На замітку: Beauty-процедури та догляд напередодні спеки

Хоч на дворі травень і ми ще не встигли забути перші теплі дні, стовпчики термометрів вже нагадують нам про те, що зовсім скоро настане спекотне літо. Пора відпусток, відпочинку на природі, приємних теплих вечорів та запальних вечірок! Утім, літо — це ще й серйозне випробовування для нашої шкіри, волосся й організму в цілому. Тож як підготувати себе до нового сезону та який догляд обрати для літа? Про це читайте в новій статті від EVA Blog!

Догляд за шкірою

Захист від сонця. Найголовніше правило догляду за шкірою у весняно-літній період — не нехтувати сонцезахисною косметикою. Для робочих днів обирайте засоби з рівнем захисту SPF 4–15, наприклад, СС крем MIXA, котрий вирішує одразу кілька задач: доглядає, зволожує, приховує недоліки та захищає від ультрафіолету (має SPF 15). А от для прогулянок під сонцем або пляжу обирайте креми з SPF 25–30: цей рівень захисту блокує до 97% шкідливого випромінювання. Такий засіб є у лінійці May Sun від ТМ May.

Крем СС MIXA проти почервонінь із захистом SPF15

Правильний крем. Для літнього догляду за шкірою обличчя найкраще підходять засоби з вітамінами А, С та фруктовими кислотами — ці компоненти захищають нашу шкіру та сприяють її регенерації. Саме такий набір інгредієнтів містить крем Lirene С+D. Вітаміни С і D, що входять до його складу, чинять антиоксидантний захист, попереджають передчасне та фотостаріння шкіри та підвищують її спротив UV-випромінюванню.

Інтенсивно зволожуючий крем для обличчя Lirene С+D

Очищення. Щоб шкіра мала здоровий вигляд, а засмага лягла рівномірно, напередодні літа також добре очистити її. Це може бути лагідна професійна процедура, яку виконає косметолог, а можна очистити шкіру самостійно за допомогою пілінгу «Листя оливи» від ZIAJA. Напередодні літа дуже обережно треба робити шліфування, глибоке та серединне очищення обличчя, а от легкий пілінг в домашніх умовах можна і треба робити протягом усього сезону.

Дрібнозернистий пілінг для обличчя ZIAJA “Листя оливи”

Професійні процедури. Напередодні літа косметологи також радять біоревіталізацію — курс ін’єкцій на основі гіалуронової кислоти. Адже під впливом ультрафіолету шкіра втрачає власну гіалуронову кислоту, а завдяки цій процедурі її запас збільшиться. Це, у свою чергу, підвищить власний потенціал шкіри у боротьбі зі шкідливим випромінюванням.

Оральні контрацептиви. Вважається, що деякі препарати здатні підвищувати чутливість шкіри до сонця — запитайте про це у свого лікаря.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Догляд за волоссям

Правильне фарбування. Ультрафіолетове випромінювання разом з соленою водою призводить до вицвітання волосся, а фарбування напередодні відпустки створює додаткове навантаження. Тож якщо ви фарбуєте волосся, зробіть це не пізніше, як за 2–3 тижні до відпустки.

Лак для волосcя LondaTrend екстрасильної фіксації

Захист від ультрафіолету. Пам’ятайте: сухість волосся краще попередити, ніж усувати її наслідки, тож потурбуйтеся про захист від шкідливого випромінювання заздалегідь. Напередодні літа придбайте головний убір і вдягайте його не лише на пляж, але і на кожну прогулянку під сонцем. Це найкращий та найефективніший захист від ультрафіолету. Також не завадять і спеціальні лак та піна для волосся з SPF «Рухомий об’єм» від LondaTrend: ці засоби міцно тримають укладку, не склеюють локони та захищають волосся від шкідливого ультрафіолету.

Піна для волосcя LondaTrend екстрасильної фіксації

Зволоження. Під час спеки використовуйте зволожувальну маску для волосся два рази на тиждень. Спеціально для літнього догляду ТМ May hair розробила бальзам-маску «Літній захист», що містить масла кунжуту, манго та Д-пантенол. Такий комплекс глибоко живить та захищає наше волосся від ультрафіолету та вигорання. Користуйтесь маскою «Літній захист» напередодні та протягом усього літа.

Бальзам-маска MAY hair “Літній захист”

Професійні процедури. Трихологи рекомендують напередодні літа зробити плазмоліфтінг для волосся — ця процедура ефективно бореться з випадінням, активізує зростання волосся, робить його блискучим та еластичним. Це допоможе вашим локонам ефективніше протистояти негативному впливу ззовні та зберегти свій здоровий вигляд.

Вчасне оновлення. Слідкуйте за станом кінчиків волосся і за необхідності влітку оновлюйте стрижку частіше, ніж зазвичай.

Ми зібрали для вас найактуальнішу інформацію про догляд за шкірою та волоссям напередодні літа. В залежності від типу вашої шкіри та волосся організуйте для них правильний догляд — і цього літа вони обов’язково віддячать вам красою та здоров’ям!

Бажаємо вдалого літа!

15 Травня / 2018 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті