills Brow Powder DuoПалетка тіней- два відтінки в палетці.США
Pupa Intense Powder Intensifying Eyebrow PowderПудра для брів- гіпоалергенний засіб;
- воски й олії в складі.
Італія
Catkin 3 Colors Eyebrows PowderПалетка тіней- 3 відтінки тіней;
- пензлик у комплекті.
Китай
Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow PaletteПалетка тіней- пензлик у комплекті.Італія
M.A.C Great BrowsПалетка тіней- 3 відтінки тіней;
- 2 пензлі в комплекті.
США

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Тіні для брів Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo у двох відтінках дають змогу надати бровам як природнішого, так і насиченого кольору, а також створювати плавний перехід від основи до хвостика з ефектом омбре. Пудрова текстура дає можливість з легкістю наносити продукт, тушувати його і нашаровувати, якщо це необхідно. Компактна палетка оснащена дзеркальцем і не займає багато місця, завдяки чому її зручно брати з собою.

Цікаво на тему: Мистецтво збільшення очей за допомогою макіяжу

Pupa Intense Powder Intensifying Eyebrow Powder

Pupa Intense Powder Intensifying Eyebrow Powder

Pupa Intense Powder Intensifying Eyebrow Powder має в складі мінеральні компоненти, а також олії та воски, які забезпечують високу пігментацію і легкість використання. Завдяки тонкому аплікатору, створити ефектний макіяж брів за допомогою пудри простіше простого.

Catkin 3 Colors Eyebrows Powder

Catkin 3 Colors Eyebrows Powder

Catkin 3 Colors Eyebrows Powder має три відтінки тіней, два з яких дозволяють гратися з інтенсивністю кольору та створювати плавний перехід, а третій призначений для корекції. У комплекті також передбачений зручний двосторонній пензлик зі щіточкою, а нереальної краси футляр подарує естетичне задоволення і займе почесне місце у твоїй колекції косметики.

Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette

Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette

Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette у двох холодних базових кольорах — універсальний продукт для макіяжу брів і очей. Комплектується палетка мініатюрним пензликом, який стане в пригоді для фарбування, надання форми та укладання волосків. Тіні не обсипаються і прекрасно тримаються на шкірі, що дозволить не турбуватися про свій макіяж весь день.

M.A.C Great Brows

M.A.C Great Brows

Палетка M.A.C Great Brows представлена у двох кольорах — холодному та нейтрально-теплому для різного типу зовнішності. Три відтінки тіней дають змогу без клопоту надавати необхідну форму і відтінок бровам і створювати м’яке розтушовування. А дзеркало і два пензлики в комплекті дають можливість зробити макіяж у будь-якому місці, де б ти не перебувала.

А яким засобам для брів надаєш перевагу ти? Знайшла в нашій добірці продукт, який хочеться спробувати? Чекаємо на тебе в коментарях!

Читай також:

28 Липня / 2023 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Світлана

    Забули додати Patricia Ledo atelier тіні для брів і очей. Доволі гарна новинка.

VISUAL by EVA