Літній макіяж: 4 ідеї від Max Factor

Макіяж з акцентом на очі — перевірений роками прийом, а літо — ідеальна пора для експериментів. Сьогодні на EVA Blog розповідаємо, як адаптувати класичні відтінки тіней під літні образи. У помічниках — палетки Max Factor COLOUR X-PERT. Це 4 види палітр із насиченими відтінками, але м’якою передачею кольору. Крім ідеально підібраної гами марка порадувала ще й відмінною формулою. Кремово-пудрова текстура пігментів підкорює з першого дотика — настільки легкі в розтушовуванні, що щоденний макіяж перестаєш сприймати як щоденну повинність. Що влітку важливо як ніколи.

Навряд чи втратить свої позиції акцент за допомогою туші: в один шар вона виділяє вії, у два — дарує густий об’єм, а на рахунок три створює драматичний ефект. Тому для фанаток смокі та прихильниць природного мейку туш Max Factor— базова річ у косметичці. 

Лілові, бронзові й шоколадно-коричневі — саме ці спекотні та заводні кольори практично завжди в топі улюбленців серед візажистів усього світу. Як, утім, і нюдові. Показуємо 4 образи, з якими гідно можна вийти «і в пир, і в мир, і в добрі люди».

Лілово-рожеві акценти

Crushed Blooms підійдуть для модних уже не перший рік рожевих акцентів. Ніжно, але з харизмою! Прекрасний вибір для зрілих інтерпретацій рожевого в макіяжі. Нанесіть на верхню повіку найсвітліший відтінок, додайте темної димки в зовнішній куточок ока, добре розтушовуючи межі пильно-рожевим тоном. Нижню повіку оформіть фіолетовим кольором — це розбавить природну витриманість.

Матові й сатинові фініші відмінно міксуються, створюючи плавні переходи. Але головний плюс — нашаровувати тіні можна навіть пальцями: текстура дозволяє пограти навіть тоді, коли особливо немає часу на макіяж.

Нюдовий мейк

А ось палетка Hazy Sands — уже для історій, коли хочеться підкреслити погляд, але без фривольності яскравих відтінків і щедрих порцій блиску. Виразні нюдові відтінки наближені до шоколадно-кавової гами. З ними можна зробити мейк очей ледь помітним або куди більш драматичним, підкресливши стрілкою лінію вздовж вій самим темним кольором. Тіні мають дрібний помел, не пилять і легко розтушовуються.

Більше порад, як підкреслити свою індивідуальність за допомогою макіяжу читайте в нашому матеріалі «Психотипи зовнішності за Кіббі».

Бронзовий шик

Градації бронзового в палітрі Veiled Bronze запалять погляд карооких дівчат і красиво відтінять сіро-зелені очі. Найсвітліший відтінок у палітрі використовуйте, щоб візуально вирівняти шкіру повіки. Пісочний з мерехтливою текстурою і світло-коричневий завдяки різному фінішу підійдуть для створення гри світла і тіні. Ними, наприклад, можна підкреслити нижню повіку, складку верхньої або наносити градієнтами: на сонці вони виглядають просто казково. А самий темний відтінок сміливо беріть для створення вечірнього акценту в макіяжі.

Smokey eyes

Для макіяжу з димчатим ефектом Misty Onyx — мабуть, один із найбільш вдалих варіантів. Насичені кольори переносяться без нарікань, а сама текстура при розтушовуванні лягає м’яко. Новачкам можна наносити на підложку: тоді тіні точно ляжуть рівно і без плям. Найпростіша техніка — круглі смокі. Виконується вона по анатомічній формі очей з виходом за межі для розтушовування. А для «котячого» ока димку витягають до скронь. Фінальний штрих — за темно-вугільною тушшю.

Буде цікаво: «Як зберегти свіжий макіяж навіть у спеку»

Важливі деталі, або як завершити образ

Додайте яскравості

Рідка помада Max Factor Color Elixir Soft — суперстійка героїня, яка витримає випробування спекою і дощем. Її хвалять за зручність нанесення, щільне покриття і благородний матовий фініш. Тут окреме «спасибі» технології Flex, зволожувальним оліям і вітамінам у складі. Асортимент з 8 відтінків класичний, але всі кольори гарні й глибокі. Для денного макіяжу обирайте рожевий нюд, а елегантний вечірній образ доповніть холодним червоним відтінком — не прогадаєте!

Оформіть обличчя

Брови називають найемоційнішою частиною обличчя. Скорегувавши їх форму, ви вже виконайте програму мейкап-мінімуму. А якщо повторите цей прийом з однією з технік макіяжу очей, отримаєте завершений образ.

Закрити порожні ділянки легко: знадобляться тіні для брів Max Factor Real Brow Duo Kit і трохи віртуозності за допомогою двостороннього пензлика, який йде із дзеркалом у комплекті. Два натуральні відтінки добре поєднуються і плавно лягають. Проблем зі стійкістю також не буде. 

Розкрийте погляд

Щоб додати в образ інтриги, візьміть туш Max Factor Divine. З нею вії придбають фантастичний об’єм і насичений колір в один клік! М’яка фігурна щіточка делікатно огинає кожен волосок, не залишаючи грудочок при нашаруванні. Порада: профарбовуйте за допомогою зигзагоподібних рухів. Туш доглядає і захищає від пошкоджень — кремова формула збагачена пантенолом. А ще підходить тим дівчатам, які носять контактні лінзи.

Яку б палетку від Max Factor COLOUR X-PERT і доповнення до неї ви не вибрали, пам’ятайте: у погляді завжди прочитується настрій. Тож нехай він завжди буде позитивним!

Тіні для повік Max Factor Colour X-pert Soft Touch Palette

224.00
Купити

Тіні для брів Max Factor Real Brow Duo Kit

237.00
Купити

Тіні для повік Max Factor Colour X-pert Soft Touch Palette

224.00
Купити

Рідка помада для губ Max Factor Color Elixir Soft Matte Lipstick

132.00
Купити

Тіні для повік Max Factor Colour X-pert Soft Touch Palette

224.00
Купити

Туш для вій Max Factor Divine Lashes Mascara

173.00
Купити

Тіні для повік Max Factor Colour X-pert Soft Touch Palette

224.00
Купити
16 Липня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *