5 цікавих зимових ароматів

Зимовий настрій — казковий, з передчуттям дива, спокійний і затишний. Здається, ніби в цей час природа відпочиває і разом з нею призупиняємося й ми, щоб глибше відчути себе та свої бажання. Взимку хочеться огорнутися теплими та вишуканими ароматами, які назавжди будуть асоціюватися зі сніжинками, що тихо падають, хрускотом снігу під ногами, вогнями нічного міста.

Ми зібрали для вас 5 цікавих зимових ароматів, які допоможуть створити гарний настрій і, можливо, навіть полюбити холодну пору тим, хто сумує за літом.

Зимовий аромат: який він?

Аромати зими дуже різнобарвні. Хтось обирає насичені квіткові, щоб оживити спогади про тепло та літо. Ідеальні зимові квіти — тубероза, фіалка, жасмин. Комусь більше до вподоби гурманські кавові та шоколадні ноти, що асоціюються з зимовими святами. Або теплі аромати прянощів та меду, що зігрівають подібно глінтвейну. А деревні ноти, хоча й не асоціюються з теплом, зате вдало поєднуються зі спокійним настроєм зими.

У холодну пору року запахи розкриваються не так швидко, як влітку, тому для цього часу краще підходять насичені та більш важкі парфуми. А якщо зима не викликає у вас радісного настрою, його нестачу можна компенсувати яскравим святковим запахом парфумованої води.

Цікаво по темі: Який аромат парфумів з Alchemist Collection від Fabien Marche підійде саме тобі?

Ідеї від EVA Blog: 5 зимових ароматів

1. Montale Dark Purple

Як раз той випадок, коли зимовий аромат допомагає покращити настрій. В основі композиції цієї парфумованої води — яскраві ноти цитрусових і бергамоту, квіткова ніжність жасмину та герані. П’янкий мускус фіксує запах і робить його чуттєвим.

Парфумована вода Montale Dark Purple на eva.ua

2. Montale Vanilla Absolu

Солодка ваніль на початку парфумерної піраміди, ніжна гвоздика в її «серці» та пікантна кориця у шлейфі роблять цей зимовий аромат втіленням жіночності й чарівності. Vanilla Absolu — це гурманський парфум з «апетитними» нотами, що ідеально пасують до холодної пори року.

Парфумована вода Montale Vanilla Absolu на eva.ua

3. La Rive

Ніжно-помаранчевий флакон цієї парфумованої води асоціюється з пісочним пляжем та теплим сонцем. В основі її композиції — солодкі мотиви квітів, цитрусових та ягід, оповитих медовими нотами. Чудовий варіант для яскравого зимового настрою.

Парфумована вода La Rive на eva.ua

4. JFENZI C’est La Vie

Якщо взимку вам хочеться загорнутися в теплий аромат, тоді обирайте C’est La Vie. Насичене й делікатне звучання цієї парфумованої води складається з нот квітів, фруктів, солодощів і прянощів, які створять правильний настрій і підкреслять ваш вишуканий смак.

Парфумована вода JFENZI C’est La Vie на eva.ua

5. Armand Basi In Red Celebration

Бадьора та святкова композиція звучить яскравими пряними відтінками, свіжістю цитрусових та розкішшю квітів. Ефектно завершує аромат витончений шлейф із деревних і мускусних мотивів. Бажаєте підкреслити свою шляхетність? Тоді Armand Basi In Red Celebration — чудовий вибір.

Туалетна вода Armand Basi In Red Celebration на eva.ua

 

Порадуйте себе новим радісним, затишним чи теплим зимовим ароматом. І нехай ця пора буде дійсно особливою для вас.

Парфумована вода Montale Vanilla Absolu унісекс

1032.00
Купити

Парфумована вода Jfenzi C’EST LA VIE жіноча

499.00
Купити

Парфумована вода Montale Dark Purple жіноча

467.00
Купити
10 Січня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *