Накладні вії, глянсові губи та Peach Fuzz: тенденції макіяжу 2024

Трендовий макіяж у 2024 році — яким він буде? На щастя, beauty-революції ми не очікуємо найближчими місяцями, що не може не тішити — не доведеться глобально змінювати колекцію декоративної косметики. 😄 А ось деякі нюанси в актуальних образах змінилися і деякими новинками все ж варто поповнити свій арсенал.

Час читання: 3 хвилини та жменя чорниці 🫐

статья доступна на русском языке

1-тенденції-макіяжу-2024

Цікаво на тему: Зворотна стрілка — новий тренд у макіяжі

Фокус на природність

2-Фокус-на-природність

Так, це не новий б’юті тренд, проте він все ще утримує топові позиції в макіяжі. Натуральні відтінки, легкий контуринг, м’який рум’янець, акуратні брови та підкреслені губи — все це, як і раніше, дуже актуально. Є підстави вважати, що цей тренд з нами надовго, і стосується він не тільки денного образу, а й весільного, новорічного і навіть макіяжу на випускний. Можуть змінюватися техніки, продукти, відтінки та текстури, але суть залишається незмінною — максимальна природність і мінімальний контраст.

Рекомендовані продукти:

Шукай EVA Blog в Instagram

Кремовий контуринг знову повертається

3-Кремовий-контуринг-знову-повертається

Тренд на кремові продукти для обличчя повертається. Однак у 2024 році використовувати їх будемо не так агресивно, як Кім Кардаш’ян у 2018-му. 😁 Пам’ятаємо, що натуральний макіяж все ще у фаворитах, а отже, ніяких яскравих кольорів і щільних текстур. Вибирай світлі відтінки кремових рум’ян, скульпторів і хайлайтерів, гарненько їх тушуй, щоб створити легку димку, і твій образ буде на висоті.

Рекомендовані продукти:

Глянцеві губи

4-Глянцеві-губи

Вініловий блиск на губах — ще одна тенденція в макіяжі цього року. У моду вриваються глянцеві помади, тінти та лаки, які подарують розкішне сяйво. Важливий нюанс — блиск має бути дзеркальним, без великих блискіток. Допускається присутність дуже дрібного шимеру, але краще вибирати саме глянцеві продукти для губ. Колір може бути будь-який — від акцентного червоного або марсала для красивого вечірнього образу до досить стриманих рожевих і персикових, які можна носити щодня.

Рекомендовані продукти:

Макіяж у відтінку Peach Fuzz

5-Макіяж-у-відтінку-Peach-Fuzz

Кольором 2024 року Pantone назвав відтінок Peach Fuzz 13-1023 — «персиковий пушок». Це благородний світло-персиковий колір, який буде дуже актуальним у прийдешньому році. Він настільки універсальний, що буде прекрасний і на очах, і на губах, і у вигляді рум’янцю на щічках. Peach Fuzz відмінно вписується в концепцію нюдового макіяжу, тренд на який, як і раніше, утримує провідні позиції цього року.

Рекомендовані продукти:

Матові смокі

6-Матові-смокі

Якщо на губах — модний глянець, то очі якнайкраще підкреслять матові смокі. Ця класична техніка макіяжу чудово адаптується для будь-якого образу. Зробивши вибір на користь пісочних, персикових і світло-коричневих відтінків, можна отримати чудовий look на кожен день. А щоб отримати більш яскравий мейк, достатньо поглибити колір або зробити його більш насиченим.

Рекомендовані продукти:

Накладні вії

7-Накладні-вії

Ніщо так не відкриває і не додає драматизму погляду, як накладні вії. Цього року в трендах як пучки, так і стрічкові, за допомогою яких можна з легкістю відтворити образ «а-ля 60-ті». Загугли фото Твіггі, і ти зрозумієш, про що ми. До речі, накладні вії актуальні не тільки на верхній повіці, а й на нижній. Оскільки вони самі по собі є акцентом у макіяжі, на повіках не потрібно вигадувати щось незвичайне — досить пройтися світлими тінями, за бажанням трохи затемнити складку і заповнити міжвійку.

Рекомендовані продукти:

Як бачиш, нічого надприродного, але деякі нові фішки можна взяти на замітку і створювати цікаві трендові образи. А яка мейкап-тенденція тобі сподобалася найбільше?

Читай також:

3 Січня / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Дуже цікава та актуальна стаття ❤️