Ідеї мейків для 4-х сценаріїв новорічної ночі

У святкові дні завжди хочеться виглядати красивіше, ніж зазвичай. А тому продумувати образ, підбирати лук і аксесуари, планувати мейк ми починаємо заздалегідь. Незалежно від того, хто робитиме новорічний макіяж — професіонал або ти сама — надихнутися яскравими образами, що запам’ятовуються, буде не зайвим. Тим паче, що видів макіяжу очей та технік моделювання обличчя існує безліч. Відразу візьмемо до уваги золоте правило: новорічний макіяж має пасувати твоєму типажу і відповідати ситуації. Тому визначити make-up стиль слід заздалегідь.

Ділимось у Єва Блог цікавими ідеями новорічного макіяжу для 4-х святкових сценаріїв. Сяй на корпоративі, дивуй на дружній вечірці, підкоряй на світському рауті і будь чарівною на коктейльній вечірці!

Цікаво по темі: 10 стильних ідей новорічного манікюру

Ідеї новорічного макіяжу для корпоративу

Для новорічного корпоративу можна сміливо вибирати яскравий макіяж. Його головне завдання — вигідно підкреслити риси обличчя, але при цьому добре виглядати на фотографіях при яскравих спалахах фотокамер. Ти не помилишся, віддавши перевагу класичним технікам.

Подбай про рівний тон шкіри. У цьому допоможе перевірений стійкий тональний крем та пудра, які протримаються до кінця заходу.

Вибирай матові помади насичених кольорів: бордовий, марсаловий, горобиновий. Підкресли очі виразними стрілками або смоки айс за допомогою палетки у стильних відтінках.

Не бійся використовувати насичені відтінки рум’ян, а також хайлайтери та бронзери. Усе це допоможе створити об’ємний макіяж, який красномовно заявить оточенню, що ти добре знаєшся на трендах.

Для костюмованої корпоративної вечірки задля акцентів додай декоративні елементи: стрази, глітер або накладні вії. Класний ефект створює підводка, що переливається на повіках. Колір-хамелеон самодостатній і не вимагає обов’язкового нанесення тіней.

Буде цікаво: «Святковий образ для новорічної вечірки: макіяж та зачіска»

Макіяж для домашньої новорічної вечірки

Щоб виглядати ефектно, не обов’язково використовувати багато кольорів та деталей в образі. Якщо святкування Нового року планується вдома у сімейному колі, доречним буде зробити легкий новорічний макіяж. Вітаються пастельні, бронзові та персикові тони.

Мейк для домашньої новорічної вечірки також має бути стійким. Не забудь про праймер. Він вирівняє рельєф шкіри та збільшить стійкість макіяжу, а також допоможе замаскувати пори, зволожити шкіру перед нанесенням новорічного макіяжу або додати сяйва. Пам’ятай, що праймеру потрібно пару хвилин для поглинання.

Скористайся перевіреними косметичними засобами, щоб створити рівний тон обличчя, підкреслити очі та губи, створити рум’янець та сяючу шкіру. А для святкового настрою нанеси пудру з ефектом мерехтіння. Ідеї для натхнення — у нашій фотопідбірці!

Новорічний макіяж для вечірки з друзями

У новорічну ніч ти можеш бути якою захочеш! Виявляй фантазію і втілюй сміливі задуми, особливо якщо на вечірці збираються твої близькі друзі. Це привід заявити про себе по-новому.

Можна намалювати різнокольорові стрілки, додати кольорове пір’я у вії або розподілити по зовнішніх куточках повік наклейки у вигляді зірочок.

Або створити новорічний макіяж у стилі глем-рок. Наприклад, зробивши акцентні яскраві сині смоки айс, як в учасників групи Måneskin.

Хоча золотий і сріблястий колір — явні фаворити у новорічному макіяжі, цікаво виглядають райдужні переливи різнокольорового глітера на скронях або вилицях.

Новорічний макіяж для коктейльної вечірки

Коктейльна вечірка залишає право для маневрів у новорічному макіяжі: можна вибирати найсміливіші поєднання кольорів. Обов’язково враховується колір вбрання. Щоб не перейти межу між «яскраво» та «вульгарно», дотримуйся класичного принципу — роби акцент тільки на чомусь одному. Або губи, або очі. Тим паче як красиво нафарбувати губи, ти вже знаєш із наших попередніх публікацій.

Потрібно звернути увагу на фіксацію новорічного макіяжу. Фіксатор-спрей ідеально підійде для будь-якої тривалої події. Він прибере необхідність регулярно поправляти макіяж, але при цьому сам не «розмиє» нанесені косметичні продукти.

Найголовніший наш помічник у створенні святкового настрою — це впевненість у власній чарівності. Підсумовуючи, відзначимо 4 сильні сторони новорічного макіяжу:

  • поєднання з твоїми рисами обличчя;
  • сяйво;
  • стійкість;
  • виразність.

Щойно визначишся із місцем зустрічі Нового року, поповнюй свою косметичку цікавими новинками. У магазинах EVA можна знайти багато класних пропозицій для чарівних та загадкових образів!

І ще один варіант яскравого мейку на новорічну вечірку дивіться у новенькому відео на нашому каналі:

Праймер для обличчя Bourjois Healthy Mix Вітамінне сяйво

281.00
Купити

Мерехтлива пудра для обличчя Patricia Ledo Shimmer Powder

129.00
Купити

Палетка глітерів для обличчя і тіла Vivienne Sabo Soleil En Lion

119.00
Купити

Стійка рідка матова помада для губ Maybelline New York Super Stay Matte Ink

207.00
Купити

Стійкий тональний крем для обличчя Maybelline New York Super Stay 30H

194.00
Купити

Спрей для фіксації макіяжу NYX Professional Makeup Radiant Finish Setting Spray

269.00
Купити

Рідка підводка для повік Lamel Professional Moonrise Chameleon Eyeliner

205.00
Купити
16 Грудня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *