Блонд стає доступним кожному — нові фарби Palette для білявок

Лише 2% людей мають природний блонд від народження. Що ж робити жінкам, які народилися з іншим відтінком, але бажають бути блондинками? Лінійка Palette Intesive Color Creme дозволяє отримати насичений блонд, не зважаючи на поточний колір волосся!

Віддаєш перевагу видовищним холодним відтінкам? Чи класиці — натуральному блонду? Не важливо, бо тобі не оминути компліментів після фарбування з Palette! А з новими відтінками ти будеш завжди у центрі уваги!

Довготривалий та інтенсивний колір

Лінійка Palette Intensive Color Creme вироблена за формулою з високоінтенсивними пігментами, що глибоко проникають у волосся, внаслідок чого структура волосся ущільнюється та отримує захист від жовтизни. Бренд випустив нові відтінки, щоб ти знайшла для себе ідеальний варіант!

Ти будеш задоволена результатом, бо фарби від Palette мають потужні характеристики:

  • зміцнюють, згладжують та ущільнюють поверхню волосся
  • колір залишається насиченим протягом тижнів
  • зафарбовують до 100% сивини
  • мають формулу потрійного догляду за волоссям: кератин, Plex Serum та нутрі олія
  • ефект проти жовтизни протягом 8 тижнів завдяки холодному пігменту

Відкрий для себе освітлювачі — будеш мати чарівний блонд! Експертний асортимент дозволяє освітити волосся до 9 рівнів та отримати здорове та блискуче волосся!

50 відтінків блонду

Полуничний, карамельний, медовий, золотистий, сріблястий, попелястий, платиновий — це далеко не виключний перелік відтінків блонду. Його можна продовжувати без кінця. Але всі відтінки можна поділити на 2 типи: теплі та холодні. Теплі кольори мають червону, жовту чи помаранчеву базу, що дозволяє волоссю виглядати теплим та яскравим. Холодні ж мають базу з синього чи фіолетового кольорів, що відповідно дають прохолодний відтінок.

Palette постійно оновлює асортимент. І цього разу випустив нові відтінки для блонд! Перш ніж обирати новий відтінок, давай іще раз подивимось на різницю між теплими та холодними кольорами.

Знайди свій колір!

Підбирати відтінок слід на основі типу твоєї шкіри. Вона, як і волосся, може бути холодною чи теплою. А визначити це можна, виконавши кілька простих дій.

Поглянь на вени на своєму зап’ястку. Якщо вони блакитні чи фіолетові — тобі личитиме холодний відтінок. Якщо ж зелені — то теплий. Дізнавшись про відтінок своєї шкіри, ти можеш вибрати собі ідеальний блонд. Palette спеціально для цього вказує на упаковці номери кольорів. За ними можна дізнатися багато інформації про фарбу.

Перша цифра — це глибина кольору. Чим вище його значення, тим світліший колір. Цифри після тире означає під-відтінок у кольорі. Тож рекомендуємо приділити увагу нумерації на упаковці для ідеального вибору нового відтінку.

Тепер, отримавши всі необхідні знання щодо відтінків для блонд, ти можеш вибрати собі ідеальний варіант. Спробуй різні варіанти та знайди саме той, що личитиме тобі!

Стійка крем-фарба для волосся Palette Інтенсивний колір, 12-2 (A12) Платиновий блонд

43.50
Купити

Стійка крем-фарба для волосся Palette Інтенсивний колір, 10-2 (А-10) Перлинний блондин

43.50
Купити

Стійка крем-фарба для волосся Palette Інтенсивний колір, 10-1 (C-10) Сріблястий блондин

43.50
Купити

Стійка крем-фарба для волосся Palette Інтенсивний колір, 12-11 (CI12) Льодяний блонд

43.50
Купити

Стійка крем-фарба для волосся Palette Інтенсивний колір, 9.5-1 (C9) Попелястий блондин

43.50
Купити
6 Квітня / 2021 Волосся

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *