ТОП-12 нюдових помад і олівців на всі випадки

Нюдова губна помада — це такий самий must-have, як однотонна футболка, білі кросівки та косуха у твоєму гардеробі. Цей продукт універсальний, підходить для всіх видів макіяжу (від повсякденного до образів на вихід) і типів зовнішності — для блондинок, брюнеток і руденьких. Загалом, у своїй косметичці без нюдової помади нікуди.

1-ТОП-12-нюдових-помад-і-олівців-на-всі-випадки

Якщо шукаєш у свій арсенал класну косметику для губ, EVA Blog підготував для тебе дюжину гідних помад і олівців для твоїх бездоганних образів!

Цікаво на тему: Від бюджету до люкса: 20 найкращих помад для губ

Матові, сатинові, шимерні: 8 помад на будь-який бюджет

2-8-помад-на-будь-який-бюджет

Назва Фініш Країна
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick Вініловий Франція
Giorgio Armani Lip Power Longwear Lipstick Сатиновий Франція
Elizabeth Arden Lip Color Lipstick Сатиновий США
L’Oreal Paris Color Riche Nude Intense Сяйнистий Франція
Pupa Petalips Soft Matte Lipstick Матовий Італія
Nars Powermatte Lipstick Матовий США
Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick Сатиновий Польща
Fenty Beauty Slip Shine Sheer Shiny Lipstick Сяйнистий Італія

Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick

01 Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick (1077)

Вихід Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick наробив багато галасу в beauty-світі. Це трендова вінілова помада, яка, як і всі засоби лінійки SuperStay, має просто нереальну стійкість. Але, завдяки своїй формулі, вона комфортно відчувається на губах, не сушить і не стягує. Якщо шукаєш універсальний нюдовий відтінок, зверни увагу на 15 Peachy. Попри персиковий колір, він прекрасно підходить власницям як теплого, так і холодного підтону, доречний у будь-якому макіяжі та виглядає просто розкішно!

Шукай EVA Blog в Instagram

Giorgio Armani Lip Power Longwear Lipstick

02 Giorgio Armani Lip Power Longwear Lipstick (1059)

Шукаєш класний люксовий продукт для губ для повсякденних образів? Зверни увагу на Giorgio Armani Lip Power Longwear Lipstick у відтінку 102 Romanza. Ця універсальна і напівпрозора холодно-коричнева помада має сатиновий фініш, але при цьому забезпечує стійкість до 8 годин. Зручна форма додасть комфорт у процес нанесення, а зволожувальні компоненти та олії додатково захищатимуть ніжну шкіру.

Цікаво на тему: Як збільшити губи за допомогою макіяжу: 3 актуальні техніки

Elizabeth Arden Lip Color Lipstick

03 Elizabeth Arden Lip Color Lipstick (820)

Палітра відтінків Elizabeth Arden Lip Color Lipstick поєднує в собі як витончені нюдові відтінки, так і зухвалі темні та насичені кольори, а ще ця помада представлена як у матовій, так і сатиновій формулі. Якщо потрібен чудовий зволожувальний продукт на кожен день, придивися до кольору Notable Nude. Це рожево-персиковий нюд, який підійде будь-якій зовнішності. А ще помада має тонкий ванільний аромат, і, завдяки вітаміну Е, маслу маракуї та церамідам у складі, зволожує шкіру і надає anti-age ефект.

L’Oreal Paris Color Riche Nude Intense

04 L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense (600)

Вся лінійка помад L’Oreal Paris Color Riche Nude Intense представлена в трендових пастельних відтінках і кожен гарний по-своєму. Але якщо тобі потрібна нейтрально-холодна помада, зверни увагу на 601. Гарний пильно-рожевий відтінок із сяйливим фінішем дарує насичений колір і освіжає макіяж. А натуральні олії (аргани, жожоба, кунжуту), екстракти та вітамін Е розгладжують шкіру губ, зволожують і роблять її більш доглянутою.

Pupa Petalips Soft Matte Lipstick

05 Pupa Petalips Soft Matte Lipstick (351)

Віддаєш перевагу матовим текстурам? Тоді обирай Pupa Petalips Soft Matte Lipstick. Сквалан, пальмові гліцериди, олія насіння бавовни та ши піклуються про шкіру, підтримуючи рівень зволоженості, а також забезпечують комфортне нанесення. Помада має ніжну формулу, насичені пігменти та рисову пудру, яка створює ефект оксамиту на губах.

Nars Powermatte Lipstick

06 Nars Powermatte Lipstick (158)

American Woman – саме так називається відтінок Nars Powermatte Lipstick, який зробить твій образ ще більш спокусливим. Нейтрально-холодний колір універсальний для будь-якого типу зовнішності, виглядає «дорого» і неймовірно стильно. Помада може похвалитися оксамитово-пудровим фінішем, 10-годинною стійкістю і комфортною формулою, яка практично не відчувається на губах.

Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick

07 Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick (244)

Eveline Cosmetics Variete Satin Lipstick – бюджетна й ультракомфортна сатинова помада на всі випадки. Якщо у твоїй колекції не вистачає насиченого нюдового відтінку для губ, придивися до кольору Cabaret Chic. Ніжний пильно-рожевий колір має розкішний вигляд у макіяжі, а зволожувальна формула, збагачена гіалуроновою кислотою, оліями та вітаміном Е, подарує комфорт і дбайливий догляд.

Цікаво на тему: Як рівно нафарбувати губи

Fenty Beauty Slip Shine Sheer Shiny Lipstick

08 Fenty Beauty Slip Shine Sheer Shiny Lipstick (112)

Створена на основі гранатової олії, помада Fenty Beauty Slip Shine Sheer Shiny Lipstick забезпечує зволожувальну та живильну дію і вберігає шкіру губ від розтріскування. Засіб має напівпрозору текстуру бальзаму та іскристий шимерний фініш, який робить губи ще більш соковитими та привабливими. А персиковий відтінок Glazed – це просто однозначний must-have на літо!

4 олівці для губ у нюдових відтінках

3-4-олівці-для-губ-у-нюдових-відтінках

Назва Формат Країна
NYX Line Loud Lip Liner Класичний Німеччина
Patricia Ledo Couture Механічний Китай
Inglot Colour Play Lipliner Механічний Польща
Shiseido Lip Liner Ink Duo 2-в-1 праймер+лайнер США

NYX Line Loud Lip Liner

09 NYX Line Loud Lip Liner (88)

Line Loud Lip Liner від NYX – це матова текстура, водостійкість і багата палітра відтінків. Його формула містить олію жожоба і вітамін Е, що зволожують шкіру, а ще лайнер стане в пригоді не тільки в створенні ідеального контуру, але також і піддається розтушовуванню, дозволяючи творити будь-який макіяж, який ти хочеш. Якщо шукаєш відтінок, максимально наближений до натурального кольору губ, зверни увагу на Goal Crusher. Мабуть, це один з найкращих варіантів для створення макіяжу без макіяжу.

Patricia Ledo Couture

10 Patricia Ledo Couture (48)

Потрібен класний і недорогий механічний олівець для губ? Вибирай Patricia Ledo Couture. Цей бюджетний продукт здивує тебе своєю якістю, трендовою палітрою і комфортом нанесення! Відтінок №2 – це просто ідеальний холодний нюд на кожен день. Олівцем зручно окреслювати тонкі лінії, а завдяки тому, що він відмінно розтушовується, його можна використовувати як базу для помади.

Цікаво на тему: Lady in red: як вибрати ідеальну червону помаду

Inglot Colour Play Lipliner

11 Inglot Colour Play Lipliner (54)

Приємна матова текстура, високий ступінь пігментації та зручний формат — це все про олівець Inglot Colour Play Lipliner. 318 відтінок — це глибокий пильно-рожевий колір для більш насиченого нюдового макіяжу. Механічний лайнер має точилку зі зворотного боку, щоб лінії завжди були ідеальними, а олія ши в його складі забезпечує комфорт і догляд за губами.

Shiseido Lip Liner Ink Duo

12 Shiseido Lip Liner Ink Duo (78)

Shiseido Lip Liner Ink Duo об’єднує в собі праймер для макіяжу губ і механічний олівець. Перший, маючи зволожувальні та вирівнювальні компоненти, ідеальний як база під матові засоби, другий — для бездоганного контуру, який протримається на шкірі до 8 годин. І якщо ти давно шукала ідеальний нейтральний бежевий олівець, тобі напевно сподобається відтінок 02 Beige.

Поділися з нами в коментарях своїми нюдовими фаворитами. Які засоби ти любиш найбільше — сатинові, сяйнисті або стійкі матові?

Читай також:

3 Квітня / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Обожнюю нюдовий колір💖Спасибі за чудову підбірку дуже класних та різноманітних варіантів 🙌🏻🥰Вже обрала собі декілька варіантів 💖😘