Зіркові аромати: парфумерні лінійки від знаменитостей

Зіркові аромати поповнюють полиці магазинів із блискавичною швидкістю. За їх допомогою знаменитості епатують і запалюють публіку, використовуючи як шанс завоювати нову аудиторію. Випуск власних парфумів — це не стільки питання фінансової вигоди, скільки одна із PR-стратегій для просування імені. Тому цей інструмент віртуозно сьогодні використовують не тільки дизайнери високої моди як було раніше, а й зірки Голлівуду, і вітчизняного шоу-бізу. Завдяки парфумам знаменитість запускає новий канал спілкування зі своїми шанувальниками, стаючи наче трохи ближче.

Парфуми заведено розділяти на три сегменти: мас-маркет, люкс і ніша. Зіркові аромати знаходяться на стику мас-маркету і люкса. Практично всі вони орієнтовані на широку аудиторію. Але в кожному окремому ароматі простежується індивідуальний «почерк», відповідний іміджу селебреті.

Знайомимо в EVA Blog з найяскравішими зірковими парфумами, які можна знайти на eva.ua.

Цікаво по темі: Унісекс парфуми з Alchemist Collection від Fabien Marche: які вибрати?

Парфуми Antonio Banderas: пристрасть й інтрига

Концепція ароматів від Antonio Banderas, що випускаються з 1997 року, відповідає темпераменту її засновника. У чоловічій лінійці поєднуються експресія і розкутість із впевненістю і спокоєм. Кожен з ароматів розроблений під конкретний стиль життя і вік. А ось посил жіночих ароматів полягає в інтризі: у пікантних букетах звучать чуттєвість східних і квіткових нот.

Жіноча туалетна вода Queen of Seduction розкривається кислинкою грейпфрута і солодкістю малини. У серці грають півонія, ірис, жасмин і рожевий перець. Шлейф залишають деревні ноти білого кедра, переплетені зі смолистою амброю.

У чоловічій туалетній воді Power of Seduction першими в гру вступають цитрусовий бергамот і кисло-солодке яблуко. На зміну приходять лаванда і артемізія з тонким звучанням мускатної шавлії. Післямова — за землистим мохом у дуеті зі свіжими пачулями, бобами тонка і смолистою амброю.

Сьогодні в портфоліо бренду налічується понад 70 чоловічих і жіночих композицій, які об’єднані загальним лейтмотивом — спокусою.

Парфуми Antonio Banderas на eva.ua

Аромати від Дженніфер Лопес: сильне звучання романтичних мотивів

Дженніфер Лопес стала першою голівудською зіркою, яка випустила іменні парфуми, запустивши тим самим гарячий тренд. В арсеналі бренду вже близько 30 ароматів.

Один із найпопулярніших — квітковий аромат Still Jennifer Lopez, випущений у 2003 році. Працював над ним парфумер Мішель Жирар. Верхні ноти розкриваються білим перцем, мандарином, рисом, зеленим яблуком і чаєм earl grey. У серці розквітає букет білої фрезії, жасмину, жимолості, апельсинового кольору, конвалії та троянди. Базу розкривають ноти амбри, мускусу, ірису, сандалового дерева і перцю.

Елегантне звучання парфумованої води змушує ще довго думати про її власницю.

«Одягаючи» парфуми, важливо пам’ятати про різницю між парфумами і туалетною водою: це дозволить максимально продовжити їхню стійкість.

Бренд Britney Spears: аромати для життєрадісних і самовпевнених дівчат

Запуск парфумів Britney Spears припав на 2004 рік з угоди співачки співпрацювати з компанією Elizabeth Arden. Аромат Curious був прийнятий на «ура», і тому бренд практично щороку став радувати прихильниць новинками. Їх візитна картка — легкість і грайливість. Як правило, перша скрипка належить квітам і екзотичним фруктам.

Парфумована вода Prerogative Rave відкривається цитрусовими мотивами в союзі з малиною і грушею. Букет із фрезії, червоної лілії та жасмину в серці підкорює своєю оригінальністю. У базі переливаються мускус, кашмеран, відтінки сандалового і кедрового дерева.

Дзвінкий аромат, який закликає жити на повні груди!

Аромати Britney Spears на eva.ua

Парфуми від Кеті Перрі: харизма й інтрига

Перший аромат Purr з’явився на ринку у 2010 році завдяки співпраці з компанією Firmenich. Стилізований фіолетовий флакон у формі кішки відповідає його змісту: такий же загадковий і таємничий.

Зачаровує і глибока палітра парфумованої води Katy Perry Indi Visible. Верхні акорди грають солодкістю ванілі, рожевого перцю і рому. Змінює їх пахощі кокоса і бобів тонка, ограновані кислинкою гарденії. А за шлейф і стійкість відповідають деревно-пряні ноти сандалу, мускусу і пачулів.

Парфумовані води Кеті Перрі на eva.ua

Парфуми від Аріани Гранде

Аромати Аріани Гранде здебільшого отримують назви її треків. Цікава парфумована композиція R.E.M, що належить до східної групи, відкривається солодкими акордами маршмелоу, інжиру й айви в поєднанні із солоною карамеллю. У серці звучить лаванда і грушевий колір. Базу утворюють боби тонка, мускус і сандалове дерево.

Знання про те, куди наносити парфуми допоможуть максимально продовжити звучання улюбленої композиції.

Парфумована вода від Ріанни: баланс свіжості й солодкості

Випущений у 2016 році Rihanna Crush парфумером Natasha Cote відразу зачепив своїм кокетливо-теплим звучанням. На початку тонко розкривається мандарин, бергамот і рожевий перець. Потім це тріо поступається середнім нотам троянди, червоних ягід та іланг-ілангу. Завершують цю східно-квіткову композицію пахощі мускусу, пачулі й кедра.

Вражає своєю стійкістю!

Парфумовані води від Ріанни на eva.ua

Лінія ароматів Кім Кардашьян: розкіш у кожному флаконі

Дебютні парфуми Кім Кардашьян стали настільки успішними, що поклали початок цілій лінійці. Усі аромати пронизані чуттєвістю і запалом — відповідно до самої світської левиці із пристрасним темпераментом.

Привабливий Kim Kardashian Gold на старті іскриться цитрусовими і пікантними нотами спецій. Мозаїку емоцій доповнюють серцеві акорди жасмину, троянди і фіалки. У м’яких хмарах мускусних мотивів звучать амбра, пачулі, сандал і бензоин, залишаючи ексклюзивний шлейф.

Можна констатувати: аромат із сильною енергетикою!

Аромати Кім Кардашьян на eva.ua

А чи є у вашому парфумерному «гардеробі» зіркові аромати? Діліться в коментарях, які б точно занесли до списку бажань!

25 Жовтня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Елена

    Все образы бомбические! Особенно понравился неоновый, я такого ещё не видела, хотя за косметическим рынком слежу пристально! На хэллоуин будем с ребёнком развлекаться маминой косметикой))