Rimmel: знайомимося з брендом

Команда бренду Rimmel тримає руку на пульсі сучасної моди та отримує натхнення просто на лондонських вулицях. Саме в цьому місті з’явилась унікальна косметика, яка порушує загальноприйняті правила, надиктовані світові Парижем, Міланом чи Нью-Йорком.

Образи з Rimmel — це ваші власні тренди, краса, створена в Лондоні, вдалі експерименти та яскраве самовираження. З продукцією цієї марки так легко приміряти на себе будь-який образ, створивши макіяж під настрій, бути зухвалою, непередбачуваною та впевненою у своїй бездоганності. Якщо цей унікальний та самобутній стиль вам до душі, тоді ласкаво просимо до beauty-світу Rimmel!

Що варто спробувати перш за все

Продукція Rimmel — це багатий асортимент інноваційних must-have засобів, косметика, що допомагає створити ідеальний мейкап та водночас доглядає. Це туш, що тонує вії та робить їх більш помітними навіть без макіяжу, підводка для повік та боді-арту, штамп-тату для створення екстравагантних образів та ще дещо не менш цікаве.

Ось кілька яскравих продуктів Rimmel, що отримали найкращі відгуки.

Тональна основа Stay Matte створює бездоганний матовий фініш, ідеально підходить для жирної та змішаної шкіри, а також:

  • має невагому мусову структуру;
  • робить шкіру гладкою та еластичною завдяки бджолиному воску;
  • абсорбує надлишки шкірного жиру;
  • наповнює вітамінами;
  • тримається до 12 годин.

 

Набір для скульптурування Kate Sculpting Palette  надає обличчю виразності завдяки висвітленню та затемненню окремих зон. Містить хайлайтер, відтінок для скульптурування та рум’яна. Комфортна текстура засобів забезпечує максимально легке розтушовування.

Прозора пудра Insta Fix&Matte  дарує ідеальну матовість та фіксацію макіяжу на весь день. Підходить жінкам із будь-яким відтінком і типом шкіри.

 

База та фіксатор макіяжу Insta Fix&Go   містить гліцерин, екстракти огірка та ромашки. Використовується як праймер, фіксатор макіяжу та просто для освіження обличчя протягом дня.

 

Пудра-бронзер Natural Bronzer  дарує шкірі натуральний відтінок засмаги, захищає від фотостаріння (SPF 15) та має вологостійкі властивості. Ідеальний варіант для літнього макіяжу!

Набір для моделювання брів Brow This Way  — все, що потрібно для того, щоб ваші брови виглядали бездоганно! Віск фіксує, а тіні надають насиченого натурального відтінку.

 

Туш для брів Wonder’full  Brow наноситься легко, точно та зберігає свій колір протягом дня. Допомагає створити натуральний колір брів і зафіксувати їх у необхідній формі.

Підводка для очей Scandaleyes Precision Micro  допоможе легко створити ідеальні стрілки  завдяки своєму найтоншому фетровому стрижню. А її формула швидко сохне та фіксується.

 

Туш для вій з аргановою олією Wonder’full  : інноваційний продукт надає об’єму та розділяє вії, а також зволожує, живить, захищає їх від ламкості. Містить бджолиний та карнаубський воски, пантенол, вітамін Е, арганову й оливкову олії, колаген, кератин, натуральні екстракти.

 

Туш для вій Wonderluxe  миттєво створює об’єм, ретельно розподіляться та містить 4 олії, що доглядають за віями, перешкоджаючи їхній ламкості та активізуючи зростання. Підходить для власниць чутливих очей і тих, хто носить контактні лінзи.

Блиск Oh My Gloss! Oil Tint поєднує в собі властивості блиску та олійки для губ: оптимально живить та зволожує шкіру, даруючи відчуття абсолютного комфорту на весь день.

 

Помада Lasting Finish by Kate  створює ідеальне кремове покриття, зволожує та захищає шкіру, даруючи комфорт протягом дня. Стійка формула забезпечує яскравий насичений колір.

Кілька цікавих фактів

  • Бренд Rimmel було засновано ще в 1834 році Юджином Риммелем та його батьком.
  • Одним із найпопулярніших засобів цієї марки в ті часи була революційна туш для вій.
  • Саме Rimmel було створено перший в історії тестер-бар декоративної косметики.
  • Неймовірну популярність у більш як 40 країнах отримав унікальний London look від Відгуки жінок майже з усього світу надихають на створення ще більш яскравих та екстравагантних новинок.
  • Компанія співпрацює з відомою супермоделлю Кейт Мосс, актрисою й топ-моделлю Карою Делевінь.
  • Британська співачка Ріта Ора активно долучилася до створення бальзамів для губ Colour Rush, блисків Oh My Gloss! by Rita Ora, лаків для нігтів 60 seconds.

 

Філософія бренду Rimmel полягає не в тому, щоб нав’язувати популярні тренди, а в тому, щоб створювати дещо нове та допомагати жінкам віднайти шлях до свого унікального образу. Порушуйте правила, переступайте межі, будьте яскравими та неординарними — будьте собою!

А ви вже користувалися засобами Rimmel? Відгуки залишайте у коментарях — нам цікава ваша думка.

14 Жовтня / 2019 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ніна

    Брала тональний крем STAY MATTE .Відчуття двоякі.Дуже густий , розподіляти краще вологим спонжем. Помітний на обличчі . Але на вечірній вихід підійде. Дійсно матує, добре перекриває недосконалості , не западає в пори.

  2. Наталия

    Ні, ще не встигла. Але планую спробувати тоналку.

VISUAL by EVA