На захисті твоєї родини: огляд бренду SAFEGUARD

SAFEGUARD — практично легендарний бренд, про який багато хто знає ще з дитинства. Хто не пам’ятає це запашне, духмяне мило з м’якою піною й антибактеріальним ефектом! І навіть зараз, коли на полицях з’явилися десятки конкурентів, засоби SAFEGUARD лишаються популярними.

Захист після змивання

Регулярне миття рук з милом — надійний спосіб захиститися від багатьох інфекцій. Змити бактерії може будь-яке мило, але не кожне продовжує захищати після миття.

До складу засобів SAFEGUARD входить особлива формула ZPT, яка подовжує їхню дію та бореться з бактеріями навіть після змивання. При цьому створюється захисний бар’єр, мило діє м’яко та підходить для щоденного застосування.

Які формати продукту пропонує SAFEGUARD?

У SAFEGUARD є класичне тверде та рідке мило з різними ароматами, а також зручний економічний формат запаски.

Тверде мило SAFEGUARD, крім класичного, буває також з алое, ромашкою, лимоном, медове, делікатне. Хороший варіант для тих, хто любить пробувати нове й кожен раз насолоджуватися різними ароматами.

Рідке мило SAFEGUARD — класичне, з лавандою, алое. Цей формат підходить сім’ям з дітьми і тваринами. Флакон, на відміну від твердого брусочка, не розмочити у воді та не спробувати на смак.

Мило-запаска SAFEGUARD — той самий рідкий формат, але в економічній упаковці. Найкращий вибір для еко-свідомих сімей, які намагаються споживати менше пластику та використовують мінімалістичний дозатор.

Що вибрати

У будь-якому вигляді мило працює однаково. Відмінність тільки в консистенції миючої основи, тому вибирати можна будь-яке, що подобається. Хоча рідке все-таки вважається більш гігієнічним через те, що:

  • йому не загрожує розмокання;
  • дозатор виключає контакт рук з самим продуктом.

А ще в нього технологічно можна додати більше зволожуючих та пом’якшуючих речовин, у той час як тверде мило з великою кількістю домішок просто не застигає.

Цікаво на тему: Як правильно мити руки?

Бактерії є всюди — у транспорті, на роботі, в громадських місцях і навіть у нас вдома. Але з SAFEGUARD про це можна не турбуватися — ваші рідні будуть оточені турботою та захищені від бактерій.

Рідке мило Safeguard Класичне запаска

50.90
Купити

Мило рідке Safeguard з антибактеріальним ефектом, Класичне

61.90
Купити

Рідке мило Safeguard Family Germ Protection з алое

52.90
Купити

Мило рідке Safeguard Ніжний догляд з ароматом лаванди

60.00
Купити
17 Березня / 2021 Догляд за тілом

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA