Догляд за зрілою шкірою: огляд нової лінійки ANTI-WRINKLE від бренду ABOUT face

Тренд на anti-age тісно пов’язаний із турботою та контролем над власним тілом. Anti-age — це комплекс заходів, націлених на догляд за зрілою шкірою, у якій уповільнюються обмінні процеси. На нашому боці у цьому питанні знаходиться бьюті-індустрія.

У межах тренду anti-age догляду розроблено лінійку ANTI-WRINKLE від бренду ABOUT face. Її покликання — допомогти жінкам уповільнити старіння та в’янення шкіри, зберігши якнайдовше свіжість й еластичність. Знайомимось з косметикою для зрілої шкіри.

Як трансдермальна косметика допомагає зберігати молодість?

Для початку — анатомічна довідка. Шкіра складається з трьох шарів:

  • епідерміс, функція якого — захищати шкіру від попадання бактерій, ультрафіолетового випромінювання, втрати води;
  • дерма містить фібробласти, колагенові й еластинові волокна, які відповідають за тонус і пружність;
  • гіподерма — підшкірно-жирова клітковина, яка забезпечує зберігання енергії та запас води.

З віком у шкірі зменшується кількість гіалуронової кислоти, знижується активність сальних залоз, скорочується синтез колагену й еластину. Точка відліку, коли виявляються перші ознаки старіння, в усіх різна. Тому ряд причин: генетична схильність, екологія, тривале перебування на сонці, спосіб життя, особливості харчування та ін. Тому зрілість шкіри не позначається віковими рамками. Зрілою заведено вважати шкіру з такими ознаками:

Антивіковий догляд — це не тільки про позбавлення від зморшок. Але й про захист, зволоження, здоровий відтінок і вироблення нових клітин. Головна роль тут належить, звичайно, активним компонентам. Важливо, щоби вони добре працювали зсередини. Саме від ступеня поглинання інгредієнтів залежить ефективність використовуваних засобів.

Для глибокого проникнення у шкіру призначена трансдермальна косметика. Біологічні трансдермальні транспортні системи — ліпосоми — виступають як провідники. Якщо провести аналогію, можна сказати, що вони нагадують мішечки з гостинцями. Глибоко проникаючи, ліпосоми руйнуються та віддають нижнім шарам шкіри корисні речовини. Як тільки робота клітинних процесів буде налагоджена, можна говорити про уповільнення старіння.

У догляді за зрілою шкірою краще не оголошувати вік ворогом, а сприйняти ситуацію як зміну обставин, коли у нашого тіла виникають нові потреби. І вчасно відповісти на них.

Новинки з лінійки ANTI-WRINKLE

Серія ANTI-WRINKLE бренду ABOUT face підходить для догляду за зрілою шкірою різного типу:

  • нормальної;
  • сухої;
  • комбінованої.

Вона позбавить від постійних пошуків відповідей на питання, як доглядати за обличчям після 50, оскільки містить усе необхідне для комплексного підходу. Інгредієнти у засобах доповнюють та посилюють дію одне одного.

Глибоко очищувальний гель-трансформер ABOUT face ANTI-WRINKLE працює делікатно, але з максимальною віддачею активних компонентів. М’яко розподіляється, видаляючи залишки косметики та себуму. Розгладжує зморшки й повертає пружність. Що важливо вже на етапі очищення. Його ніжна консистенція вас підкорить!

Трансдермальна омолоджувальна сироватка ABOUT face ANTI-WRINKLE містить джерело цінних компонентів: алантоїн, сахариди, рослинні екстракти (кореня лопуха, дерези, евкомії, лимоннику, магнолії та огірка). З нею можна забути про нерівний рельєф, тьмяний колір, втрату пружності та зморшки. Сироватка буквально стирає всі ці проблеми в порошок. Миттєво поглинається завдяки невагомій текстурі, тим самим швидко поступаючись чергою наступному засобу — крему.

Трансдермальний крем-суфле ABOUT face ANTI-WRINKLE з консистенцією, що тане, дає помітний ліфтинг-ефект. Засіб з інноваційною формулою містить рослинні екстракти, тригліцериди й алантоїн. Усі разом вони підвищують тонус і пружність, згладжують зморшки, зміцнюють захисні властивості шкіри, відновлюють здоровий гідроліпідний баланс. Крем-суфле надає омолоджувальну дію не лише шкірі обличчя, а й шиї — це теж підкуповує.

Трансдермальні омолоджувальні капсули ABOUT face ANTI-WRINKLE завдяки високій концентрації активних компонентів пришвидшують у шкірі синтез колагену. Крім цього забезпечують антиоксидантну дію. Можна наносити як самостійно, так і в комплексі з нічною маскою. Результат застосування — пружна та підтягнута шкіра.

Трансдермальна нічна маска ABOUT face ANTI-WRINKLE — вірне рішення у догляді за зрілою шкірою, яка виглядає стомленою. Посилена доза рослинних екстрактів у комплексі з алантоїном і ліпосомами прискорюють регенерацію та дають крутий омолоджувальний ефект. Після кожного застосування він ставатиме очевиднішим. А ось покращення кольору обличчя помітно практично відразу. Підходить для щоденного використання.

Маска-стік ABOUT face ANTI-WRINKLE — вдала та компактна версія, яка чудово справляється зі своїми завданнями: допомагає зберегти красу шкіри та зволожує. Її дія спрямована не тільки на те, щоб зробити наявні зморшки менш помітними, а й щоб запобігти появі нових. У результаті шкіра набуває пружності. Формат стику = гігієнічне нанесення.

Косметика для зрілої шкіри ANTI-WRINKLE від ABOUT face допоможе інакше поглянути на вікові зміни, змістивши акцент на те, що ситуацію можна брати під контроль. Вік — зовсім не привід списувати з рахунків свої можливості, привабливість і бажання.

Читайте також: «Інноваційні засоби від ABOUT face: відновлення ресурсів шкіри»

9 Листопада / 2021 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті