Який аромат парфумів з Alchemist Collection від Fabien Marche підійде саме тобі?

Парфумерія часто асоціюється з певною магією, алхімією, прагненням зачарувати. Особливо нішеві та унісекс аромати, які набувають все більшої популярності. Адже дійсно, навіщо обмежувати себе гендерними стереотипами? Головне, щоб парфуми відповідали настрою та власному баченню прекрасного!

Тема парфумерії чудово поєднує як перевірені часом хіти, які радують своїм звучанням десятки років, так і трендові новинки, які додають життю нових, яскравих акцентів. Саме про останніх і поговоримо більш детально, адже сьогодні у фокусі уваги EVA Blog нова лінійка Alchemist Collection від Fabien Marche

Час читання: 5 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Алхімія унісекс-ароматів Fabien Marche

Унісекс аромати Fabien Marche

У лінійці Alchemist Collection представлені трендові унісекс парфуми, кожен з яких має назву хімічного елементу та ключової ноти аромату. Наразі ти можеш порадувати себе 4 варіантами парфумованої води: у An02 та CriO10 домінують ноти, властиві чоловічим парфумам, а Sh540 і Fl01 ближчі за звучанням до традиційно жіночих ароматів. Але це такі умовності!

Жіночі аромати An02 та CriO10

Усі представники лінійки Alchemist Collection від Fabien Marche достатньо виразні, з нотками пристрасті та бажання. Аромати стійкі, шлейфові. І якщо твоє серце тріпоче при одному згадуванні нішевої парфумерії, то новика точно варта твоєї уваги. Але ж з якої почати знайомство?

Чоловічі аромати Sh540 і Fl01

Цікаво по темі: Куди і як наносити парфуми, щоб аромат тримався довше

 

Fabien Marche Alchimiste An02 – Ambroxan

Для тих, хто впевнено крокує до своєї мети.

Fabien Marche Alchimiste Ambroxan з упаковкою

Тип аромату: фужерний.

Основна чутна нота: амброксан. 

Fabien Marche Alchimiste An02 Ambroxan флакон

Свіжий та яскравий аромат, що цікаво звучить як на жіночій, так і на чоловічій шкірі. Нагадує про морський бриз спекотним літнім днем. Розкривається досить індивідуально: тут тобі й солонуваті акорди морських бризків, і кришталева свіжість ранку, і легка солодкуватість (пам’ятаєш, як пахне солодка вата?) теплого літнього вечора. 

Сподобається тим, кому близькі такі парфуми як Escentric 02 від Escentric Molecules та Not A Perfume від Juliette Has A Gun. 

Парфуми Alchimiste An02 - Ambroxan

Парфуми Fabien Marche Alchimiste An02 – Ambroxan на eva.ua 

Цікаво по темі: Як підібрати парфум за знаком Зодіаку?

Fabien Marche Alchimiste Sh540 – Saffron

Для тих, хто пристрасно насолоджується розкішшю життя

Fabien Marche Alchimiste Saffron з упаковкою

Тип аромату: квітковий, східний

Початкова нота: шафран

Нота серця: бурштин

Кінцева нота: сіра амбра, ялинкова смола

Основні чутні ноти: шафран, бурштин, ялинкова смола

Fabien Marche Alchimiste Sh540 та Fl01

У цьому ароматі з перших нот звучить розкіш. Сита, насичена, яскрава та солодка. Один з тих парфумів, які частіше обирають жінки. Бо він заграє з оточуючими, змушує відгадати твій секрет. Хто ти: солодка вата чи квітучий букет? Хочеться побути довше разом, що б все ж таки розібратися. 

Ці парфуми від Fabien Marche чудово підійдуть для зими або осені, бо влітку все ж хочеться не розкоші бархату, а легкості органзи. Якщо свій парфумерний гардероб мрієш поповнити Baccarat Rouge 540 від Maison Francis Kurkdjian, то й Saffron стане приємною знахідкою для тебе. 

Fabien Marche Alchimiste Saffron флакон

Парфуми Fabien Marche Alchimiste Sh540 – Saffron на eva.ua

Цікаво по темі: Парфуми для побачення: аромати, що приваблюють чоловіків

Fabien Marche Alchimiste CriO10 – Crystal Oud

Для тих, хто готовий взяти у руки штурвал свого яскравого життя. 

Fabien Marche Alchimiste Crystal Oud з упаковкою

Тип аромату: деревні, водні

Початкова нота: морські ноти, морська сіль, морські водорості

Нота серця: уд

Кінцева нота: сіра амбра

Основні чутні ноти: морські ноти, морська сіль, уд

Fabien Marche Alchimiste Crystal Oud флакон

З цим парфумом згадуєш, як солонуваті бризки моря осідають на шкірі, доки ти милуєшся узбережжям у тіні кипарисів. Але не в лінивому ритмі “сланці-коктейль”, а у вишуканому стилі красивого й дорогого відпочинку. З цим парфумом не ти прагнеш уваги, а люди довкола намагаються отримати твою схильність. 

Чудово підійде для теплої пори року. Уд додає легкої гірчинки, а композиція в цілому акватична й ненав’язлива. Більш активними є ноти, які зазвичай домінують у чоловічих парфумах, але, оскільки аромат унісекс, сподобається і жінкам. 

Якщо на тебе гарне враження справили Oud Minerale від Tom Ford та Aqva Pour Homme від Bvlgari, то й новинка від Fabien Marche прийдеться до душі. 

Парфуми Fabien Marche Alchimiste CriO10

Парфуми Fabien Marche Alchimiste CriO10 – Crystal Oud на eva.ua

Цікаво по темі: Двофазна парфумерія: чим відрізняється від звичайної?

Fabien Marche Alchimiste Fl01 – Fleur Bouquet

 Для тих, хто бажає літати на хмаринках ніжності.

Fabien Marche Alchimiste Fleur Bouquet з упаковкою

Тип аромату: квіткові.

Початкова нота: бергамот, лічі, персик.

Нота серця: апельсинове цвітіння, жасмин, півонія.

Кінцева нота: мускус.

Основні чутні ноти: лічі, півонія, апельсинове цвітіння.

Парфуми Fabien Marche Alchimiste Fl01 та Sh540

Хоча аромат унісекс, але ближчий за звучанням все ж до жіночих парфумів. Відчутні виразні солодкувато-квіткові ноти. Цей шлейфовий парфум достатньо стійкий, і поступово розкриває своє ненав’язливо-м’яке звучання. Але не варто наносити забагато парфумованої води, щоб вона залишалась акцентом у твоєму образі, а не перетягнула увагу на себе. 

Якщо знайомство з Fleur Narcotique від Ex Nihilo або Martin Lion 01 було приємним для тебе, то Fleur Bouquet також стане справжнім другом. 

Парфуми Fabien Marche Alchimiste Fl01

Парфуми Fabien Marche Alchimiste Fl01 – Fleur Bouquet на eva.ua

Екофрендлі пакування парфумованої води Fabien Marche 

Фішка колекції Alchemist Collection не лише у співзвучності різним смакам та відсутності гендерних стереотипів, а й у пакуванні.

Fabien Marche колекція Alchimiste

Ми на EVA Blog вже розповідали про тренд на більш відповідальне ставлення до природи та планети. Тому не могли пропустити повз увагу, як екофрендлі упакована нова лінійка Fabien Marche:

  1. Ковпачок парфумованої води з колекції Alchemist Collection зроблений з дерева, і радує текстурою не лише візуально, а й на дотик. 
  2. Сам флакон зі скла, і має на дні візерунок, що нагадує малюнки з підручників хімії. 
  3. Коробка від парфумованої води зроблена з переробленого картону
  4. А ось зайвого целофану виробник Fabien Marche не юзає, що дуже радує. 

Екофрендлі флакон Fabien Marche Alchimiste

Пакування має нотки чи то вінтажності, чи то стімпанку. Мінімалістична коробка без целофану нагадує, що колись парфуми купували в аптеці чи олдскульному магазині. Як ліки проти суму, самотності та поганого настрою. 

На етикетці є опис аромату, але щоб зрозуміти його, варто попередньо використати поради з нашої статті про вивчення англійської. Або ж бути сучасними, і перейти за посиланням з QR-коду на інтернет-магазин eva.ua на сторінку бренду Fabien Marche

Цікаво по темі: Зіркові аромати: парфумерні лінійки від знаменитостей

Alchemist Collection може стати цікавим поповненням твоєї парфумерної колекції. Бренд Fabien Marche ретельно попрацював, щоб новинка радувала і парфумерною композицією, і зовнішнім виглядом. Тож визначайся, який аромат більше відповідає твоєму настрою, приміряй його та ділись відгуками про Fabien Marche у коментарях!

 

Читайте також:

21 Липня / 2022 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *