Стильний макіяж для блакитнооких блондинок на прикладі Марго Роббі

Світла шкіра, блакитні очі й ефектний блонд (чи то натуральний, чи то отриманий після знайомства з гарним колористом 😉) — така зовнішність сама по собі чіпляє і привертає увагу. А якщо ще й вигідно підкреслити її за допомогою макіяжу, то образ на мільйон, вважай, у тебе в кишені!

00-Margot

Джерело: imdb.com

Блонд у поєднанні з блакитними або сіро-блакитними очима дозволяє використовувати безліч відтінків у макіяжі: теплих і холодних, світлих і насичених, контрастних і майже непомітних. І такий вибір тільки все ускладнює… Який же мейк буде найбільш виграшним для «скандинавської» зовнішності? Щоб відповісти на це запитання, пропонуємо надихнутися образами однієї з найпопулярніших блондинок сучасного Голлівуду — Марго Роббі. Паті Дуброфф, візажист акторки, яка також готує до килимових доріжок Кірстен Данст, Кайлі Міноуг і Єву Лонгорію, майстерно грає кольорами та текстурами, створюючи бездоганні зіркові образи. Підглянемо? 😉

Цікаво на тему: Накладні вії, глянцеві губи та Peach Fuzz: тенденції макіяжу 2024 року

Нюдові та повсякденні образи

13 Увага — на очі

Пропонуємо почати з ідей, які можна брати на озброєння для легкого денного мейкапу.

Одна з фішок ідеального макіяжу Марго, яка є просто епіцентром усіх її образів, — бездоганна шкіра. Звісно, це заслуга не лише декоративної косметики, а і якісного догляду, проте це варто тримати у фокусі для справді крутого мейку. Легкий тон, консилер, трохи контуру та рум’ян — і в тебе готова основа для будь-якого макіяжу.

Шукай EVA Blog в Instagram

Далі — увага на брови. Практично у всіх образах Паті Дуброфф використовує відтінок декоративних продуктів під колір коренів волосся. Це і буде ідеальним вибором. Візьми на замітку.

Ну, а далі — політ фантазії. Звичайно, денний макіяж передбачає використання м’яких відтінків як на очах, так і на губах. І нюдові пильні кольори в нейтрально-холодній гамі для цього пасують якнайкраще.

1 Нюдові та повсякденні образи

@margotrobbieofficial

2 Нюдові та повсякденні образи

@patidubroff

Цікаво на тему: Легкий макіяж для початківців

А ось наочний приклад того, як у макіяжі можна органічно поєднувати холодні й теплі відтінки. Золотисті тіні, ніжно-рожеві рум’яна і помада нейтрального відтінку чудово впишуться в повсякденний look.

3 Нюдові та повсякденні образи

@patidubroff

Щоб додати виразності можна замінити нюдову помаду на більш насичену. Напівпрозорий холодно-рожевий відтінок на губах, з одного боку, чудово гармонує із зовнішністю, а з іншого — робить образ цікавішим.

4 Нюдові та повсякденні образи

@patidubroff

Шикарний мономакіяж

Мейкап в одній колірній гамі — це завжди виграшний варіант. При чому для блондинок він вдалий як у теплих персикових відтінках, так і холодних рожевих. А особливий шик, коли він поєднується з елементами одягу — тоді образ виходить ще більш естетичним.

5 Шикарний мономакіяж

@kidcassidyclips

6 Шикарний мономакіяж

@patidubroff

7 Шикарний мономакіяж

@patidubroff

Цікаво на тему: Латте-макіяж: у чому його фішки і як його повторити

Зробити макіяж більш трендовим можна, якщо вибрати не матові текстури, а глянцеві, причому і на губи, і на очі. Ефект вологих повік виглядає незвично і дуже стильно.

8 Шикарний мономакіяж

@margotrobbieofficial

Рекомендовані продукти:

Мейкап зі стрілками

Щось у моді, щось — вже ні, але стрілок це точно не стосується, адже це тренд поза часом. Завдяки тому, що існує безліч їхніх варіацій, вони доречні в будь-яких образах — від денних до стильних макіяжів на вихід. Паті Дуброфф прекрасно це знає, тому Марго Роббі можна часто побачити з різними ефектними стрілками.

Класика жанру — нюдовий макіяж, прикрашений насиченою «графікою» на повіках. Широка стрілка привертає увагу до очей і робить їх більш виразними.

9 Мейкап зі стрілками

@patidubroff

Розтушована стрілка з синім металізованим акцентом чудово поєднуються з сіро-блакитними очима, посилюючи їхній колір.

10 Мейкап зі стрілками

@patidubroff

Прибираємо металік і додаємо глянець на всю верхню повіку — чудове поєднання для більш строгого образу, не позбавленого певного кокетства.

Цікаво на тему: Зворотна стрілка — новий тренд у макіяжі

11 Мейкап зі стрілками

@patidubroff

Але не класикою єдиною. Витончена гліттерна стрілка над рухомою повікою може мати не менш карколомний вигляд. Просто й ефектно.

12 Мейкап зі стрілками

@patidubroff

Як бачиш, у найрізноманітніших образах Марго стрілки — доволі частий гість. Запорука успіху криється в тому, що вони є єдиним акцентом. Під стрілку досить найлегшого макіяжу — тоді вона матиме стильний і «дорогий» вигляд.

Рекомендовані продукти:

Увага — на очі

Якщо є бажання зробити макіяж очей більш драматичним, доповни стрілку підкресленням нижніх вій і світлим кайалом на слизовій. Здавалося б, колірна гамма тіней і помади залишається нейтральною, але як круто заглиблюється погляд.

@patidubroff

Цікаво на тему: Як визначити форму обличчя та підібрати макіяж?

Утім, для ефектного макіяжу очей можна зробити вибір на користь тіней. Спокійна коричнева гама пасує до будь-якої зовнішності та, залежно від глибини кольору, може бути доречною для будь-якого випадку і часу дня. Щоб зробити образ більш фатальним, відведи темний відтінок тіней до скронь, не тушуючи його «в шкіру». Це додасть очам мигдалеподібної форми й зробить погляд більш зухвалим.

15 Увага — на очі

@patidubroff

Яскраві губи

На килимових доріжках Марго Роббі часто красується в елегантних образах, які доповнює насичена помада. Паті Дуброфф обирає складні відтінки, які або поєднуються з look`ом, або створюють контраст і грають роль головного акценту. Навіть не знаємо, який колір пасує Марго більше — темний теракотовий, глибокий бургунді, класичний червоний чи рожево-пурпурний.

16 Яскраві губи

@barbieffied

17 Яскраві губи

@patidubroff

18 Яскраві губи

@justbecauseitsbeauty

Рекомендовані товари:

Креативні образи

Передбачаючи перші асоціації — ні, в рамках цієї статті ми не будемо розглядати образ Харлі Квінн. 😁 Він, безумовно, шикарний, але актуальний ближче до Геловіну.

Втім, Паті Дуброфф іноді створює макіяж у стилі гранж для Марго. У цьому їй допомагають недбало нанесені чорні тіні та синя туш.

20 Креативні образи

@patidubroff

Цікаво на тему: Ефектний вихід: ідеї вечірнього макіяжу для будь-якого типу зовнішності

А ось приклад «реверсивного» гранжу образу з білими тінями на рухомій повіці. Макіяж гармонує з паєтками на одязі та підтримує цілісність look’y.

21 Креативні образи

@patidubroff

Якщо хочеться більше кольору, чому б його не додати? Контрастний градієнт у жовтих тонах дуже пасує блондинкам із блакитними очима.

22 Креативні образи

@patidubroff

Резюмуючи нашу добірку, хочеться виокремити одну думку — кожній зовнішності пасує будь-який колір, якщо вибрати правильний відтінок і органічно «вплести» його в образ. Платинові блондинки не завжди повинні віддавати перевагу тільки холодній гамі, так само як «теплий» блонд — використовувати лише персикову і бронзову косметику. У цьому-то і принадність макіяжу — тут правила є і немає одночасно. Експериментуй і не бійся бути різною!

Читай також:

13 Лютого / 2024 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA