Як доглядати за волоссям після ботоксу та кератину?

В одній із попередніх статей ми говорили про особливості ботоксу для волосся у домашніх умовах. І якщо ти вже спробувала цю процедуру, тоді саме час розібратися з правилами догляду за волоссям після кератину та ботоксу. Їх не так багато, головне, дібрати правильні засоби, що закріплять і подовжать отриманий результат.

Особливості догляду за волоссям після ботоксу та кератину

Попри те, що ці процедури трохи відрізняються між собою, правила догляду за волоссям після ботоксу та кератину однакові.

У перші три дні догляд має виключати миття волосся шампунем і використання засобів для стайлінгу: пінки, лаку та ін. Також небажано в цей час збирати волосся в тугі хвости, відвідувати сауну й басейн.

Через три дні обмежень практично немає. Під час сушіння теплим повітрям з фену кератин у волоссі буде ще більше зміцнюватися, і ефект протримається до 45 миття голови. Принаймні, такий результат обіцяє ботокс INOAR Botohair за умови правильного вибору шампуню та зволожувальних засобів.

Виробник рекомендує використовувати безсульфатні шампуні — завдяки м’якій формулі вони не руйнують кератин. Після очищення корисно нанести доглядальний засіб: бальзам, маску або кондиціонер, призначені спеціально для волосся після ботоксу або кератину. Від звичайних вони відрізняються тим, що надають обсяг біля коренів, який часто страждає після кератинізації.

MAR NEGRO — ефективність за приємною ціною

Це український бренд професійної косметики для волосся, заснований Анною Бракацула. Цікаво, що всі засоби у MAR NEGRO нестандартні. Як тобі, скажімо, продукт у форматі суфле, який можна водночас наносити на волосся та шкіру тіла? Такий є якраз у MAR NEGRO.

Почалося все з шампуню. Анна займалася дистрибуцією косметики для волосся й відчула, що асортименту бракує особливого засобу для очищення, який би мав доступну ціну й підходив для догляду за волоссям після кератину та ботоксу. А тому вирішила створити його сама. Через рік спільно з лабораторією Альянсу краси MAR NEGRO випустили чорний вугільний детокс-шампунь, у складі якого немає сульфатів.

На окрему увагу заслуговує ціна продукції MAR NEGRO. Засоби містять дорогі технологічні компоненти та якісну активну частину, але вони випускаються тут, в Україні, і в їхній вартості немає витрат на транспортування та мито. А тому MAR NEGRO — це професійний догляд за волоссям за приємною українською ціною.

Якісне очищення з безсульфатним шампунем

Безсульфатний вугільний шампунь-детокс Inoar MAR NEGRO Прикореневий об’єм, популярний серед професіоналів, ти цілком можеш використовувати вдома. Він подовжує дію ботоксу та кератину, не містить сульфатів і надає волоссю прикореневий обсяг.

У складі засобу міститься абсорбент, яким ми користуємося багато століть, — активоване вугілля. Він проводить детокс шкіри голови та дбайливо очищає, не порушуючи природний ліпідний шар. Цей шар відповідає за захист від зневоднення та проникнення інфекцій.

Ще одна важлива якість шампуню MAR NEGRO — він збільшує інтервали між миттям. Якщо ти раніше мила голову щодня, тепер це можна зробити через день. У MAR NEGRO порахували, що це заощадить тобі близько 30 годин на рік, а це майже цілий робочий тиждень!

Багатофункціональне суфле MAR NEGRO

Поява суфле Inoar MAR NEGRO — окрема історія. Як це часто буває з хорошими засобами, ідея його створення народилася завдяки випадковості.

У процесі розробки формул лабораторія надсилала MAR NEGRO тестери — всі вони добре діяли та приємно пом’якшували волосся. Але один виявився особливим: при виробництві до машини для розливу потрапило повітря, і зразок вийшов дуже легким, повітряним, з ніжною текстурою, яка м’яко лягала на волосся. Незапланований експеримент виявився дуже вдалим! Уже за кілька місяців почалося цілеспрямоване виробництво такого ж суфле.

Продукт поєднує в собі відразу дві функції. Це догляд за волоссям і зволоження тіла після душу. Як ним користуватися? Після очищення волосся чорним шампунем-детоксом видави трохи суфле на руку, розітри та рівномірно нанеси спочатку на волосся, а потім і на вологе тіло. Розчеши волосся гребенем або розподіли засіб руками та через кілька хвилин змий.

Як працює суфле MAR NEGRO:

  • Розгладжує кутикулу волосся, робить його м’яким і позбавляє від сплутаності.
  • Має кислотний pH, завдяки чому закриває лусочки кутикули, запечатуючи зволожувальні компоненти всередині волосся.
  • Зволожує не тільки волосся, але й шкіру всього тіла.

Як тобі такий догляд, спробувала б? Ми — точно так, тому що в заявлених характеристиках MAR NEGRO вгадує всі наші бажання! Подивитися більше цікавих товарів можна на сторінці бренду в інтернет-магазині EVA.UA.

20 Жовтня / 2021 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *