Як зробити легкий літній макіяж

Природність завжди в моді, а влітку вона актуальна як ніколи. І оскільки спекотне літо настане зовсім скоро, ми вирішили поділитися з вами правильними засобами та прийомами створення літнього макіяжу, щоб ви відчували себе комфортно та виглядали, як завжди, бездоганно.

Как сделать легкий летний макияж| EVA Blog

Цікаво по темі: «Вeauty-процедури та догляд напередодні спеки»

Підбираємо легкий літній макіяж в залежності від типу шкіри

Два головних правила літнього мейку для всіх типів шкіри: він має бути невідчутним і захищати від дії сонця. Щільна тональна основа може доставляти дискомфорт, тому зараз краще обмежитися легкими продуктами.

Якщо у вас нормальна або суха шкіра, вибирайте тональний засіб зі зволожувальними та сонцезахисними компонентами. Для жирної, комбінованої або проблемної шкіри найкращий варіант — точковий коректор і тонкий шар матуючої пудри, краще мінеральної. Не забудьте також про матуючі серветки: влітку вони завжди мають бути з вами. Якими ще засобами поповнити свою косметичку цього літа, читайте в EVA Blog.

Літній макіяж для очей: вибираємо кольорову туш

Подбираем легкий летний макияж в зависимости от типа кожи| EVA Blog

Коли ще, якщо не влітку, можна дозволити собі експерименти! Якщо ви ще не купили собі кольорову туш, зараз — саме час. А ми розповімо, як її підібрати під ваш колір очей:

  • Коричнева. Завжди виглядає м’яко та делікатно. Ідеальний вибір для блондинок, дівчат з рудим і світлим волоссям. Добре гармонує з очима будь-якого кольору, крім сірого.
  • Синя. Виграшно контрастує з карими й зеленими очима, підходить блондинкам і брюнеткам. А ось на фоні блакитних синя туш зовсім не гармоніює та надає обличчю втомлений вигляд.
  • Фіолетова. Справжня знахідка для жінок з блакитними очима. З такою тушшю їхній погляд стає незвичайним і виразним.

Всі ці відтінки знайдете в палітрі туші SNAPSCARA від Maybelline New York.

Цікаво по темі: «Мінімум макіяжу — створюємо природні образи»

Покрокова інструкція для створення простого літнього макіяжу

Цей швидкий літній макіяж добре підходить в якості денного та вечірнього. Він свіжий, легкий і доречний у будь-якій ситуації. Як зробити його — розповідаємо покроково:

1. На все обличчя наносимо основу Lamel Sunwave Foundation з SPF 30. Цей мультифункціональний продукт коригує недосконалості, вирівнює тон і захищає шкіру від сонця.

2. Якщо влітку ви віддаєте перевагу максимально чистій шкірі без тонального засобу, візьміть Bourjois Healthy Mix. Рідкий коректор — для точкового маскування, пудру — для ідеально матової шкіри.

3. Якщо ви встигли засмагнути або у вас від природи смуглява шкіра, нанесіть трохи бронзера з палетки GlamBee Disco Fantasy на виступаючі частини обличчя: нижню частину скул, лоб, кінчик носа.

4. Рум’яна з тієї ж палетки GlamBee кладемо на вилиці. Набираємо на пензель зовсім небагато засобу — рівно стільки, щоб злегка освіжити тон обличчя.

5. Хайлайтер Belor Design Incredible Hollywood наносимо на верхню частину скул, лінії брів, галочку над верхньою губою.

6. Укладаємо брови за допомогою гелю з палетки GlamBee Disco Fantasy. Він зафіксує волоски та поглибить відтінок.

7. Для красивого літнього макіяжу темні тіні й чорна підводка не потрібні. А якщо вирішите зробити погляд виразнішим, спробуйте олівець для очей Sunwave Liner від Lamel. М’яка текстура дозволяє наносити його як тіні на всю повіку або просто провести яскраві стрілки.

8. Вії фарбуємо тушшю Maybelline New York The Colossal. Наносимо її в один або два шари, щоб лишитися в рамках природності.

9. Завершуємо макіяж маслом-блиском для губ Lamel Lip Balm With Golden Flakes. Воно швидко зволожує губи, стійко витримує літню спеку та контакт з водою.

10. А якщо ви придивляєтеся до варіантів святкового мейку, просто додайте до повсякденного чіткі стрілки та насичену помаду, наприклад, нову Disco від GlamBee.

Порада. Весільний або вечірній літній макіяж неодмінно мають бути стійкими. З цим завданням відмінно справляється база під макіяж.

Будьте бездоганні цього літа й насолоджуйтеся своєю красою з EVA!

Пудра компактна Bourjois Healthy Mix

289.00
Купити

Тушь для ресниц Maybelline New York SNAPSCARA

171.00
Купити

Хайлайтер Belor Design Smart Girl Incredible Hollywood

229.00
Купити

Карандаш для глаз Lamel Professional Sun Wave

88.00
Купити

Тушь для ресниц Maybelline New York The Colossal Waterproof водостойкая черная

187.00
Купити

Корректор жидкий Bourjois HEALTHY MIX Витаминное сияние

181.00
Купити
5 Червня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлия

    Когда будет доступен к покупке тональный Lamel sunwave?