Моноаромати Le Bouquet

Найбільш делікатні й ніжні жіночі парфуми — моноаромати з одним головним компонентом. Вони поводяться ненав’язливо і просто підкреслюють красу своєї власниці, не перетягуючи увагу на себе. Сьогодні хочемо поговорити про монокомпонентну парфумерію та поділитися кількома цікавими ароматами французького бренду Le Bouquet.

Які бувають моноароматиКакие бывают моноароматы | EVA Blog

Моноаромати — це такі запахи, в яких головну партію грає один єдиний компонент. Це проста та легка парфумерія, актуальна у будь-яку пору року. Влітку, коли хочеться огорнутися природним і ненав’язливим запахом, або взимку, коли бракує сонця та яскравих теплих барв.

Найчастіше бренди випускають такі аромати з нотами:

  • фруктів: кокос, абрикос, кавун, апельсин;
  • квітів: фіалка, незабудка, конвалія, троянда, магнолія;
  • солодощів: шоколад, ваніль;
  • трави та деревини: сандал, удове дерево.

Для прихильниць оригінальних запахів є жіночі моноаромати з нотами шкіри, замші та навіть різних сортів чаю.

Хоча такі композиції називаються «моно», це не означає, що в їхньому складі є тільки один компонент. Щоб вивести на передній план головну ноту, її оточують багатьма іншими. Вони звучать непомітно, але своєю присутністю підкреслюють красу основного компонента.

Моноаромати Le Bouquet

Навіть якщо ви любите складні композиції туалетної води, у вашій колекції неодмінно має бути хоча б один моноаромат з чистим, первозданним запахом. З ним — хоч на побачення, хоч на ділову зустріч, хоч на вечірку з друзями.

Моноароматы Le Bouquet | EVA Blog

Чиста конвалія — ​​Le Bouquet Lis des vallees

Тендітні та дуже ніжні дзвіночки конвалії — любов багатьох жінок. Їхній аромат у Lis des vallees звучить ясно й чітко, немов ви гуляєте у весняному лісі. В оточенні цього парфуму так і хочеться любити та радіти життю!

Райська орхідея — Le Bouquet Orchidee Paradisiaque

Дуже чуттєвий і в міру яскравий парфум, композицію якого побудовано навколо вишуканої дикої орхідеї. Краса цієї екзотичної квітки моментально полонить, тому і аромат Orchidee Paradisiaque особливий: тонкий, шлейфовий і трохи казковий.

Моноароматы Le Bouquet| EVA Blog

Базилік з мандарином — Le Bouquet Basilic avec Tangerine

Яскравий і неординарний парфум від Le Bouquet, який асоціюється з сонячним літом. Головну роль у ньому відведено мандарину, свіжість і соковитість якого доповнюється трав’янистим відтінком базиліка. Аромат Basilic avec Tangerine — це чиста енергія, свято веселощів і радощів. Найкраще він розкривається влітку та теплою осінню.

Тропічне манго — Le Bouquet Mangue Tropicale

Яскравий та інтригуючий аромат манго звучить дуже приємно і ненав’язливо. З його допомогою легко створити атмосферу свята в екзотичних тропіках. Свіжий, злегка солодкуватий і дуже соковитий, Mangue Tropicale від «Ле Букет» завжди піднімає настрій і занурює в нескінченне літо.

Моноароматы Le Bouquet | EVA Blog

Соковитий кавун — Le Bouquet Pasteque Fraiche

Ця парфумована вода — чистий заряд енергії. Хрустка свіжість кавуна піднімає настрій, приносить бажану прохолоду в теплий ранок. А свіжі морські акорди звучать, немов бризки солоного океану, що сяють під променями сонця. Дуже свіжий, легкий, життєрадісний, аромат Pasteque Fraiche ідеально підходить для теплої весни та літа.

Зелене яблуко — Le Bouquet Jus de Pomme

Запах соковитого й хрусткого зеленого яблука викликає багато приємних асоціацій. Jus de Pomme від «Ле Букет» — це згасаюче тепло серпневого сонця, перша осіння свіжість і прогулянка в яблучному саду. Парфум ідеально підходить для спекотного літа та міжсезоння, коли вже достатньо прохолодно, але важкий зимовий аромат вдягати ще не хочеться.

Свіжий лимон — Le Bouquet Agrumes frais

Стовідсоткова концентрація лимонної свіжості! Аромат Agrumes frais — тонізуючий, сонячний, іскристий і, як не дивно, не зовсім літній. Найкраще його краса і «смак» розкриваються навесні, коли ще не дуже спекотно, але вже відчувається літо, що наближається.

Цікаво по темі: «Який аромат підходить під ваш настрій?»

Як носити аромати від Le Bouquet

Моноаромати цього бренду дуже різні й усі однаково красиві. Квіткові, фруктові, ягідні композиції можна використовувати окремо або змішувати між собою, створюючи свій багатогранний запах. Для цього їх можна наносити на різні ділянки тіла, наприклад, апельсин — за мочками вух, троянду — на шию тощо.

Яскравий лимонний парфум можна відтінити довгограючими нотами орхідеї або конвалії. Дзвінкі акорди яблука — свіжістю мандарина з базиліком. Взагалі цитрусові ноти добре доповнюють майже будь-які запахи: тонко прикрашають легкі квіткові, фруктові та освіжають важкі смолянисті.

Моноаромат «Ле Букет» — як маленька чорна сукня. Якщо ви збираєтеся на якусь подію й не знаєте, що обрати, вдягайте його. Це завжди безпрограшний варіант.

Парфюмированная вода Le Bouquet perfait Basilic avec Tangerine

249.00
Купити

Парфюмированная вода Le Bouquet perfait Lis des vallees женская

399.00
Купити

Парфюмированная вода Le Bouquet perfait Jus de Pomme женская

249.00
Купити

Парфюмированная вода Le Bouquet perfait Pasteque Fraiche

419.00
Купити

Парфюмированная вода Le Bouquet perfait Agrumes frais женская

399.00
Купити
12 Травня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *