Нова колекція GlamBee Cocktail – і ти справжня зірка вечірки

Час піднімати настрій яскравим макіяжем! Саме такий посил має нова колекція декоративної косметики Cocktail від GlamBee, що ставить перед непростим вибором: зупинитися на одному яскравому акценті чи влаштувати кольоровий мікс. У лінійці Cocktail є все для очей, обличчя та губ — це продукти, на які точно можна покластися для створення цікавого мейкапу. За традицією ми в EVA Blog зібрали досьє на кожний засіб.

Cocktail для очей: туші та палетки тіней

Один зі способів заявити про те, що ви чудово знаєтеся на трендах сезону — використовувати високопігментовані тіні з хромовим ефектом ввечері, а сатинові нюдові — удень. Серед універсальних палеток тіней Berry Smoothie Cocktail можна знайти як кремові текстури, так і пудрові. В обох варіантах процес нашаровування перетворюється на справжню казку, адже тушувати тіні — одне задоволення. Уявіть на хвилинку, скільки різних образів можна зробити за допомогою дев’яти відтінків, де одна частина створює тривимірний блиск, а інша — хромовий ефект. Гідний вибір на всі випадки!

Цікаво по темі: «HITова парочка від GlamBee: літній настрій, який візьмемо із собою в осінь»

Про дві топові туші Cocktail з нейлоновими щіточками можна сміливо казати, що вони виняткові. Наносяться легко завдяки кремоподібній текстурі, змиваються без утворення темних плям під очима.

  • Туш GlamBee Blackberry Shake — бордово-коричневий відтінок з перламутром пасуватиме зеленооким та блакитнооким красуням. Дівчатам із карими очима також можна експериментувати із цією тушшю. Ризик виправданий і для сірооких: неординарний образ важко буде не оцінити.

  • Туш GlamBee Blue Curacao додасть шарму не тільки вечірньому мейкапу, але й в casual-образі почуватиметься комільфо. До стриманих стрілок буде достатньо нанести синю туш лише на кінчики вій.

Cocktail для обличчя: контурінг та хайлайтер

Контурінг Cocktail Limoncello — це розкішний квартет пігментів для скульптування обличчя. Палетка з чотирьох засобів (пудри, рум’ян, бронзеру та контурінгу) дозволяє швидко скоригувати риси, вигідно підкресливши головні акценти. Чудовий варіант для новачків, які тільки-но починають знайомство зі світом контурінгу! Ніжна текстура, делікатне поєднання відтінків, легкість розтушовування — те, що треба для акуратного мейкапу. Серед головних компаньйонів — хайлайтер із цієї ж лінійки.

Цікаво по темі: «Палетки для контурингу, які мають бути у кожної»

Хайлайтер Cocktail Crushed Ice — калейдоскоп цікавих відтінків, що візуально нагадують колотий лід. Свіже мерехтіння особливо доречно у холодну пору року, коли останні сліди засмаги поступаються місцем тендітній блідості. Хайлайтер делікатно маскує недоліки, підсвічуючи шкіру із середини. Цей засіб є за що полюбити: оксамитова текстура, компактність, підходить для сухої та вологої техніки нанесення. Ексклюзивно на eva.ua представлено у двох відтінках. Тож саме час запасатися до прийдешніх зимових днів!

Cocktail для губ: блиски та помади

Модні тренди блиску не указ. Незалежно від fashion-тенденцій цей б’юті-засіб є майже в кожній косметичці. Як щодо свіжого мохіто з глянсовим ефектом на губах? Блиск–плампер Cocktail Mohito, рівномірно розподіляючись, створює вибухове сяйво. Інгредієнти захищають шкіру губ від пересушування, а ледь помітний відтінок ніжно підкреслює природну красу.

До речі, багато косметологів наголошують на використанні пламперів як засобі профілактики старіння шкіри губ. Під дією активних компонентів покращується мікроциркуляція крові в губах, що уповільнює процес руйнування колагену та еластину. Тому під час шопінгу обов’язково зверніть увагу на блиски, які збільшують об’єм губ.

Напевно, при розробці помади Glintwein Cocktail фахівці GlamBee надихнулися латинським висловлюванням «Істина — у вині». Адже ті чотири глінтвейнові відтінки з бархатистою текстурою й матовим фінішем спроможні говорити правду без слів. Глибина винних кольорів у тому, що вони миттєво створюють настрій, демонструють харизму та самовпевненість своєї власниці. Помади Glintwein Cocktail мають інтенсивний колір, який розподіляється рівномірно та не скочується впродовж тривалого часу. Слушні поради щодо вибору того самого «свого» кольору шукайте у цьому матеріалі: «Як підібрати відтінок помади».

Забігаючи наперед, скажемо: з моменту вашого першого знайомства із лінійкою Cocktail від GlamBee до шаленого захвату пройде небагато часу. Поспішайте на шопінг-прогулянку до EVA.UA та неодмінно придбайте коктейльну серію декоративної косметики для вибухових образів!

Блиск для губ GlamBee Mohito Cocktail тон 01

119.00
Купити

Палетка контурінг GlamBee Lіmoncello Cocktail

149.00
Купити

Туш для вій GlamBee Blackberry Shake Cocktail

109.00
Купити

Палетка тіней для повік GlamBee Berry Smoothie Cocktail тон 01

159.00
Купити

Помада для губ GlamBee Glintwein Cocktail тон 01

90.00
Купити

Туш для вій GlamBee Blue Curacao Cocktail

109.00
Купити
12 Листопада / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Mmmmmmk_

    Купила плампер для губ. Дуже смачно пахне та додає обєму губам. Планую скупити всю колекцію

  2. Юленька

    Коллекция достойная!
    Мне ооочень понравилась палетка для контуринга и хайлайтер!
    Самый светлый даёт просто космические сияшки!
    К сожалению туши я не нашла ни в одной Еве в городе! Только тестеры(((
    А ооочень хотелось! Обожаю яркие ресницы! Еще зашел блеск и плампер! В самое сердечко!

  3. Тетяна

    Ще не пробувала косметику цієї серії але дуже хочеться спробувати, адже всі подруги не можуть нахвалитися, а мене дуже манить дизайн. Я вже користуюсь косметикою GlamBee, а з цією серією ще не знайома

  4. Юлія

    Космен цієї серії просто неймовірна, вся в гарному дизайні, дуже якісна, тримається весь день.

  5. Нурлана

    Очень сильно нравится эта продукция от GlamBee. Всегда покупаю в магазине Ева . И цены доступные. И товаром всегда была довольна.. помады это отвал всего,я уж молчу про палетки…

  6. Лана

    Часто користуюсь цією косметикой, і це просто вау, якість на вищому рівні.

  7. Инна

    Я не пробовала эту линейку, но моя подруга влюблена в неё, в магазине Ева я смогу приобрести такой бокс?

  8. Дарья

    Уже успела попробовать блеск и его ментоловый холодок это просто любовь!!

  9. Аліса

    Дуже гарна колекція та цікаві відтінки

  10. Вика

    Мне нравится безумно нравится

  11. Вика

    А туши просто бомбезные

  12. Вика

    Пробывали палетку для контуринга, супер!!

  13. Аліна

    Ця колекція завоювала моє серце. Перше, що вразило мене так це яскраві кольори, яких не хватає. Спробувавши хайлайтер, я можу сказати, що він підійде як на вечірку, так і на повсякденне життя. З палеткою працювати приємно: мінімум осипається, гарний насичений колір. Можна зррбити як нюдовий, так і макіяж з акцентом. Колекція – бомба!

  14. Даша

    Нереальні кольори особливо тіні та помади.
    Потрібно спробувати

  15. Яна

    Крутой бокс! Очень хочу попробывать!!!

  16. Анастасия

    Найяскравіша колекція з усіх. Дуже хочу перемогти

  17. Катя

    Очень красивая и яркая коллекция. Рассматривала ее в магазине Ева. Понравились очень тени и хайлайтеры, и упаковки у всех продуктов как из детства, хочется все пощупать и забрать себе домой))

  18. Ангеліна

    Очень понравились новинки. Дизайн очень крутой. Хотелось бы попробовать всё

  19. Валентина

    Очень стильный дизайн косметики! Ещё не успела опробовать, но для себя приметила блеск для губ – актуально в зимний период

  20. Eвгенiя

    Дуже клас продукция. Найбільше менi подобаеться яскравий дизайн!

  21. Анастасия

    Коллекция прикольная, но хайлайтерам не хватает сияния, и это единственное что разочировало
    А так то просто бомба

  22. Ангелина

    Тестировала палетки, очень понравились. Пигментированные , стойкие и упаковка прикольная))

  23. Лилия

    Одна из любимых моих коллекций , цвета этой волшебной коллекции не оставит ни одну девушку любительницу ярких цветов в стороне …
    Просто завораживает

  24. Алёна

    Блеск мохито – любовь с первого применения. Очень вкусный, комфортный)

  25. Вікторія

    Я в захваті від цих помад)))

  26. Наталія

    Мені дуууже сподобалась палетка для контурінгу. З першого погляду вона вже сподобалась своїм яскраво-жовтим кольором, але найбільше це якістю продукту. Ці кольори – це любов, адже найтемніший кольор не віддає рудим.

  27. Яра

    Обожнюю їх косметику, за таку ціну – реально дуже хороша якість, тому я обираю GlamBee.

  28. Ярина

    З нової колекції ще нічого не пробувала, але воші помадки-олівці – це щось. Дуже-дуже мені подобаються ❤️

  29. Лиза

    Тушь просто прекрасная. Хочу на днях протестировать что-то ещё. А когда выдишь эту яркую коллекцию сразу хочется купить всё.

  30. яна

    Клпссная коллекция, оттенки теней просто шикарные) очень хочу попробовать палатку для контура лица))))))))

  31. Арина

    Взагалі користуюсь косметикою GlamBee починаючи зі своїх перших мейкапів у підлітковому віці. Ця лінійка виділяється серед останніх (як і кожні лінійки) яскравими фарбами, насиченністю, а туш взагалі оригінальністью. Glambee часто дивує своїх прихильників високою пігментацією продукції. Но моїм фаворитом уже кілька років залишається помадка для брів. 🙂

  32. Надежда

    Очень яркая коллекция, прям кусочек лета, то что нужно зимой! Очень хочется попробовать всю линейку!!!

  33. Кристина

    Очень долгое время смотрю на эту линию косметики и очень хочется купить,очень сочные цвета для самых красивых и креативных девочек✌️

  34. Аліна

    Гарна колекція,я би дуже хотіла спробувати!!! На картинці виглядає чудово!!!

  35. Анна

    Девченки , доброго времени суток . Хочу рассказать вам историю как косметика Glambee в магазинах Ева спасла меня в самый неожиданный момент.
    Началось все с утра когда я не хотела ничего делать это была суббота и если честно единственное что я хотела это – сон.
    Мама как всегда без стука ворвалась в мою дверь с криками Аня вставай идем на рынок нужна твоя помощь и тратататата в таком духе, я натянула джинсы , футболку , завязала волосы в непринужденный хвост и отправилась на рынок .
    Через 20 минут звонок от Поли
    – Аня мы вышли гулять в Долину ( это наша пиццерия) мы тут все и Сережа с друзьями тоже
    А Сережа для меня отдельный разговор , он мне очень нравиться и конечно я в рачтерянности мне срочно нужно собраться , до дома на машине 20 минут и мама еще выбирает что-то я забежала в Еву первое что меня привлекло в косметике это дизайн плюс мне нужно было решение проблем с макияжем и я его нашла именно в косметике glambee в конце мейка с помощью тестеров я быстро подобрала необходимый цвет помады в тон принта на футболке и успела к друзьям . Теперь эта косметика моя надежная подружка которая никогда не подведет.

  36. Інна

    Дуже красивий подарунок!
    Сама ще не користувалась цією лінійкою, але чула відгуки людей, і вони були позитивні.

  37. Інна

    Дуже красивий подарунок. Я ще не користувалась цією лінією, але чула відгуки людей, і вони були позитивні.

  38. Светлана

    Очень крутая коллекция. Особенно понравилась синяя тушь от GlamBee! Очень крутая по нанесению и по цвету тоже! А палетки просто шикарные. Очень круто!

  39. Светлана

    Подруга подарувала хайлайтер, блиск та палатку контурінгу від нової лінійки GlamBee Cocktail. Я зразу закохалася в них. В хайлайтера гарана пігментація, чудово набирається на кісточку та наноситься ідеально. На лиці виглядає просто космічно!! А палетка контурінгу підкреслює риси обличчя, чудово наноситься, рум’яна підкреслюють яблучка на щічках, а бронзер підкреслює скули, та робе їх ще гострішими. Блиск для губ GlamBee Cocktail підкреслює губки надаючи їм природнього кольору.

  40. Светлана

    Тушь просто замечательная объём отличный и очень стойкая

  41. Светлана

    Год назад решила попробовать что-то новенькое и купить палетку от GlamBee и знаете я НИРАЗУ не подумала что она плохая или плохо наносится
    Цвета очееень красивые, пигментирование, нежные
    Ну если говорить короче то я влюбилась

  42. afedorisina6@gmail.com

    Безумно нравятся тенихочется попробовать всё с этой коллекции ☺️

  43. Ника

    очень приятно что среди бюджетных брендов косметики встречаются такие качественные как Glambee. у меня есть много других продуктов от нашей пчёлки и все они превзошли себя: прекрасная текстура, хорошо и долго носятся, благодаря ним можно сделать мейк любой тематики и, конечно же, цена просто вау! а эта линейка меня и впрямь радует очень. к сожалению нет ничего из тех продуктов, но тестеры в магазине просто класс! уже есть даже несколько десятков идей какие же мейки можно сделать.

  44. Александра

    Отличная косметика,все выглядит мило и красочно. По качеству тоже отличная тени ложиться отлично и туш не оставляет темные круги под глазами,делает отличный объем. Помады ложиться ровно и имеют насыщенный цвет.

  45. Валерия

    У меня есть палетка в 3 тоне, и мне там очень нравится зелёный дуохром. Так же есть эта сиреневая кисть, которая спасает в поездках. Ее очень удобно брать с собой. Хочу ещё обзавестись палаткой для контуринга из этой коллекции. Доверяю Glambee уже очень давно, и вовсю использую в роботе.

  46. Анна

    Похоже, что я влюбилась в эту коллекцию

  47. Инна

    Потрясающее оформление коллекции хочется купить все и сразу! Пока пробовала только хайлайтер, но надеюсь повезёт и попробую все

  48. Катерина

    Надзвичайно гарна та яскрава косметика✨. Тестувала матову помаду , справила неймовірне враження на мене! Ця колекція дійсно дуже класна.
    Вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом!

  49. Анастасия

    Очень нравиться такие красивые палетки, Универсальные цвета

  50. Анастасия

    Очень яркая и красивая, очень нравится

  51. Анастасія

    Найкраща лінія косметики . Яскрава чудово пахне та якісна .Назавжди в серці.

  52. Кристина

    Безумно понравились палетки для глаз в оттенках 01 и 03 . Пользуюсь уже 2 месяца , тени не скатываються , и хорошо пигментированы , особенно палетка 03 .

  53. Діана

    Дуже красива колекція косметики, одразу привертає до себе увагу і хочеться все спробувати. Поки що тестувала тільки палетку тіней і вона просто неймовірна❤️

  54. Ніна

    Щіточки просто чарівні…хочу зробити подарунок донечці….вона користується майже всіє вашею косметикою…ви найкращі…

  55. Тетяна

    Дуже яскрава колекція,хочеться обов‘язково спробувати.
    З попередніх колекцій маю темну помаду та палетку глітерів,дуже гарно виглядає на обличчі.

  56. Ніна

    Моя доця любить цю косметику…і часто її купую…дуже хочу виграти і зробити чудовий подарунок їй на свята.

  57. Ніна

    Дуже хочу виграти цей набор…він шикарний…подарую своїй донечці на свята…вона дуже любить вашу косметику…тому хочеться зробити їй свято…

  58. Диана

    Тушь очень креативная. Обожаю такие цвета. Выглядит ярко и стильно

  59. Диана

    Помады крутые. Очень красивый цвет

  60. Єлизавета

    У помад просто неперевершені відтінки й дуже приємна текстура, легка та невагома 🙂

  61. Анна

    Дуже класний контурінг, але блиски для губ просто ідеальні)

  62. Диана

    Тестировала хайлайтер. Это просто любовь ❤️ Хорошая пигментация

  63. Диана

    Помады очень вкусно пахнут. Палетки очень красивые

  64. Диана

    Ещё не пользовалась,но видела в магазине. Очень понравилась тушь и тени)

  65. Єлизавета

    Туш для вій – це щось неперевершене, однозначно, любов з першого погляду

  66. Арина

    Крутая коллекция

  67. Аліна

    Дуже стильно виглядає, упакування просто топ!❤️

  68. Аліна

    Дуже круті новинки

  69. Віка

    Колекція просто неймовірна! Одразу впадає у вічі і хочеться наносити макіяж!

  70. Луїза

    Обожнюю цю косметику ❤️❤️❤️ Дуже хочу затестити

  71. Олеся

    Блиски цієї колекції просто неймовірні, обожнюю ефект скла на губах після них. А ще знахідкою для мене виявилася помада у 3 відтінку, адже давно шукала саме такий червоний колір. Мастхевом вважаю помадку для брів з основної колекції

  72. ТЕТЯНА

    Бомбова лінія косметики. Сподобалась з пергого погляду

  73. Катерина

    Надзвичайна колекція Особливо припав до душі хайлайтер.

  74. Даша

    Очень люблю матовые помады от этой фирмы.
    Хотела бы попользоваться и новой коллекцией

  75. Даша

    Очень люблю матовые помады .хотела бы попользоваться и новой коллекцией

  76. Тетяна

    Косметикою GlamBee користувалась, але ці новинки ще не встигла протестувати. Дуже хотілося б спробувати. Адже я люблю все, що пов’язане з макіяжем.
    Також подобається великий вибір продукції, її зовнішній вигляд та доступна ціна.

  77. Барія

    Дуже класна косметика. На новий рік ми з подругою вирішили спробувати щось нове і подарували одна одній косметику цих прендів. Результат дуже крутий!! Дякую виробникам за таку красу!!

  78. Нина

    Я ещё не пользовалась этой косметикой, но отзывы слышала очень хорошие. Нравится яркий дизайн, цвета красивые.

  79. Марина

    Чудовий набір, чудовий огляд косметики, чудова косметика. Дуже хотілося б виграти. Ще хотілось би можливо відео як правильно все наносити.

  80. Софія

    Палетки тіней просто завоювали мож серце Дуже хочеться спробувати)

  81. Виктория

    Эта коллекция мне очень понравилась, много качественного и яркого. Палетки просто любовь, я и так люблю всю продукцию от этой фирмы, но новая коллекция супер!

  82. Дарія

    ВАууу. Я просто в захваті від цієї новинки.
    Глембі не припиняє радувати.

  83. Дарья

    Тіні,хайлайтер – просто неймовірні))))))

  84. Дарья

    Дужеее яскрава колекція.
    Хочеться спробувати:)

  85. мира

    Дуже сподобався хайлайтер з цієї колекції, думаю над покупкою однієї з палеток)

  86. Карина

    Очень понравилась эта коллекция, качество

  87. Валентина

    Палітра тіней для повік GlamBee Berry Smoothie Cocktail тон 03 Блиск для губ GlamBee Mohito Cocktail тон 02 и в целом бьюті-бокс GlamBee Cocktail – это мечта!!!!!!!

  88. Віта

    Вау!! Дуже хочеться спробувати цю косметику))

  89. Віта

    Вау!! Я б дуже хотіла спробувати цю косметику)))

  90. Лілія

    Дуже гарна колекція! Собі купувала хайлайтер ( 01 ) та блакитну туш, а подрузі дарувала палетку тіней ( 02 ) та помаду ( 01 ). Всі в захваті! Все дуже гарне: і саме наповнення на пігментація, і зовнішній вигляд косметики(а туш дууууєе гарно пахне)! Все таке яскраве! На днях схожу к вам і куплю ще щось.

  91. Анна

    Дуже хочу спробувати контурінг та халайтер,ціна приваблива, обов’язково завітаю у Eva ,щоб придбати та спробувати.

  92. Соломія

    Це реально НЕРЕАЛЬНА колекція Кольори бомба! Ідея для подарунку на будь-які свята !!Супер

  93. Вікторія

    Боже я как же красаа!

  94. Юлия

    Коллекция бомба

  95. Юлия

    Какая красота, мечта просто

  96. Катя

    Помады матовое очень стойкие

  97. Катя

    Купила палетку дві неділі не можу нарадуватися

  98. Катя

    Дужек крута косметика

  99. Мицкевич Снежана

    Очень яркая коллекция, интересно попробовать каждую новинку)

  100. Катя

    Кольори бомбезні, помади то любов)

  101. Дарина

    Даної лінійки від косметики Glambee іще немає, але дуже з нетерпінням хочу спробувати. Адже я маю декілька продуктів від неї, і запевняю, що якість мене задовольнила. А саме олівці помад auto crayon у мене їх аж 3 відтінки ( 3, 4, 6) – стійкі, класний аромат, не сушать губи і відтінки бомба. Також у мене є палітра тіней Berry Velvets від якої я була приємно вражена – дуже пігментовані, не осипаються, класно тушуються, стійкі, кольори дуже класні; я обрала більш сміливу палітру із ягідними відтінками, але іще б хотіла придбати для більш повсякденного варіанту – кавові відтінки. Як для мене ці палітри – аналог всім відомої HudaBeauty.
    Нова лінійка Cocktail від Glambee дуже яскрава і цим вона приваблює підлітків в тому числі і мене. Я люблю щоб косметика була не тільки класною за якістю, а й цікава за дизайном. В цьому ТМ Glambee постаралась.

  102. Христя

    Подобається ідея кісточки-трансформера для нанесення макіяжу)

  103. Христя

    Користуюся Lip Gloss (прозорий блиск), візуально збільшує губи, приємний запах, гарно блистить

  104. Софія

    Дуже цікава колекція, вона надихає творити краще. Я дуже полюбляю яскраву косметику, а особливо яскравий дизайн. А це – саме те що надихає❤

  105. Анастасия

    В восторге от помад этой серии )))

  106. Ирина

    Это коллекция настолько привлекает к себе внимание этими сочными оттенками, что хочется попробовать абсолютно все.

  107. Ірина

    Дуже надихає створювати яскраві образи! Glembee як завжди молодці. Для справжніх трендових та стильних дівчат

  108. Ева Польская

    Очень крутой бокс, и главное качественная косметика

  109. Ирина

    Очень хочу по пробовать эту линейку, так как ее внешний вид просто влюбил в себя с первого взгляда, такие яркие цвета! Думаю сам продукт будет ещё круче

  110. Діана

    Чудова косметика
    Якість класна

  111. Ольга

    Дуже яскрава колекція! Найбільше сподобався плампер для губ, це просто бомба. Палатка для контурінгу теж гарна.

  112. Наталія

    Яскрава колекція – те, що треба для похмурої зими:)

  113. Саша

    Чекаємо результати ❤️

  114. Саша

    Це просто супер кайф косметика❤️❤️

  115. Виктория

    Очень, хорошая косметика, многую продукцию пробовала мейбелин, но не вся мне понравилась и подошла, много пробовала продукции разных марок и фирм, от множества была в восторге а некоторые после одноразового использования приходилось дарить знакомым и родственникам, поэтому очень хочется попробовать ещё некоторые продукты с этой коллекции

  116. Саша

    Ці яксраві кольори цих продуктів мене вражають
    Просто вигляд цієї косметики піднімає настрій

  117. Инста:baby.di_di

    Просто нереально 10000000000/10

  118. Саша

    Користуюсь GlamBee давно , і хочу сказати це топ

  119. Саша

    GlamBee це бренд який завоював моє сердечко!!!
    Тільки дивлюсь на цю красу і зразу хочу все купити!!!!

  120. Марьяна

    Користуюсь давно продукцією від цієї фірми, задоволена!:) Дуже хочу спробувати нову лінейку

  121. Диана Кабалюк

    Просто шик обожаю фирму глем би, просто гениально .обожаю розовую полетку ✨ просто 100/10

  122. Саша

    ЦЕ ПРОСТО ПРЕКРАСНИЙ БОКС!! Я дуже люблю продукти GlamBee , у мене є блиск та олійка для губ від цього бренду . Я можу сказати що це просто кайф і я ними користуюсь кожен день

  123. Анастасия

    Смотрела обзор данной коллекции в ютубе и просто влюбилась в этот набор. Очень хочется сделать макияж именно этой косметикой ❤️❤️✨. Если удасться выиграть буду самым счастливым человеком

  124. Ольга

    Тени суперские, пигментированы и легко растушевываются. Хочу ещё тушь попробовать и блески

  125. Ольга

    Тени суперские, пигментированы, легко растушевать. Просто влюбили в себя. Хочу ещё очень тушь попробовать и блески

  126. Андріана

    Нещодавно відкрила для себе цей бренд. Дуже гарне оформлення, ціна-якість на рівні. Засоби для губ це любов. Обожнюю. Ця колекція така яскрава, хочеться мати все

  127. Катерина

    Дуже зручна кісточка! Хочеться спробувати палетки!!

  128. Катерина

    Дуже зручна кісточка! Хочеться спробувати радники!!

  129. Юнна

    Дуже зацікавила ця колекція. Обов’язково щось придбаю

  130. Софія

    Ця колекція мене дуже зацікавила. Обов’язково щось придбаю

  131. Варвара

    Вау дуже крута колекція!!

  132. Лиза

    Вся косметика от глемби просто думаю эта коллекция тоже не подведёт

  133. Полина

    Милые блески, тушь яркая и забавно смотрится, хайлайтер чудесный не вызывающие, тени 5из 10

  134. Элла

    Кольорові туші закохують с першого поглядуДуже хочу спробувати її

  135. Катерина

    Мені дуже сподобалася ця колекція.
    Дуже вдалі кольори.
    Чудова якість тіней(хоча це рідкість за таку невисоку ціну) і розумно підібрані кольори, які можна використовувати як для повсякденного макіяжу так і для вечірнього.
    Дивовижні туші, таких кольорів я ще ніколи не бачила і була приємно вражена цією новинкою!
    Помади просто бомбезні! Вони дорого дивляться на губах, не сушать шкіру, а навіть доглядають за нею. Також чудові блиски, вони не заважають губам.
    Хайлайтер, контурінг це просто диво-знахідка, дуже доречно, що їх додали у цю колекцію.
    Загалом я дуже щаслива і вдячна виробникам за таке чудо!!

  136. Анастасія

    Просто вауууу!!!

  137. Лиза

    Очень интересно попробовать эту коллекцию, упаковка как всегда очень яркая и красивая, а попробовать пока не удалось

  138. Анастасія

    Дуже сподіваюсь на перемогу ❤️

  139. Элла

    GlamBee закохує в себе с першого погляду
    Вона ніби діамант на мільярд приваблює своїм яскраво-вишуканим сяйвом .
    Дуже сподобалася вся колекція, але найбільше ПАЛЕТКИ та Кольорові туші
    Дуже хочу спробувати всю вашу Діамантову колекцію! Хочу сяяти з Вами один на мільярд

  140. Анастасія

    Неперевершена косметика ❤️Мрія кожної

  141. Аліна

    Дуже круте оформлення прямо хочеться фарбуватись нею, цікаво протестити. Я впевнена що ця колекція дуже крута

  142. Поля

    Очень красивый дизайн , палетки шикарные

  143. София

    Очень красиво выглядит

  144. Полина

    Очень хочу выиграть такую шикарную коллекцию ❤️☺️

  145. Полина

    Обожаю GlamBee ❤️❤️Дуже хочу виграти ☺️

  146. Софія

    Яка гарна та яскрава колекція дуже подобається

  147. Юлия

    Шикарная косметика, перед тем как купить ее, посмотрела отзывы и обзоры. Очень довольна покупкой, брала себе тени – понравился очень яркий и красивый дизайн упаковки, сами тени хорошо наносятся, тушуются отлично, оттенки бомба. В общем, советую.

  148. Юлія

    Колекція дуже крута. Все пігментовані. Палетка для контурингу не поступається місцем професійним. Стала моєю улюбленою. Тіні також бомба. Хоч на кожен день, хочеш за домогою глітеру вже отримуєш святковий макіяж. Клас.

  149. Анастасія

    Яка крута колекція ✨ дуже хочеться спробувати

  150. Олександра

    Яскравий дизайн колекції не залишить байдужою будь-кого, тому і я придбала палетку для контурингу Glam Bee. Продукти гарно наносяться, тушуються, мають чудову пігментацію!

  151. Олеся

    Как же это великолепно и дорого смотрится.
    Очееень красивые цвета и упоковок и самой продукции

  152. Инна

    Отличный обзор ! Хочется попробовать палетки теней – очень красивые цвета, уверена легко будет сделать классный make-up ! А ещё блеска для губ, люблю такие блески )

  153. Мар'яна

    Цією продукцією не користувалась, але виглядає дуже стильно. Я б таке купила. Виглядає дуже красиво.

  154. Анастасия

    мне нравится палетка доя контуринга☺️хорошо наноситься, тушуется, приятная текстура

  155. Аліна

    Дуже люблю GlamBee❤️
    Користуюся цією косметикою вже давно, класні туші і помади – то любов)) Такими новинками теж хочу і буду користуватися, вигляд особливо теж захоплює так як і якість❤️

  156. Анастасия

    все так красочно

  157. Евгения

    Оформление этой продукции просто ВАУ. Также меня удивила минимальная цена , обязательно протестирую и поделюсь своим мнением

  158. Лена

    Цвета – это просто взрыв мозга! И ложатся хорошо

  159. Марічка

    Дуже круто виглядає косметика ❤️ Хочу собі!!!

  160. Анна

    Хотелось бы выиграть, верю в удачу

  161. Анна

    Хочу попробовать

  162. Аня

    Вау !!! Этот дизайн – бомба ! Оцень красивое оформление , надеюсь что в скором времени такая красота появится и у меня

  163. Аня

    Очень красивая новая коллекция Обязательно преобрету , если удача пройдёт мимо )

  164. Ліза

    Колекція дуже яскрава та гарна ,я вражена

  165. Аня

    Ещё не успела воспользоваться этой косметикой , но по оформлению очень красивая ! Яркие цвета , которые помогут раскрасить серые будни Эти полетки просто поселились в моём сердце , обязательно приобрету

  166. Аня

    Я взахваті від палеток тіней користуватися ними – одне задоволення!!!

  167. Ирина

    Очень хотелось бы попробовать ❤️

  168. Ирина

    Коллекция супер!

  169. Вікторія

    Дуже сподобалася помада цієї колекції, хороша пігментація, яскрава, має класний запах. Просто супер)

  170. Анна

    Скажіть будь ласка чи стійкі тінні для повік?

  171. Юлія

    Ваууу♥️ настільки подобається ця колекція) я в захваті

  172. Ольга

    Легко, и чуточку с блеском, просто мечта для каждой девушки
    Хочется попробывать все и сразу

  173. Olena

    Хочу поділитися враженням щодо нової колекції від GlamBee. Відносно невисокі ціни на продукцію,а якість взагалі на вищому рівні. Особливе враження як для мене-це блиск для губ (01 і 02) відтінок-на губах тримається досить довго,помітно,що губи стають трішки більшими і видніється добре контур і цей холодок по губамдуже подобається. Палетки довгостійкі,подобаються всі відтінки (01,02,03) особливо змішані кольори. Завдяки акції на нову колекцію я придбали кісточку від даної фірми і тепер користуюсь ще палеткою для контурінгу,дуже подобаюсь,все що потрібно підкуреслює на обличчі. А ці помади взагалі -бомбічні,довго тримаються на губах і привабливі відтінки. Туш теж довготривала і добре змивається міцелярною водою.
    Накраща колекції від GlamBee- всім раджу спробувати.

  174. Оля

    Ярко и просто бомбические блёстки на тенях. Очень хочется попробывать эту коллекцию ✨

  175. Софія

    Дуже гарна колекція!!! Підходить до кожного свята, хотіла б мати все!!!

  176. Полина

    Из этой коллекции мне очень понравилась палетка теней.Просто СУПЕР!! Так же хочется попробовать остальную косметику из этой коллекции)))

  177. Анна

    Я ещё ни разу не пользовалась этим брендом,но очень хочется попробовать!!!!Я еду завтра в роддом за третьим малышом,и после этого события, хочется выглядеть на все 100%!!!!В этом мне бы очень помог этот бокс!!!! Заранее спасибо ❤️!!!!

  178. Людмила

    Очень нравится тушь для ресниц

  179. Лидия

    В восторге от этой яркой серии ❤️
    Мой ребёнок во всю пользуется палитрой Coctaile.
    Текстура теней нежная,цвета яркие.Для снятие видеороликов в соц сети—это серия GlamBee Cocktail—крутой вариант

  180. Ксения

    GlamBee довольно-таки хорошая и бюджетная косметика. Мне понравилась палетка теней тон 1

  181. Екатерина

    Пробовала палетку теней, номер 2.
    Стала одной из любимец. Пигментацыя, просто “вау” ,очень насыщенная, даже если не использовать подложку под тени.

  182. Ксения

    Интересно попробовать тушь, в Еве нанесла на руку хайлайтер и мне понравился

  183. Аси

    Работаю визажистом и самая любимая помада от GlamBee марки в оттенке 02, светлая, хорошо держится в течении дня, даже клиенты звонят и спрашивают, что за помадка была

  184. Марина

    Я в захваті від цього бренду. Маю стійку палетку від GlamBee. І я задоволена на 100%.

  185. Аси

    Бомбовая линейка продуктов, тени хорошо пигментирование, а бальзамы невероятно вкусен пахнут мохито

  186. Алена

    Яркая ,нестандартная, вкусная на вид,редко где можно такое увидеть.К сожалению, я еще не пользовалась этой косметикой, но очень хотелось.Спасибо,eva за возможность выиграть эту яркую продукцию.

  187. Анна

    Есть педетка теней тон 1. Классная. Но. Темно коричнево-серый цвет ложится пятнами и плохо тушуется. А в целом палетка неплохая можно сделать различные образы.

  188. Дарья

    Такая нереааально яркая коллекция в этот раз ГлэмБи который раз, если честно, радует – пользуюсь гелем для бровей и тушью этой фирмы уже больше года, нареканий нет) Из этой коллекции я бы выбрала хайлайтер и палетку теней в шоколадно-нюдовом оттенке, это любовь с первого взгляда))

  189. Карина

    Ця косметика дуже піднімає настрій

  190. Карина

    Дуже гарна і крута колекція! Дуже хочу спробувати ♥️♥️♥️

  191. Дар'я

    Дуже цікаво спробувати палетки! Захопилася макіяжем менше року тому, на GlamBee задивлялася з самого початку. Купила блискучі помады – була в абсолютному захваті! Потім кольорові туші, хайлатер у стіку й неперевершена палетка Disco Pop! Пігментація тіней просто супер! Така м’яка кермова текстура, дуже легко тушуються, як для початківця. Тепер хочу спробувати цю яскраву коктейльну колекцію особливо палетки и хайлайтери! Хочу сяяти

  192. Алена

    Яркая,нестандартная,красивая,оригинальная на вид,редко где такое можно увидеть.К сожалению, я еще ни разу не пользовалась данной косметикой ,но очень хотелось бы попробывать.

  193. Олена

    Ця колекція просто зачаровує

  194. Олена

    Ця колекція це просто бомба

  195. Юлия

    Вау, Первый раз вижу эту косметику, Класс)

  196. Юлия

    Шикарный бокс . Яркий , современный , стильный, дерзкий . Наполнение супер . Хайлайтер просто бомба , а пудра ещё и с ухаживающими свойствами

  197. Марія

    Придбала тіні, тон 03. Цікавий дизайн та хороша якість. Придивилась також собі палетку для контуринга.

  198. Ганна

    Ця колекція зробить будь-який образ неповторним))

  199. Валерія

    Яке все шикарне! Дуже хочу спробувати)

  200. Анна

    Виглядає неперевершено і чарівно, з нетерпінням чекаю коли її спробую

  201. Анна

    Это не косметика, а настоящий праздник) какое же всё красивое – так и хочется попробовать)

  202. Лера

    Ваууу это очень круто и красиво
    Просто прелесть ✨

  203. Анастасия Захаркина

    Обожаю коллекцию GlamBee✨✨✨за: качество,дизайн,оформление,разнообразие цветов,внимание к потребностям покупателя,положительные эмоции и безупречный макияж

  204. Татьяна

    Как по мне, очень яркая и не обычная коллекция безумно понравилась

  205. Аня

    Довгий час користуюся продукцією від GlamBee, тому мрію спробувати нову колекцію^^

  206. Таня

    Очень необычная, красочная коллекция
    Так и хочется попробовать все!

  207. Анна

    Очень яркая коллекция! Хотелось бы попробовать что-то необычное)

  208. Аня

    Яскрава косметика,ще не пробували,обов‘язкову спробую блищим часом✨

  209. Юлія

    Дану лінійку ще не встигла спробувати, але кольорові туші від GlamBee завоювали моє серце

  210. Поля

    Очень хочется попробовать хотя бы одну единицу из этой коллекции

  211. Александра

    Видела коллекцию в EVA, на свотчах посто пушка. Хотелось бы очень попробовать её в деле)

  212. Наталя

    Виглядає гарно. Хотілося б спробувати!

  213. Марина

    Колекція неймовірна, єдине,що до такої яскравої палітри трохи не вистачає яскравих відтінків тіней. Але загалом – все прекрасно

  214. Таня

    Такая яркая, красочная и необычная коллекция
    Сразу захотелось все попробовать

  215. Марія

    Цю колекцію я вже спробувала в магазині Єва та вона мені дуже сподобалась ,надалі не змога на той момент її придбати , але палетка в другому відтінку, туш та хайлайтер просто бомба !!!

  216. Юля

    Вау! Виглядає дуже гарно!

  217. Анастасия Захаркина

    Вся продукция очень качественная ,достойная внимания. Покупала,пробовала кожа принимает хорошо, аллергий нет, макияж достойный.
    Цветовая гамма отличная, дизайн -просто прелесть!!!Спасибо огромное ❤️

  218. Анастасія

    Дизайн серії пушка Впевнена, що якість як завжди на висоті

  219. Юлія

    Дуже гарний дизайн лінійки!
    Хочеться перевірити якісь, але зазвичай продукти цієї фірми подобаються

  220. Поля

    Очень интересный и привлекательный дизайн у этой косметики хочется все попробовать

  221. Діана

    Пробувала блиск для губ цього бренду і мені сподобалось)) Впевненна, що випуск цієї яскравої лінійки косметики також дуже хороший)))

  222. Анастасія

    Дуже хочу цей бокс) спробувати зробити макіяж . Дизайн просто неймовірний ✨. Тепер точно знаю про що мрію ❤️

  223. Поля

    Плампер для губ со вкусом мохито

  224. Полина

    Очень нравятся помады и хайлайтер ❤️❤️

  225. Адріана

    Коллекція супер яскрава. Я маю жовту палетку для контурингу, користуюся завжди коли роблю макіяж вона мені неодмінно подобається

  226. Анна

    Дуже яскрава колекція, за розумною ціновою політикою. Вже давно є фанатом тонуючого засобу для корекції брів glam bee, та олівця для очей, а нещодавно знайшла для себе дуже сяючі запечені рум’яна brilliant blush)

  227. Полина

    Очень круто! Мне из этой коллекции понравился блеск для губ

  228. Поліна

    Все дуже класне. Потрібно затестити. На вигляд таке яскраве). Біжу купувати)

  229. Виктория

    Очень крутая коллекция. Особенно понравилась синяя тушь от GlamBee! Очень крутая по нанесению и по цвету тоже! А палетки просто шикарные. Очень круто!

  230. Юлия

    Помады и тени из этой коллекции очень классные, в том числе и блески, мне очень понравился плампер тоже, эффект конечно длится недолго, но для фото/видео самое оно. Дизайны этой серии очень яркий и красивый♥️

  231. Адріана

    Колекція дуже яскрава , я маю жовту палетку для контуринга. Вона досить красива і сам продукт классний користуюся завжди коли роблю макіяж

  232. Тетяна

    Яка стійкість та пігментація у тіней?

  233. Юлиана

    Купила две палетки для глаз. Мне очень понравились, хорошие сочетания цветов и хорошая пигментация.

  234. Тетяна

    Придбала собі палетку для контурингу, надзвичайно ніжна та стійка текстура.
    Дизайн всієї лінійки просто бомба

  235. Дарья

    Косметика реально крутая, мне очень понравились тени, а мама влюбилась в помаду. Хочу ещё попробовать хайлайтер, ходят слухи что он очень крутой

  236. Анастасия

    Из ваших продуктов мне больше всего нравится палетка хайлайтеров ‘Galaxy ‘✨Хочется сравнить с хайлайтер Ами из этой серии

  237. Анастасія

    Як тільки побачила цю колекцію одразу зрозуміла, що дуже хочу спробувати її❤️❤️❤️

  238. Виктория

    Очень нравится хайлайтер и палетка для контуринга)

  239. Настя

    Ещё обратила внимание на плампер для губ со вкусом мохито, хотелось бы его попробовать

  240. Віра

    Дууууже гарна косметика , яскрава,якісна,корисна,вам сподобається!!!

  241. Анастасия

    Очень хочется эту косметику

  242. Елизавета

    Очень люблю, помады , они в особенности покорили моё сердце
    Пользовалась не всеми продуктами этого бренда , но думаю они не менее крутые
    Дизайн на высоте
    Новинку, я попробую с большим удовольствием
    А так как я визажист , мне бы особенно хотелось выиграть

  243. Ганна

    Дуже яскрава колекція, яка виділить тебе з поміж усіх.

  244. Настя

    Ещё хотелось бы попробовать туш, очень понравился её дизайн

  245. Олександра

    Крутая косметика. Каждая новинка круче предыдущей. Невероятные оттенки. Glambee это любовь ❤️.

  246. Богдана

    Плампер одночасно пахне м‘ятою і солодкою випічкоюлюблю наносити на помаду і як самостійний продукт

  247. Анастасия

    Никогда не видела такой кисти.Но задумка интересная.И интересно какая пигментация и запах у продуктов?

  248. Анастасия

    Восхитительный дизайн ) хотелось бы попробовать данную продукцию

  249. Ольга

    Всегда хотела иметь полный набор данной косметики. Но как-то всё не складывалось. Может сейчас мне счастье улыбнётся?

  250. Богдана

    Блакитна туш пахне нереальнона віях як морозець, хотіла б ще фіолетову спробувати

  251. Настя

    Очень красивый дизайн, цвета и пегментация теней просто топ, помады со вкусным запахом. Хайлайтер тоже понравился, хочу попробовать ещё палетку для контуринга

  252. Валерія

    Дуже цікаве оформлення косметики з цієї серії. Дизайно підібрано дуже влучно до назви косметичної лінійки, що дарує позитивне враження при виборі косметики. Сподіваюсь якість цієї косметики не поступатиметься упакуванню. Дужн приємна ціна та зовнішній вигляд

  253. Олександра

    Які яскраві кольори .Відразу привертають увагу.Дуже хотілось би спробувати

  254. Наталя

    Дуже круте поєднання кольорів,дизайн косметики дуже крутий
    Цікаво було б спробувати на собі

  255. Юлия

    Очень крутой дизайн и непременно хочу попробовать всё и сразу ❤️❤️❤️Любовь с первого взгляда

  256. Вероника

    Вау набор нереальный ! Уже хочу ❤️

  257. Юлия

    Очень красивая коллекция. Меня покорил блеск для губ очень приятной консистенции. Тени безумно блестящие и хороший пигментации. Вообще я очень рада что бюджетные бренды делают крутые вещи.

  258. Алiна

    Із продукції Glambee користувалась лише кісточкою для макіяжу. Але ця нова колекція – просто яскрава цукерочка! Особливо крута палетка : хочу-хочу-хочууууу вже спробувати)

  259. Маша

    Очень красивая и яркая колеция, все очень красиво выглядит особенно помады и палатки теней и конечно же хайлайтер

  260. Елена

    Новой коллекцией ещё не пользовалась. Но очень нравятся гель лаки. И ещё одна любовь это карандаш для бровей. Небольшая цена и высокое качество.
    Есть такая кисть как на фото. Очень удобная. Получила в подарок от ЕВА )))

  261. Анастасия

    Косметика на вид супер ради этого можна купить и попробовать

  262. Диана

    Не косметика, а мечта Советую всем, не узнаете себя в зеркале

  263. Аня

    Мені дуже подобається ця косметика,я з радістю бажаю усім перемоги

  264. Саша

    Мне очень понравилась эта коллекция она восхитительная

  265. Анастасия

    Косметика на вид супер очень хотела и хочу попробовать, один продукт даже есть пока не могу понять нравится или нет.

  266. Оля

    Обожнюю продукцію GlamBee

  267. Аня

    Я дуже сильно виражена цим набором адже він такий компактнийта гарний…бажаю всім перемоги у цьому конкурсі)

  268. Анастасія

    Дуже якісна та гарна косметика

  269. Диана

    Это не косметика, а просто мечта каждой девушки Что-то просто невероятное и сногсшибательное Просто огонь

  270. Віолетта

    Люблю косметику від Glambee
    Маю хайлайтер він неймовірний, і помаду теж супер.Тепер дуже хочу цей яскравий бокс з новинками. Такий дівчачий дизайн просто ,як для Барбі)Обожнюю коли в косметиці такі яскраві дизайни)

  271. Диана

    Это не косметика, это просто мечта каждой девушки Что-то просто невероятное и сногсшибательное Просто огонь

  272. Анастасія

    Дуже хороша та якісна косметика

  273. Маріанна

    Ці палетки такі заворожуючі

  274. Дар‘я

    Дуже сподобалась палетка, кольори неймовірні та хороша якість.Підходить , як для повсякденного, так і для вечірнього макіяжу. Все інше дуже хочу спробувати)))

  275. Марина

    Яркие,сочные,так и привлекают внимание!

  276. Юлія

    Спробувала тіні з цієї колекції, залишилась задоволеною ! Відтінки гарні, пігмент тримається протягом дня добре . Хочу спробувати ще хайлайтер ))

  277. Мария

    Палетка просто

  278. Дарья

    Дякую Єва за такі чудові конкурси:)

  279. Дарія

    Хто користувався тушью з цієї серії?
    Водостійка?

  280. Елена

    К сожалению еще не пришлось испробовать Новую коллекцию GlamBee Cocktail. Но думаю моим дочуркам она бы понравилась

  281. Наталія

    Блиск мохіто супер.

  282. Вікторія

    Таки не втрималася і купила бордово-коричневу туш. Має приємний і смачний аромат. Віддінок теж сподобався. Підійде на кожен день, а ось власницям світлих вій можно і поесперементувати.

  283. Дарья

    Купувала синю туш від Глембі. Дуже задоволена. Приємна ціна і класна якість.
    Туш не осипається,що дуже важливо,коли ти на роботі серед людей. Всі роблять компліменти,тому що туш така яскрава + подовжує вії.
    Моя оцінка 5 із 5 .
    Гарного дня!)

  284. Дарья

    До речі, хтось вже користувався косметикою з цієї (нової) колекції?
    Поділіться враженням)

  285. Дарья

    Обожнюю туші та помади від Глембі.
    Хочеться спробувати й інші новинки.

  286. Женя

    Хайлайтер незвичайний, дуже ніжний і блиск сподобався

  287. Юля

    Мне из этой линейки понравился плампер – на губах он бесцветный, с сиящим шиммером – выглядит очень привлекательно

  288. Анастасія

    Бомбезна колекція. Помади такого насиченого кольору, як я люблю

  289. Євгенія

    Гадаю макіяж з такою косметикою буде дуже яскравим та ефектним

  290. Юлия

    Супер косметика! Очень хочу протестировать.

  291. Стася

    Классная линейка косметики. Больше всего нравятся тени

  292. Оксана

    Подобаються помади GlamBee. А у цієї колекції дуже привабливі відтінки. Хотілося б спробувати.

  293. Мар‘яна

    Мій улюблений етап в макіяжі це нанесення тіней та туші. А з цією лінійкою він має бути бомбезний. Дуже хочу спробувати♥️.

  294. Оксана

    Косметика бренду GlamBee якісна і має прийнятні ціни. А помади взагалі одні з найулюбленіших.

  295. Оксана

    Подобаються помади марки GlamBee. А у цієї колекції помад дуже гарні відтінки – мої улюблені.

  296. Екатерина

    Яркая коллекция! Хочу попробовать тушь бордово-коричневую, думаю, подойдет карим глазам, интересные палетки теней и контуринга)

  297. Анна

    Хочеться ці блискучі тіні зараз до свят. Захоплює яскрава молодіжна упаковка. Було б чудово ще зразок мейк апу з цією колекцією на моделі.

  298. Татьяна

    Интересно попробовать всю коллекцию!!! Выглядит очень ярко и красочно)))

  299. Анна

    Дуже якрава та приваблива колекція! Косметика GlamBee якісна та завжди має цікавий сучасний дизайн. З нової колекції особливо привернули увагу палетки тіней Berry Smoothie Cocktail та блиски-плампери Cocktail Mohito. Обов’язково спробую!

  300. Іра

    Дуже красномовна колекція вийшла)
    Особисто з брендом ще не знайома, але вже запали в душу хайлайтери – дуже оригінально, ну й тіні звісно для мене – бомба, люблю, коли є з чого вибрати й коли одна палетка на всі випадки життя. А ще раніше не бачила таких пензликів – здається, це дуже комфортно й фукціонально. Треба додавати у свій косметичний шопінг-лист)

  301. Алиса

    Вкусно, очень вкусно.
    Попробовала блеск для губ – он задел мои коллекционерские чувства) Теперь хочу всю серию. Главное, не съесть)

  302. Вероника

    Очень классная коллекция GlamBee. Сама пользуюсь и друзьям рекомендую. С нетерпением жду на новинку.

  303. Дарья

    Ну простоооо прелесть.
    Пользовалась продукцией от Глемби. Цена супер и качество радует. Хочу испробовать новиночку.
    Всем удачи!)

  304. Наталія

    Дизайн неймовірно феєричний!

  305. Юлія

    Дуже хотілося б спробувати цю продукцію!!!

  306. Ирина

    Покупала Хайлайтер очень понравился ,качество супер

  307. Юлія

    Користуюся косметикой Єва, особливо власні торгові марки, косметика від GlamBee дууууже крута

  308. Анна

    Очень красивые цвета и оттенки теней и помад))Даже лета захотелось )

  309. Даша

    Обожнюю яскравий макіяж.
    Не бьюті-бокс,а мрія.
    Просто нереально круті новинки. Вже давно користуюся косметикою Glambee і повністю задоволена.
    Дуже хочеться спробувати новинку та поділитися своїми емоціями з Вами.

  310. Дарія

    Супер! Єва не перестає радувати своїми акціями та сюрпризами.
    Дуже хочеться спробувати новинку від Глембі. Купувала туш і тіні від цієї марки ,була дуже задоволена,що ціною,що якістю.
    Просто дякую, Єва ,за те,що Ти є:)

  311. Дарья

    ПРОСТО ВАУУУ! GlamBee очень радует своими новинками.
    Где бы ни была, всегда захожу в EVA. Косметику покупаю только там и всем советую. Каждый день акции,цены просто бомба,качество отличное.
    Очень хочется попробовать новую коллекцию от GlamBee.

  312. Мирослава

    Дякуємо за продукцію!

  313. Мирослава

    Косметіка подабається,користуюсь щодня!

  314. Ольга

    На жаль не пробувала цю косметику, але дизайн супер, Можливо повезе спробувати 🙂

  315. Ольга

    Очень интересная коллекция, помады и палетка для лица заинтересовали особенно. Упаковки очень жизнерадостные)) Тени тоже хотелось бы попробовать

  316. Евгения

    Очень празднично и ярко! Помады, возможно, немного “не мои”, но вот туши и палетки я бы протестировала. Гламурно, одним словом!

  317. Наталия

    Очень понравился ребрендинг марки. Привлекательная упаковка!

  318. Юлия

    Дизайн коллекции красивый. Ярко, насыщенно и сочно. Хайлайтер и палетка теней очень классные.

  319. Анастасія

    Плампер для губ з мерехтливими блискітками така круиа річ! Губки ніжні, соковиті та зволожені після нанесення

  320. Євгенія

    Така чудова колекція. Я в захваті! Яскраво та стильно. Супер.

  321. Вікторія

    Гарний дизайн у цієї косметики, мені подобається;)
    Яскраві кольори точно настрій піднімуть))
    Враження від використання досить непогане, матова помада на губках просто бомба:))

  322. Ирина

    помада просто шик, не жирная и хорошо увлажняет, а запах просто одно удовольствие❤❤❤❤❤

    • Маргарита

      Подруга подарувала хайлайтер, блиск та палатку контурінгу від нової лінійки GlamBee Cocktail. Я зразу закохалася в них. В хайлайтера гарана пігментація, чудово набирається на кісточку та наноситься ідеально. На лиці виглядає просто космічно!! А палетка контурінгу підкреслює риси обличчя, чудово наноситься, рум’яна підкреслюють яблучка на щічках, а бронзер підкреслює скули, та робе їх ще гострішими. Блиск для губ GlamBee Cocktail підкреслює губки надаючи їм природнього кольору.

  323. Марія Охріменко

    Це чудовий набір. Новинками ще не користувалася, але мала туш для вій цього бренду. Від туші взахваті!

  324. Марина

    Яскрава колекція! Ви молодці!!! Хочу спробувати всі новинки!!! Веселих свят!

  325. Лариса

    Супер набор!
    Отлично подойдет для новогоднего макияжа!

  326. Лариса

    Очень легкая текстура теней и нежные оттенки блеска!

  327. Вікторія

    якісна косметика, а які чудові та яскраві кольори!

  328. Сергей

    Яскраві кольори додають настрій!

  329. Люда

    Гарне поєднання кольорів, функціональні аксесуари. Дуже хочеться попробувати плампери Мохіто.

  330. Yuliya Fomina

    Дуже чудова косметика, мені сподобалася хайлайтер. Ніжний та яскравий ♡

  331. Катерина

    Вау,яка яскрава колекція!!!Просто неймовірно!!!)))

  332. Ольга

    Інформативна подача матеріалу. Де черпаєте натхнення на такі чудові фото?

  333. Наталія

    Дивовижна косметика!

  334. Наталія

    Дуже гарна колекція. Цікавий дизайн. Хочу!!!!

  335. Натали

    Красиво смотрится! Интересно попробовать!

  336. Олександра

    Хочу! Усе! Дуже насичені яскраві кольори, яких не вистачає взимку

  337. В'ячеслава

    Дуже класна лінійка засобів

  338. Вікторія

    Дуже хочу спробувати…усе!

  339. Оксана

    Дуже оригінальний дизайн туші

  340. Анастасия

    Обожнюю GlamBee ☺️ Маю цілу колекцію матових помад та засобів для брів від них Так що вважаю себе прихильницею зі стажем А кольорова туш з мерехтінням із цієї лінійки потрапила мені в саме серденько ❤️

  341. Наталія

    Косметика, яка створює настрій!

  342. Настя

    Обожнюю косметику від ГлемБі, вже кілька років це мій фаворит — гарний результат за відмінну ціну. Ця лінійка просто захоплює яркісттю кольорів

  343. Наталія

    Дуже зацікавила палетка тіней у 2-му відтінку та палетка для контурування, це те, що точно підійде і на щодень, і на свято.

  344. Дарина

    Мені дуже сподобався блиск для губ. Скульптор пробувала у магазині, проте не було закритого такого тону як мені потрібен був.

  345. Віка

    Дуже зацікавила бордово-коричнева туш! Взагалі полюбляю коричневі. а тут ще й з бордовим відтінком! Навіть якщо не виграю, так куплю.

  346. Олександра

    Не знаю яка якість, але хотіла б спробувати. Яскраві кольори підіймають настрій)))

  347. Євгенія

    Молодіжна косметична серія, але, гадаю, деякі продукти з неї підійдуть і дівчатам постарше. Відтінки помад дуже чуттєві. Те, що треба.

  348. Анастасія

    Припала до душі палетка тіней і відгуки про неї хороші. Як при нагоді завітаю до Eva, куплю собі таку.

  349. Женя

    Прикольна лінійка. Бордова туш просто бомбічна! Хочу ще синю спробувати

  350. Юля

    Мені подобається ця торгова марка, я давно користуюсь тушшю для вій та гель-лаками, а тепер ще хочу спробувати ці новинки

  351. Марина

    Чудовий дизайн, все дуже яскраве,оригінальне. Дуже хочеться користуватися такою косметикою!!! Адже така косметика кожній жінці підніме настрій на весь день!

  352. Ірина

    Люблю кольорову туш) І тони помад дуже гарні. З представленої колекції нічого ще не спробувала, але у мене була помада GlamBee, і вона мені дуже подобалася. Хотілось би отримати колекцію, сподіваюся, удача мені посміхнеться…

  353. Алина

    Палетки теней-очень крутые, ну просто огонь!!!!

  354. Наталія

    Феєричний дизайн!

  355. Юлия

    В этой новой косметической линейке, мне больше всего мне понравиося блеск-плампер и яркие, сочные оттенки помад. Я бы еще добавила в линейку изумрудный оттенок туши, он интересно смотрится на карих глазах.

  356. Анастасія

    Така строката колекція! Для літнього макіяжу взагалі ідеальна. Хайлайтер такий ніжний, хочу спробувати.

  357. Юлія

    Лінійка цікава. Особливо зацікавили палетки з тінями. Гарне поєднання кольорів та текстур. При нагоді придбаю.

  358. Євгенія

    Яскрава, літня колекція. Вже маю бордову туш та плампер для губ “Мохіто”. Відтінок туші дуже незвичний, такого раніше в мене не було. Він добре пасує світлим відтінкам очей. А плампер додає об’єму та звабливості губам.

  359. Марго

    Хочу! Хочу! Хочу!

  360. Наталия

    Из этой коллекции пробовала тушь. Она офигенно смотрится, не осыпается и ложится ровным слоем без комочков. Рекомендую

  361. Настя

    Обзорі дуже класний і цікавий! Палітра тіней для повік мені дуже сподобалась, кольори класні

  362. Анастасия

    Очень круто! Мне из этой коллекции понравился блеск для губ

  363. Наталія

    Чудова косметика, корисні поради!

  364. Олена

    Нiколи не чула про бренд, але виглядає привабливо. Саме те для новорiчної патi. 🙂

  365. Олена

    Дуже яскраве позитивне оформлення, одразу відчувається святковий настрій. Ми з донькою полюбляємо цей бренд косметики за вдале поєднання ціни та якості. Неодмінно щось спробуємо з новою колекції!

  366. Юлія

    Нова лінійка від GlamBee просто клас! Не доводилося пробувати засоби цієї марки.
    Настільки яскраво і круто оформлена колекція. Тож, як на мене, це дуже fashion ідея для подарунку на свята. Дуже зацікавили палетки тіней та блиски для губ, кольори – топ)

    • Анастасія

      Завжди стараюсь робити максимально природній і нюдовий макіяж, але після виходу нової колекції GlamBee Cocktail одразу з’явилось бажання спробувати щось яскраве і незвичне. Впевнена, що з новою колекцією декоративної косметики Cocktail від GlamBee можна стати справжньою зіркою будь-якої вечірки чи свята!
      У магазині Єва часто купую декоративну косметику від GlamBee і залишаюсь задоволеною. Рекомендую!

  367. Iрина

    Очень яркая и красивая коллекция.

  368. Наталія

    Смачний дизайн!

  369. Анна

    Гарна косметика: спспіввідношення ціна/якість і привабливе пакування)

  370. Наталия

    Никогда не пользовалась продукцией этого бренда, интересно попробовать .

    • Надія

      Коли я побачила нову лінійку від GlamBee в Єві я зрозуміла що потрібно взяти протестувати тіні та бардову з шимером туш для вій. Я задоволена новими тінями GlamBee Cocktail хороша пігментація, досить гарні відтінки та добре поєднується між собою і великим плюсом є те що вони не осипаються. Універсальні, підійдуть на вечірній та денний макіяж. Кремова текстура яка добре наноситься та тушується. А бардова туш для вій добре наноситься завдяки зручній щіточки. Підкреслює колір очей та робе погляд незабутній. Мені досить сподобався мені вечірній мейкап за допомогою нової лінійки GlamBee CocktailGlamBee Cocktail.

  371. Вікторія

    Клас,ця нова лінійка від GlamBee просто супер!
    Настільки яскраво і оригінально оформлена,що це точно буде крута ідея для подарунку на свята.Особливо зацікавили палетки тіней,відтінки шикарно виглядають.

  372. Елена Романкова

    хотелось бы протестировать тушь

  373. Тетяна

    Какая пигментация у теней?

  374. Вера

    Колекция очень яркая хотелось бы попробовать эту коллекцию.

  375. Юлиана

    Интересная информация. Достойная косметика.

  376. Вера

    Яркая колекция поднимает настроение. Очень хочется попробовать.

  377. Олена

    Не доводилося пробувати засоби цієї марки, тож із задоволенням буду користуватися. Все таке апетитне на вигляд))

  378. Наталія

    Дизайн супер!

  379. Катя

    Недавно купила пару помад, очень хочу попробовать хайлайтеры и блески “Мохито”

  380. Валентина

    Интересно попрбовать всё: и палетки, и туши, и помады с аппетитными названиями. Палетки похожи на Худу Бьюти.

  381. Дар'я

    Всё такое яркое и названия “вкусные”. Очень хочется попробовать)))

  382. Людмила

    Яскрава, блискуча колекція! Хочу спробувати обов’язково.

  383. Аліна

    Дуже красивий дизайн!Хотілося б спробувати новинки!

  384. Наталія

    Дуже яскрава та приваблива колекція, неодмінно спробуємо з донькою)))

  385. Юля

    Цiкава колекцiя. Неодмiно треба спробувати, думаю знайду, щось для себе:)

  386. Галина

    З дочкою полюбляємо бренд GlamBee, особливо матові помади і тіні. Дуже хотілося б спробувати цю новинку – яскраву серію Cocktail!!!

  387. Олеся

    Не знаю яка якість,не користувалась,але дуже гарний і казковий дизайн,підходить до прийдешніх свят ,та і взагалі … Якщо гарна косметика ,хочеться її використовувати.
    Гарного настрою всім

  388. Світлана

    Надзвичайно приваблива продукція! З першого погляду привертає увагу, дуже хочу спробувати, особливо тіні для повік! На мій погляд – ідеальниа косметика для створення святкового образу!

  389. Катерина

    Не знаю, як макіяж, а сам вигляд цієї косметики тооочно підніме настрій
    Яскраве, гарне пакування)
    Кольори просто топ