Ідеї новорічного манікюру 2024: новинки дизайну

До новорічної ночі залишилось зовсім мало! 🥂 Ти, напевно, вже готуєш святкове вбрання, вибираєш зачіску, а як бути з манікюром? Це важливий акцент твого образу, тому він має бути продуманим та оригінальним. Мільйон варіантів новорічного нейл-арту лише ускладнює тобі вибір. Тому ми зібрали добірку трендових ідей тобі на допомогу. ❤️️ Дивись та надихайся!

Час читання: 2 хвилини та кексик 🧁

статья доступна на русском языке

Палітра новорічного манікюру 2024

Минулого року актуальними були інтенсивні кольори, такі як синій, фіолетовий та червоний. Згадай very perry, який Pantone оголосили головним відтінком року. Але виразні контрасти змінюються ясними, спокійними тонами з акцентом на природність. У моду повертаються класичні дизайни коротких та довгих нігтів, такі як французький манікюр, принти, строга геометрія та градієнт.

Новорічний манікюр 2023

Цікаво по темі: Стильний зимовий манікюр 2023-2024: 65 фото ідей дизайну нігтів

Якщо хочеш бути в тренді, то лови підказку щодо актуальної палітри:

  1. Молочний. Цей ніжний відтінок і будь-які його варіації можеш вільно носити аж до весни.
  2. Глибокий синій. Багата темно-синя гама додасть святковому луку загадковості та шику, тому не пропусти!
  3. Хвойний зелений. Тут краще вибрати холодні, густі тони, аналогічні тим, що бачиш у природі: від середньо-зеленого до темного з природними жовтуватими вкрапленнями.
  4. Кольорова пастель. Це м’які, ніжні відтінки, наприклад, ванільний, фісташковий, перламутровий та білий, змішаний зі світло-жовтим.
  5. Срібний глітер. Він єдиний, хто вибивається зі спокійної палітри, але помітні мерехтливі частинки на нігтях будуть дуже в тему на Новий рік.

Якщо тобі не сподобався жоден з кольорів, то звернися до пастельних відтінків, які залишаються модними у всі часи. Ще як варіант, можна використовувати тематичні принти: олені, ялинкові кулі та карамельні тростини. Вони виглядатимуть весело та ошатно, особливо в атмосфері новорічних посиденьок з друзями.

Палітра новорічного манікюру - 1

Цікаво по темі: 10 ідей новорічного манікюру

Новорічний манікюр 2024: ідеї та фото

Ти завжди можеш вигадати свій оригінальний дизайн нігтів. Але дотримуйся заданих трендів, щоб на новорічній вечірці виглядати приголомшливо. Ми допоможемо розібратися, який нейл-арт точно буде у стрічках Instagram у 2024-му.

Палітра новорічного манікюру - 2

Цікаво по темі: Зимовий нейл-арт у теплих тонах: кава з молоком, шоколад і зефір

Зоряна ніч

Уяви чисте полотно нічного неба, усіяного блискучими зірками, з плавними переходами від темно-синього в глибокий чорний. Цей розкішний варіант прикрасить твій елегантний новорічний образ і додасть таємничості глибин космосу. Такі метафори обрані невипадково, тому що саме такий дизайн уже мчить на всіх порах у профілях майстрів.

Манікюр Зіркова ніч - 1

EVA в инстаграм

Манікюр Зіркова ніч - 2

Манікюр Зіркова ніч - 3

Манікюр Зіркова ніч - 4

Манікюр Зіркова ніч - 5

Іскри бенгальських вогнів

Мерехтіння великого гліттера, м’який пересвіт шиммерних частинок і сяяння фольги ідеально впишуться у святковий лук. Для базового відтінку вибирай зелений, синій та хамелеон, який змінюватиме свій колір залежно від освітлення.

Манікюр з глітером - 1

Манікюр з глітером - 2

Манікюр з глітером - 3

Манікюр з глітером - 4

Манікюр з глітером - 5

Засніжений Париж

Новорічний французький манікюр у 2024 році прикрасять витончені сніжинки, легкий нюдовий градієнт, що плавно перетікає в шиммер, мінімалістичні сяючі елементи та тематичний «newspaper nail art».

Французький новорічний манікюр - 1

Цікаво по темі: 10 небанальних варіантів френча

Французький новорічний манікюр - 2

Французький новорічний манікюр - 3

Французький новорічний манікюр - 4

Французький новорічний манікюр - 5

Французький новорічний манікюр - 6

Французький новорічний манікюр - 7

Французький новорічний манікюр - 8

Французький новорічний манікюр - 9

Морозні візерунки на вікні

Створити новорічний настрій допоможуть витончені принти та стемпінг у тематиці свята. Особливо в тренді ялинкові прикраси, сніжинки, ошатні ялинки та симпатичні зображення різдвяних персонажів: зайчиків, оленів та сніговиків.

Новорічний манікюр з візерунками - 1

Цікаво по темі: Зміцнюємо нігті в домашніх умовах

Новорічний манікюр з візерунками - 2

Новорічний манікюр з візерунками - 3

Новорічний манікюр з візерунками - 4

Новорічний манікюр з візерунками - 5

Сезонні тренди нейл-арту створюються з асоціацій, пов’язаних з конкретною порою року або святами, що випадають на цей період. Якщо традиційний зимовий манікюр передбачає темні, холодні тони, то ближче до Нового року акцент зміщується у бік більш теплих, ніжних відтінків із бешкетним блиском. Тому онови свій похмурий зимовий манікюр, зроби його ошатним та урочистим!

Читай також:

21 Грудня / 2022 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті