Ботокс для волосся від INOAR: особливості процедури в домашніх умовах

Пасма легко розчісуються й не плутаються, вони м’які, удвічі швидше та легше укладаються, а стайлер і зовсім можна сховати до шафи на пару місяців. Це не сюжет фантастичної історії про ідеальне волосся, а цілком реалістична картина після використання ботоксу для волосся. Ще приємніше те, що салонну процедуру легко можна провести в домашніх умовах, витративши всього 2 години часу.

Сьогодні в EVA Blog разом з брендом INOAR розбираємо, що таке ботокс для волосся та як зробити процедуру в себе вдома.

INOAR більше 30 років допомагає покращувати стан волосся

Улюблена багатьма процедура кератинового випрямлення волосся в цьому році відзначає свій ювілей — не багато не мало 30 років. Стільки часу знадобилося для того, щоб бренд INOAR, який представив на той час новинку, перетворився на найбільшого в світі постачальника кератинів. Зараз компанія продає свою продукцію по догляду за волоссям у 42 країни світу, включаючи Європу, Великобританію та США.

Засновниця INOAR — бразилійка Іносенсіо Маноель, тому кератинові процедури для волосся в багатьох салонах досі так і називають — «бразильське випрямлення». Тепер-то ми знаємо, що це означає!

Цілком логічно, що не всі жінки хочуть ідеально прямого волосся — багато хто любить прикореневий обсяг і розгладження. Якраз для таких випадків компанія INOAR, вже визнаний експерт в області догляду, 5 років тому випустила інший засіб — ботокс для волосся. Звичайно, це не той ботокс, який застосовується в косметологічних ін’єкціях. Просто діє він за схожим принципом, роблячи пасма гладкими та доглянутими. Подивімося, як це працює.

Читай також: Хитрощі, що допоможуть довше зберігати укладку свіжою

Що входить до набору ботоксу для волосся INOAR Botohair?

Набір ботоксу для волосся INOAR Botohair — це одноразова процедура, результат після якої буде зберігатися до 45-го миття голови. Упаковка містить три продукти:

  1. Глибоко очищувальний шампунь (виробник його називає техшампунь).
  2. Колаген.
  3. Бальзам-реконструктор.

Що вони роблять? Колаген і бальзам насичують кортекс волосся (його серцевину) колагеном, амінокислотами та кератином. Це будівельні матеріали для нашого волосся, що відповідають за його гладкість, м’якість і блиск. А після — на етапі сушіння й випрямлення — ці речовини запечатуються всередині волосків.

У результаті лусочки щільно прилягають одна до одної та захищають стрижні волосся від пошкоджень, у тому числі при гарячих укладаннях. Пасма виглядають здоровими, блискучими та гладкими, а всі корисні амінокислоти лишаються всередині.

Чи не шкодить процедура ботоксу? Зовсім ні. Перукарі навіть називають її лікувальною, оскільки пасма насичуються корисними речовинами та набувають тих самих блиску та м’якості, які може мати лише здорове волосся.

Як його правильно використовувати?

Загальна тривалість процедури — близько 2 годин. Спочатку волосся необхідно промити з шампунем, потім нанести склад, випрямити стайлером і змити залишки засобу просто водою. Всі необхідні засоби є в наборі.

Покрокова інструкція:

  1. Нанеси на волосся піну шампуню Botohair і залиш на 2–3 хвилини, після чого рясно промий водою. Повтори ще раз.
  2. Висуши пасма феном без використання гребінця.
  3. Підготуй суміш з колагену і бальзаму в співвідношенні 1:2 (1 мл колагену на 2 мл бальзаму). Ретельно перемішай.
  4. Розділи волосся на 4 зони і, починаючи з потилиці, пензлем нанеси суміш. Склад не має потрапити на шкіру голови, тому відступаємо від коренів на 1–2 см. Гребінцем видали надлишки засобу.
  5. Засікаємо 20 хвилин і відправляємось на цей час відпочивати.
  6. Без використання гребінця висуши волосся холодним повітрям з фену і, відокремлюючи тонкі пасма, ретельно розгладь кожне стайлером.
  7. Температура нагрівання стайлера: 180 °С для тонкого, 210 °С — для нормального й фарбованого, 230 °С — для жорсткого волосся.
  8. Остуди пасма холодним повітрям з фену, змий залишки складу водою та знову висуши феном. На цьому етапі можна зробити укладку.

Цікаво на тему: 5 ідей укладання каре в домашніх умовах

Яким має бути догляд за волоссям, щоб подовжити дію ботоксу? Для цього виробник рекомендує мити голову бессульфатним шампунем від INOAR або MAR NEGRO. Ми в EVA Blog підготуємо окрему публікацію на цю тему, де розберемо всі нюанси. Слідкуй за нашими оновленнями.

11 Жовтня / 2021 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *