Знайди свій акцент у макіяжі з новинками 2021 від L’Orе́al Paris

EVA Blog продовжує зустрічати весну б’юті-новинками. І сьогодні всіх прихильниць L’Orе́al Paris хочемо порадувати 4 елегантними та дуже очікуваними продуктами, які цілком гідні стати новими хітами.

Вії XXL з глянцевим фінішем

Коли часу на збори зовсім мало, достатньо швидко підкреслити вії — і можна бігти хоч на побачення, хоч на ділову зустріч.

L’Orе́al Paris Bambi Eye Oversized здатна миттєво розкрити погляд і візуально збільшити очі. Головна відмінність цієї туші від попередниць — еластична та легка формула з глянцевим фінішем, завдяки чому вії фарбуються густо та помітно подовжуються.

За розділення та контроль кількості нанесеного засобу відповідає конусоподібна силіконова щіточка. Її щетинки укорочуються ближче до кінчика, що і допомагає зручно захоплювати короткі вії в куточках очей, створюючи ефект XXL подовження.

Якщо маєш ще кілька хвилин часу, перед нанесенням туші підведи контур вій олівцем і підкресли брови фломастером з ефектом мікроблейдінгу.

Бездоганний тон для фото

Якщо протягом дня планується багато фото, тоді варто подбати про ідеальну шкіру — гладку, матову та без недоліків.

Для вирішення всіх завдань тобі знадобиться всього один засіб — компактна крем-пудра L’Orе́al Paris Infaillible. Її шовкова текстура замінює відразу два засоби: як крем, вона створює щільне покриття, що вирівнює тон, як пудра — лишає природний матовий фініш. При цьому Infaillible абсолютно не сушить шкіру та не залишає слідів на одязі.

Якщо ти готова підійти до фотографування більш ґрунтовно, додатково пропрацюй контури обличчя за допомогою скульптора.

Брови з ефектом мікроблейдінгу

Підкреслені брови моментально змінюють риси обличчя та надають їм виразності. А фломастер для татуажу L’Orе́al Paris Micro Tatouage Unbelieva Brow — справжній скарб, якщо графічні брови — не твоє, і ти прагнеш ефекту природного мікроблейдінгу.

Рельєфний аплікатор з фетру точно розподілить пігмент та акуратно промалює волоски, яких бракує. Натуральний, абсолютно легкий і практично невидимий макіяж брів готовий! Ще один істотний плюс — з цим фломастером мейк стійко протримається до 48 годин.

Щоб приборкати довгі неслухняні волоски, завершуй макіяж брів розчісуванням та укладанням прозорим гелем.

Сяючі н’юдові губи

Якщо збираєшся на побачення, не забудь покласти в сумочку сяючий н’юдовий відтінок L’Orе́al Paris Color Riche Nude Intense. Це ніжна помада з сатиновим фінішем, що прихована в розкішному футлярі кольору рожевого золота. А ще вона доглядає за губами, адже містить 75% олій і натуральних пігментів. Обирай свій улюблений н’юд серед 8 універсальних ніжних відтінків Color Riche Nude Intense!

Цікаво на тему: Косметичка швидкої допомоги: ТОП продуктів, з якими ви легко підготуєтеся до незапланованого побачення

А який твій улюблений акцент в макіяжі: очі або губи? А можливо, правила не для тебе, і ти з легкістю носиш яскравий мейк очей і губ водночас? Напиши в коментарях!

Фломастер для татуажа брів L’Oreal Paris Micro Tatouage Unbelieva Brow

259.00
Купити

Помада для губ L’Oreal Paris Color Riche Nude Intense

239.00
Купити

Компактна крем-пудра для обличчя L’Oreal Paris Infaillible

332.00
Купити

Туш для вій L’Oreal Paris Bambi Eye Oversized

276.00
Купити
7 Квітня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *